Йовчев смени шефа на полицията

В понеделник става ясно кой ще наследи Ангел Антонов на поста
Обновена: 22 ное 2013 22:55 | 22 ное 2013 21:07, Веселина Йорданова
39
Йовчев смени шефа на полицията
Цветлин Йовчев. Снимка: архив, БТА

Шефът на националната полиция Ангел Антонов се разделя с поста си, съобщи сайтът на "24 часа".

"Той не е уволнен или пенсиониран. Остава в системата", потвърдили от МВР, но отказали да съобщят кой ще го наследи на поста.

Това ще стане ясно официално в понеделник. Антонов беше назначен за директор на Главна дирекция "Национална полиция" от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов през юни м.г.

Преди това той оглавяваше Криминална полиция.

Информацията ви е вярна, потвърдил за рокадата Антонов. Той допълнил само, че остава в МВР и отказал друг коментар.

Според БНТ заповедта за освобождаването е подписана от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и е била връчена на Антонов в рамките на днешния работен ден.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Ангел Антонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
13
 
21
 
! Отговори
АнтиБКП преди 10 години
Постепенно, постепенно, докато българският народ спи и се *** по площадите с мръсните комунисти, които разсипаха държавата, ДС кадрите заемат важни ръководни постове в цялата държава и на следващите избори вота на 'народа' ще бъде за БСП и ДПС. Нищо че по местата, където ще бъде констатирано мнозинство на бюлетините за тези партии няма да има нито един гласувал за тях (или ще се броят на пръсти). Комунизма се завърна трайно в БГ 'другари' и отърване от него няма да има вече.
6
5
 
8
 
! Отговори
ТВ ЗРИТЕЛ преди 10 години
Установих че Бойко Борисов също гледа телевизия!По ТВ АЛФА на Атака вчера даваха интервю с Николай Чирпанлиев като си правеха взаимно мили очички и днес дойде моменталната реакция от ГЕРБ да му поискат оставката!Просто факт
5
23
 
12
 
! Отговори
ГЕЙБЕРОЕБАЧ преди 10 години
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ПАСИВНИЯ *** *** НА ТОЗИ ФАЛИРАЛ *** ***.БГ ДА СПРЕ ДА ИЗТРИВА РЕГИСТРАЦИИТЕ НА ВСИЧКИ С КОМЕНТАРИ ПРОТИВ ГЕРБ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ *** МАЙКАТА ПРОКАЖЕНА ОТНОВО! ВИЖТЕ СИ ПОСЕЩЕНИЯТА В ПАРЦАЛА И ЧЕ СТЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ОТ НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ! СТРАХОТНА НОВИНА - 24chasa.bg
4
6
 
37
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Абе като се правят такива промени не трябва ли публично да се обяснява, защо? Примерно: не се справя с работата, ниски резултати и т.н. Все пак този е изпълнявал висока обществена длъжност.Или когато просто грубо и вулгарно се кадрува с цел поставяне на удобни лица с цел (всички знаем с каква цел).... обяснения пред хората не се дължат ?
3
10
 
10
 
! Отговори
селянин преди 10 години
Правилно , малко със закъснение
2
10
 
35
 
! Отговори
do skoro преди 10 години
смърт на всички комунисти......шегувам сесъд за комунистите, конфискация на имуществото и затвор...не се шегувамили комунистите или България
1
10
 
31
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Смени го разбира се. Трябва му комунист на поста. А, айде бе сега му се е паднало да е на власт!