Откриха тяло на жена под Аспаруховия мост във Варна

Няма данни за насилствена смърт
15 яну 2014 22:37, Красимир Ангелов
12
Откриха тяло на жена под Аспаруховия мост във Варна
Снимка: Булфото, архив

Тялото на жена е извадено тази вечер от морето под Аспаруховия мост във Варна, съобщиха от полицията в града.

Сигналът за инцидента е подаден около 18,00 часа.

Самоличността на жената, която е на около 40 години, е установена, уточниха за БТА от полицията.

От там допълниха, че при първоначалния оглед на тялото не са открити улики за извършено престъпление. Работата по случая продължава, като се изясняват причините, довели до трагичния инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
skype:bggazara_96 преди 10 години
Еми аз пътувах с автобус преди 6 месеца или 7 ии видях как един в тъмното си седи на парапета на най високата точка на моста (в средата) и е седнал така на парапета че да се клати налява и на дясно и парапета му е между краката му... хванал го с ръце и се клати не можах да сляза все пак автобус но цял ден не си простих това че не му помогнах...дори нямаше никой който да го разубеждава... просто ужасно е така :( това не е живот това е ад под небето..моста го решават като край на проблемите :(
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господ да я прости! Страх ме хваща вече! Днес е тя, утре може да е някой наш познат. Няма живот в тая държава вече, ей!
5
2
 
13
 
! Отговори
Мордехай Вануну преди 10 години
Къде са *** извънземни правозащитни организацийки ? А, загиналата не е ***,хомосексуална и не е с майка еврейка ? Е значи няма проблем нали сорос ?
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 3-4 месеца минавах с кола по моста. Беше към 1- 2 следобяд. Пътувах посока Старо Оряхово. Минах най-високата част на моста където отдолу е канала и след 300 метра някъде гледам един седнал на парапета на моста хванал някакъв лист в ръка, а до него на 10 метра стоеше полицай. Само гледката те навява на всякакви мисли. Минах оттам и заминах, но цял ден си мислех за този човек. Беше млад 30-35. Чета вечерта в новините, че са го разубедили да не скача на пътя долу покрай канала който е.
3
1
 
43
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
--Боже,в каква държава живеем - вие представяте ли си - жена на 40 г за която бъдещето вече е свършило - повече от половината и живот е минал в "Промяна"(демокрация) вече никой не я наема за работа понеже е стара ,няма пари, проблемите са един след друг -хората са студени никой не и обръща внимание и не и подава ръка -какво и остава- Страшното- Мостът който дава последният билет към отвъдното - Мостът който решава проблемите завинаги -Страшно е само като погледнете от него - Господ да я прости !
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли Сидеров, бахневци?
1
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скапан, мръсен и невъзможен е живота в България! Бог да прости поредната жертва на управниците в България! Страшно е ...