Почина 18-годишна, блъсната на пешеходна пътека в Бургас

Момичето беше в кома след инцидента на 5 януари
10
Почина 18-годишна, блъсната на пешеходна пътека в Бургас
Снимка: архив, БулФото

Почина 18-годишното момиче, блъснато на пешеходна пътека в Бургас, съобщиха от многопрофилната болница в града пред „Фокус“.

Инцидентът стана на бул. „Димитър Димов” около 18.40 часа на 5 януари.

Още по темата
След удара от лек автомобил девойката беше в кома, с тежка черепно-мозъчна травма, травми на белия дроб и бъбреците.

Причината за катастрофата е отнемане на предимство от 60-годишния водач на автомобила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
horata shte se pensionirat na po 70g., i shte si karat kolite estestveno, pesha e po- trudno na tazi vazrast
9
0
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
В Перник гърбиците са преди пешеходните пътеки браво на този дето ги е правил.В София има две такива.От Симеоново по посока гара Пионер на дясния завой първо минаваш напречни релефни линии които те предупреждават че следва пътека защото в завоя не се вижда.Другата е в локалното преди Плиска посока Пловдив.На тази преди Плиска съм наблюдавал многократно как всички коли минават бавно няма следи от гуми. Следите са преди и на гърбицата но не и на пътеката.Елементарно но кой да се сети. И аз съм пешеходец
8
0
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 10 години
Да почива в мир.Съболезнования на блиските и.Но какви са тия смешни забрани които предлагате?Та аз ще се пенсионирам на64г.Мислите ли че на 60 щемога да работя друго?Трябва да се мисли как да се предотвратяват такива инциденти.Каквато и да е присъдата няма да върне младото момиче.Ако гърбицата е преди пътеката на 15м Ефекта щее в пъти по голям но кой да се сети.Ако не видиш пътеката ,минавайки първо гърбицата вече инстинктивно ще си намалил.Сега намаляваш на самата пътека когато вече е късно.
7
1
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 10 години
До BlaBlaBlaaa напълно си прав.Това си е чиста проба убийстрво и трябва да се взимат драконовски мерки
6
0
 
11
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Да те прегазят на пешеходна пътека си е чисто предумишлено убийство. Тия *** трябва да почнат да лежат по 20-30 години за подобно нещо и ще видиш как ще почнат да спазват правото на пешеходците.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4Тя мисълта му като бръснач ама реакциите му като на ***.Опреснителни изпити два пъти в годината за водачи над 50, но само ако имат чиста книжка без отнети точки и без птп-а, тогава направо забрана.
4
6
 
9
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
До 1 БургасИзобщо не си в час. Ако ще се тръгва по пътя на забраните, то първо трябва да се забрани на тези под 30 години да шофират, защото са много буйни. После може да се забрани и на тези над 70 години, защото са поостарели. След това може да се забрани и на тези между 30 и 50 години, защото са самонадеяни, а накрая да се забрани и на хората между 50 и 70 години, защото на другите е забранено. Наскоро си приказвах с един на 93 години и мисълта му беше като бръснач.
3
1
 
14
 
! Отговори
кака преди 10 години
боже колко мъка божеи Гого от Тоника си замина
2
3
 
10
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Повечето катастрофи са от водачи под 30 г. - и на тях ли трябва да забранят да шофират?
1
15
 
5
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
За съжаление Бургас е първи в годишната статистика по блъснати хора на пешеходна пътека. И да вземат да попроменят малко закона за движение по пътищата, над 60г. трябва да им забраняват да шофират нацяло, реакциите им стават забавени и мисълта отслабва