Двама българи ще лежат в затвор в Замбия

Получиха по 5 години за източване на банкови карти
26 дек 2013 19:47, Александър Попов
45
Двама българи ще лежат в затвор в Замбия
Снимка: Reuters

Двама българи бяха осъдени на по пет години затвор в Замбия за източване на банкови карти. Към присъдата е добавен и тежък физически труд, съобщи местният онлайн вестник "Замбиан уочдог", цитиран от БТА.

У Андрей Петков Иванов, на 41 години, и Кирил Методиев Велидолски, на 38 години, било открито оборудване за скимиране на карти.

Двамата се признали за виновни, макар да твърдят, че тяхната роля била само да поставят скимиращите устройства на банкомати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: затворЗамбия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
A. преди 4 години
Опа колеги не говорете глупости. Без да знаете
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затова срещу електронните им долари на централно-контролирани сървъри противопоставяме peer 2 peer валутата "bitcoin". На опитите за блокиране на сайтове- нарушители като piratebay- пиратски браузър, който разпрострянява съответния сайт отново между потребителите, при това криптиран, без нужда от централен сървър .Винаги бякой ще си отглежда Не-ГМО. Никога няма да имате ПЪЛЕН контрол, никога няма да би поставите СЪВСЕМ на колене , яд ки ви е? :)
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подозирам защо в Африка аа отишли- някои места са без интернет и транзакциите минават офлайн и се обработват след време. Следователно можеш за бяколко часа да прескочиш на други места и да похарчиш повече , отколкото има в картата, докато се блокира. Плюс, че са чули, че там кинтролът е по-слаб...но Visa, MasterCard и банките си бранят интереса. Жалко, че това включва и на кой може да платиш и на кой не.
24
1
 
7
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
Редактора ще обясни ли какво точно има предвид с това: "признали за виновни, макар да твърдят, че тяхната роля била само да поставят скимиращите устройства на банкомати"? Поствянето на устройството за крадене, не е кражба или какво?
23
3
 
1
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
До TulskiТой не плюе бе шиле. Просто посочва очевидните разлики. Да си патриот не значи да казваш на черното бяло...
22
3
 
4
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
Да знаеш колко метъли има драги ми "тулски" дето плюят по българия и българите и ще започнеш да слушаш друга музика......Колкото до расизма дето го споменаваш,не е здравословно в днешни времена!Силвио Берлускони през 2009 взе че се пошегува с най-неподходящия от всички *** и му е"ха мамата направо!Поне е смелчага....а не като някои дето се правят на расисти само пред обречените на гладна смърт
21
15
 
6
 
! Отговори
platen komantator преди 10 години
ДАВАЙ БОКО МАЧКАЙ КОМУНИЗИТЕ ОЩЕ ЕДИН МАНДАД ЗА ГЕРП! ДАЖИВЕЙАТ ГЕРП И БОРИСОФ И СВЕТАНОВ. САМО ГЕРП
20
4
 
14
 
! Отговори
az преди 10 години
Bulgarski Bokluci
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
жална им майка на тия :D,поне да бяха точили карти в някоя бяла страна,да им мине "по-леко в панделата",ела да видиш сега,бели снежанки в маймунския затвор
18
6
 
14
 
! Отговори
Феята на смъртта. преди 10 години
До анонименпреди 1 часДо Феята на Смъртта.Много ти се иска да те *** чернокожите феи май :) Първо, не съм момиче. Второ съм яростен хеви метъл и си дръж езика зад зъбите! Казах, че сексът е удоволствие, а не наказание.Що за *** веднага...недудовлетворени комплексари?Казах, да си направите сметка, каква Велика държава е България...щом в Африка ги съдят недоклатените български селяндурчета решили да забогатяват по нечестен път.Заслужават си съдбата!Радвам се!
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tiq tarikatcheta , nesi igraqt s kokoshkarski raboti , primerno kato *** !!! Ima veroqtnost i da izlqzat , sled kato Boevski moje zashto pak ne i te , chudesata se sluchvat vseki den v Balgariq !!!
16
5
 
22
 
! Отговори
Коко преди 10 години
*** ***, да гният в африканския затвор
15
10
 
20
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Ismail Трай бе,примитив нарязан.На мъж ли се правиш с онова окастреното?Скрий се някъде и не говори какво може да се очаква от нас,а се вижте вие какви мръшляци сте турчолягите.Абсолютно нищо не сте дали в исторически и световен план.Жалки фанатици ,които са изостанали в интелтуален и културен план.Убийци,крадци и подли твари.Колкото и да ми се пишете европейци,сте си прости пещерняци,нямате нищо общо с Европа.За България не говори,защото ТЯ ти дава хляб и дом,*** жалък.Внимавай!
14
3
 
7
 
! Отговори
Джонката преди 10 години
А Спиро от Стамболийски хванаха ли го ?? Тва момче лежа по затвори насам натам и не му дойде акъла ..само куршум в челото помага на тези хора да се излекуват
13
7
 
7
 
! Отговори
Хиха преди 10 години
Споко, нашите момчета навсякъде се оправят:) След 6 месеца ще са на свобода:) Системата е такава, ако не вярвате, питайте външното:)))
12
2
 
14
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
няма да ЛЕЖАТ, пише, че ще се бачка ЯКО. Така е като търсят "лесни пари"
11
3
 
51
 
! Отговори
Остап Бендер преди 10 години
Малшанс,оказва се че в Замбия съдебната система е по-читава от тази в България.
10
2
 
13
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Чак пък да лежат... Май ще са на буквата "Г" през цялото време.
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1 во те не са българи ( не може да са ).2 ро парите за ориз ще им пращат от Бг.
8
7
 
9
 
! Отговори
с преди 10 години
Ейй, ако не успеят да се измъкнат не ги виждам там :( .. Някой трябва да им помогне