Откриха труп на млад мъж в Търговище

Мъжът починал след запой, няма следи от насилие
4
Откриха труп на млад мъж в Търговище
Снимка: Булфото, архив

Труп на млад мъж бе открит в Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР. При първоначалния оглед видими следи от насилие не са констатирани.

Тялото на 34-годишния В.Р от Търговище е намерено сутринта на 8 декември от случаен минувач в градинка на кв. "Запад" в областния град. От полицията допълниха, че предишната нощ мъжът е бил с компания в близко заведение.

Трупът е извозен за аутопсия в Търговищката болница. Съдебният лекар д-р Владимир Горанов съобщи за БТА, че причината за смъртта е нарушаване на мозъчното кръвообращение в следствие на продължителното притискане в областта на шията.

Най-вероятно мъжът е паднал по лице, открит е с ръце в джобовете, като при падането си е ударил шията в пейка. В следствие на падането той остава притиснат между облегалката и седалката на съоръжението, уточни медикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Търговищепочинал мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
boy преди 10 години
ФАЛШИВ АЛКОХОЛ!!!
2
1
 
7
 
! Отговори
bb преди 10 години
Да най вероятно БСП/ДПС/Атака заедно са го напили като *** и са му навряли главата между облегалката и седалката на пейката.
1
3
 
8
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
забелязвам, че след идването на БСП/ДПС/Атака на власт криминалните смърни случаи и самоубийства на млади хора се увеличиха неимоверно.