16-годишен е задържан за убийството на 74-годишен от Драгоданово

Младежът е от същото сливенско село
19 яну 2014 15:09, Елка Василева
28
16-годишен е задържан за убийството на 74-годишен от Драгоданово
Снимка: архив, Булфото

Шестнайсетгодишен младеж е бил задържан за убийството на 74-годишен мъж от сливенското село Драгоданово. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Сливен.

Мъжът е бил намерен починал в дома си на 17 януари, като след аутопсия е било установено, че смъртта е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма, причинена насилствено.

След незабавно издирване полицаи са задържали извършителя - момче на 16 години от същото село.

Младежът е задържан е за 24 часа в РУП-Сливен, като днес ще му бъде повдигнато обвинение. Работата по случая продължава под  наблюдението на Окръжната прокуратура в Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Драгодановоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мангоИ като гледаш снимката може би е от с. Драгоданово, а?
16
0
 
5
 
! Отговори
Stefko 88 преди 10 години
Тай снимка е стара, покажете ***!
15
5
 
0
 
! Отговори
манго преди 10 години
с *** се оправдавате,ама тоя с бял врат,*** не е от малата ,иначе по ушите ги познавам,значи няма КИР.Господ да го накаже ,съда едва ли.
14
0
 
12
 
! Отговори
Бесният преди 10 години
Бог да го прости клетият старец. Ей богу, ако това бе моят баща, този мръсен менгиш жив щях да го влача вързан със синджир за колата докато издаде багажа.
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мисля, че е крайно време банда смрадливи и крадливи "събратя" да избуши къщата на някой политик с всички допълнителни "екстри" на деянието, например както го правят по селата и безчинстват над горките ни баби и дядовци.Дали ще се промени нещо после? Скоро българи няма да останат тук ей! Кой ще ви храни вас и вашия паразитиращ електорат?
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
16 годишен ястреб-ПАК
11
0
 
15
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
Тук 16 г. подражават на фолк певици, на мафиоти, на мутри, на разни лоши образи, които ни се предлагат по тв. по вестници ( ако мога така да ги нарека). На образи за които няма правосъдие, но на 16 г. ***, как да обясниш, че за него ще има такова! Никой не може да ме убеди, че от глад се краде и се убиват хора. Ако си гладен, ще отидеш на контейнера (знам звучи грозно, но поне не навреждаш на никой, а и там от години наред не се знае, кой българин кой ***, кой какъв е).Не посягай на никой.
10
0
 
35
 
! Отговори
Иво преди 10 години
В друга новина от днес пише.."16-годишен британец достигна Южния полюс"...В България 16 годишните убиват стари хора..това е всичко , което искам да кажа..
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargВарги, още малко и ти и градските ти идвайте да бачкате на Морето!
8
3
 
20
 
! Отговори
varg преди 10 години
Тоя на снимката стана от 5 години го слагате.Вземете ме да работя за вас за 300 лева заплата на месец ще имате актуални снимки на всичко,което може да се досетите.
7
0
 
36
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
Крайно време е да се основе доброволческа гражданска милиция, която да пази населението от *** ***, и да ги наказва сурово за престъпленията им.Правителствата са куртизани на Брюксел, и май никога няма да се заемат с решаването та този финдаментален да държавата и народа и` въпрос.
6
0
 
61
 
! Отговори
Мамантос преди 10 години
*** престъпност е взела такива катастрофални размери, че, ако се появи истинска национално-социалистическа партия, която обещае да навре тази животинска гмеж там, където и` е мястото, със сигурност би спечелила избори с поне 70%.
5
1
 
21
 
! Отговори
Дедо Петко преди 10 години
В туй селу има идно училищи, викът му СПИ- димек суциалну-пидагугически интирнат. Ни *** знам интирнат ли й или лайнунат, ъмъ там стуят идни копиленца, дету им викат кандидат-панделкаджии. Значи - тяфнуту мясту е у затворъ. Набуръ са *** убили точно някуй от тез гъмени. Иначи силуту сий спокойну, само дету тез фулигани ни тровят животицъ. Кък ни съ намери идин умен чиляк, чи да ги прати у Стралджа. И там има СПИ, ъмъ там ги дирът от бой и е спукойну. Ъм тъй де.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До WASILISQNISEVROPAАЧ кЬОПЕК ЧИНГЕНЕ!
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сливенски индианец?
2
4
 
20
 
! Отговори
so преди 10 години
Не, червен е :-)
1
1
 
42
 
! Отговори
jo преди 10 години
Там гъмжи от индуси .