"Ало" измамник завлече баба с 4820 лева

Жената дала парите за златни пирони за внучката
24 ное 2013 11:47, Александър Попов
16
"Ало" измамник завлече баба с 4820 лева
Снимка: архив, Булфото

74-годишна жена от Пловдив стана поредната жертва на телефонна измама, съобщиха от МВР.

Около 14.30 часа, вчера бабата получила обаждане по телефона от мъж, представил се за хирург, който й казал, че внучката й е счупила крака си и трябва да й бъдат поставени 4 златни пирона. За операцията трябвало да се плати.

Мнимият доктор допълнил, че служител на Здравната каса ще отиде до дома й да вземе парите.

Малко по-късно жената предала на непознат 4 820 лева.

По случая е образувано полиейско дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пари за които и да е не се дават така и 90 годишните в днешно време имат Iphone. 5000 лв са това еми малко могат да се замислят преди да ги дадат.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До цецода те питам когато станеш на 82 години колко ще мислиш-*** кратуно Това е баба която за внуче е готова ...на глупост.И ще злорадстват...***, ще ми хвалите *** че са много хитри Тия *** дето се множат като мишки да се пращат в лагер да отработят парите Ама нямааааа
11
5
 
2
 
! Отговори
крупен капиталист преди 10 години
Не че искам да злорадствам, но поне вкарват парите в обръщение, иначе инфлация...
10
2
 
5
 
! Отговори
Манго преди 10 години
И после реват пенсията малка, като натрупат малко пари се чудят на кого да ги бутнат, многоооо. Трябва да им се обеснява до де захапят.
9
2
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Ами дай да назначим 2,5 милиона полицаи да застанат до всеки пенсионер и да го пазят да не върши щуротии.Именно по инициатива на полицията бяха разлепени предупредителни листовки в пощи,болници и приемни на районните инспектори с указание при подобни обаждания да сигнализират в полицията. Но балъкътдържи да си даде парите на измамника,вместо да сигнализира където трябва.После полицията виновна...да не говорим, че този вид разследвания са доста скъпи и трудоемки а а парите идват от джоба на данъкоплатеца ...
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече е време измамените наивници да плащат глоби заради това че харчат държавни пари, докато полицията се занимава с плодовете на тяхната глупост. Вместо МВР да търсят находчивите измамници, могат да бъдат оставени да вършат някоя по-значима работа
7
5
 
6
 
! Отговори
void преди 10 години
Видно е, че тези хора са свикнали и приемат за нормално всичко да става чрез рушвет. И точно тези хора гласуваха по команда за учредителите на режима на Пламен Орешарски, които в момента ни управляват по същия начин - чрез рушвети, компромати, доноси, заплахи, репресия и реваншизъм. Затова искрено се радвам на всяка такава новина - да им се връща тъпкано на пенсионерите за това, което причиниха на народа! Оберете ги до стотинка!
6
6
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Колко лесно оправда беззаконието и бездействието на властта и хвърли цялата вина на потърпевшите!!! Браво, в коя школа беше на обучение?
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ще ги лъжат, защото това поколение са научени от Тодор Живково време , че трябва да дадеш пари рушвет, за да ти се сърши работа. Това са дебели глави , които гласуват до смърт с чевената бюлетина.Те ще изневерят на мъжа си , но на партията НИКОГА.Така, че не може да се помогне на глупав човек да го направиш умен.Такова лекарство още не е измислено.
4
0
 
21
 
! Отговори
Диди преди 10 години
Добре бе, журналисти, медии, днаправете една кампания по всички големи телевизии - заедно с рекламите за шоколади, кредити и други глупости да се пускат клипове за тези изманинци - как лъжат, да не вярват, да звънят на близките си преди да дават каквото и да е! Аре стегнете се малко, тея *** няма да изчезнат или да спрат, поне да се опитаме да противодехстваме някак!
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога *** мафия ще е безнаказана? Знаят се кои са, явно добре си плащат на когото трябва!!!
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1 А ти чак сега ли го разбра това.Я се обади в полицията и ги напсуваи да видиш колко бързо ще те хванат
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно защо никой не ги преследва тия измамници, има новини само за измамените но не и за заловените. Изглежда полицията ги прикрива и си делят плячката.