При три катастрофи са пострадали няколко души

Хората са с различни наранявания
4 яну 2014 13:12, Петя Славова
1
При три катастрофи са пострадали няколко души
Снимка: Булфото

Трима души леко са пострадали при верижната катастрофа, станала на км 310 на автомагистрала "Струма" при Долна Диканя, съобщи Агенция "Фокус". Пострадалите са с фрактури. Откарани са в болницата в Дупница. Във верижната катастрофа са участвали общо десет моторни превозни средства - леки автомобили и микробус.

При друго пътнотранспортно произшествие са се сблъскали два автомобила, единият от които е идвал от Самоков, а другият от София. Сигналът е подаден в 09.05 часа.

По-сериозно е пострадал водачът на колата, която е идвала от Самоков. И двамата са откарани в медицински заведения. От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че заради катастрофата временно е затруднено движението по път II-82 София - Самоков, в района на Кокаляне.

Движението се регулира от органите на Пътна полиция. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

В друга катастрофа трима души са пострадали в района на Колхозния пазар във Варна. Инцидентът е станал тази сутрин. Ударили са се два леки автомобила. Пострадалите трима души са с различни наранявания, но няма опасност за живота им. От началото на деня във Варна са регистрирани общо три произшествия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
страшно заглавие