Кола с четирима се обърна в река

Пострадалите са без опасност за живота
Обновена: 27 яну 2014 15:50 | 27 яну 2014 15:48,
19
Кола с четирима се обърна в река
Снимка: БТА

Лека кола се е преобърнала снощи в коритото на река Благоевградска Бистрица, съобщиха от полицията в Благоевград. Няма опасност за живота на пострадалите. Инцидентът е станал около 20 часа.

29-годишната шофьорка от Благоевград се движела с несъобразена скорост по третокласния път в посока от местността "Бодрост" към Благоевград. Колата поднесла на дясна крива, излязла е извън пътното платно и се е преобърнала по таван в коритото на реката.

Падналият автомобил е бил забелязан от 51-годишния Й. Й. от с.Бело поле, който е пътувал с друга кола по пътя. След като счупил предното и задното стъкло на падналия автомобил, той е извадил и транспортирал до Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград четиримата в преобърналото се возило.

Най-сериозно е пострадала 25-годишната С. И. от Кочериново, която е със счупен гръден прешлен и е закарана за лечение в Института "Пирогов" в София без опасност за живота, информират от полицията.

Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на водачката на падналия автомобил е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 10 години
Dostoino za medal "Dqdo Uoco gleda" :|
17
0
 
7
 
! Отговори
amsterdama преди 10 години
Спасителят се казва Йордан Йорданов-Жъчката . Защо му пишете само инициалите , така правите с престъпниците !?
16
1
 
5
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Жена - шофьор, *** - скиор, и евреин - миньор, е па, такова животно нема!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ ШОФЕРКА ЗНАЕЛИ КАК СЕ КАРА НА ЗАСНЕЖЕН ПЪТ? МНОГО ОТ НОВИТЕ ШОФЕРИ ИЗОБЩО НЕЗНАЯТ КАК СЕ КАРА ПРЕЗ ЗИМАТА. ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОЖЕ ДА СИ КАРАТ КАКТО ПРЕЗ ЛЯТОТО. ДА. АМА НЕ. ПРЕЗ ЗИМАТА КОГАТО ИМА СНЯГ ВЪПРЕКИ ЧЕ ПЪТЯ Е ПОЧИСТЕН ОТ СНЕГОРИНИТЕ СЕ КАРА СЪС 60 КМ В ЧАС. ЗАЩОТО КОЛКОТО И ДА Е ПОЧИСТЕН И ОПЕСЪЧЕН ПЪТЯ ИМА ЗАЛЕДЕНЕ УЧАСТЪЦИ КОИТО МОГАТ ДА ИЗНЕСЪТ КОЛАТА ОТ ПЪТЯ АКО СТЕ С ПО ВИСОКА СКОРОСТ. ЗАТОВА НЕ БЪРЗАЙТЕ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ ЗА ДА СТИГНЕТЕ ТАМ ЗА КЪДЕТО СТЕ ТРЪГНАЛИ.
14
6
 
4
 
! Отговори
Личко преди 10 години
Бензина скъп, ама настъпвате здраво и пилите гуми.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на спасителя ,бил е на точното място и време.
12
6
 
4
 
! Отговори
Стамболка преди 10 години
амчи то не е ишчистено, кък няма да са утрепят
11
3
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Спокойно бе, няма закон, който да ви задължава да карате със зимни гуми. Карайте с к'вото имате, чалгата до дупка и газ до ламарината.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Относно зимните и летните. Ако пътят не е почистен, зимни гуми не помагат. Моите зимни гуми имат 6,8мм профил и въпреки това поднасям на пресен сняг. На кръсточища, които не са почистени, също занасям при завой. А се движа с 10км в час. Не се ли почистят улиците, само вериги помагат. Започнете да съдите държавата и търтеите от КАТ! Това е единствения изход. Сами виждаме колко държавата си върши работата относно почистването на пътищата.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да му целуват ръцете на този човек, дето ги е извадил!!!
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Падналият автомобил е бил забелязан от 51-годишeн от с.Бело поле, който пътувал с друга кола по пътя. Cчупил предното и задното стъкло на падналия автомобил, извадил и транспортирал до спешна медицинска помощ четиримата в преобърналото се возило.**************Bravo na choveka ! Ako ne beshe schupil staklata ot van mojeha vsichki da izmrat kakto studentite ot Plovdiv. Slava na Boga che ima razumni i smeli hora koito ne se strahuvat da se izmokriat v studena voda !
7
9
 
0
 
! Отговори
do6 преди 10 години
А ти си по различен от тия крадливите,нали?Как пък един път не срещнах един такъв в реалния живот а все ги намирам в нета.Явно тия крадливите ни ги спускат извън земните.
6
2
 
14
 
! Отговори
до 1 и 4 преди 10 години
Вероятно летни гуми, ама може и да не са летни. Като са зимни какво? Да не би да не поднасят? Вие винаги ли сте с вериги като падне сняг. И да ви кажа, че съм се завъртал с едва 30 км/ч. на път който изведнъж става на вълни, а имах чувството, че се завъртях с много по-голяма скорост, всичко стана много бързо. Държава смотана, пътищата смотани, фирмите гледат да слагат по-малко препарати за са с по-голяма печа;ба, а шофьора на снегорина държи дъската на 19см за да краде гориво. Е това е.
5
2
 
12
 
! Отговори
fhk преди 10 години
"След като счупил предното и задното стъкло на падналия автомобил"ПРЕДНОТО СТЪКЛО Е ЗДРАВО ,ВАДЕЛ ГИ Е ПРЕЗ СТРАНИЧНИТЕ ДВЕ,ЛЯТНА ИЛИ ЗИМНА ГУМА НЕ ПОМАГА НА ЛЕД НЕГРАМОТНИЦИ!ЗИМНИТЕ ГУМИ ТРЯБВА ДА С ШИПОВЕ КАКТО В РУСИЯ ТОГАВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЗИМНА И ЛЯТНА ГУМА НА ЛЕД НИЩО НЕ ПОМАГА САМО ШИПОВЕ ,ПРИЧИНАТА Е НЕПОЧИСТЕНА ПЪТНА МРЕЖА ,СЪДЕТЕ АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ И МВР ЗА НЕПРАВИЛНО СЪСТАВЕН ПРОТОКОЛ И АКТ ИНАЧЕ ОЩЕ ШЕ ВИ МИЯТ ОЧИТЕ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ С ПЪТНАТА НАСТИЛКА ,ДОТЕГНА МИ!
4
4
 
15
 
! Отговори
гага преди 10 години
Много ***!Заледен третокласен път,несъобразена скорост,най-вероятно летни гуми все предпоставки за ПТП!Важното е,че са живи хората!Карайте внимателно!По-добре да закъснееш,отколкото да не стигнеш жив!!!
3
7
 
15
 
! Отговори
sonik преди 10 години
Абе как един път причината за ПТП не е примерно непочистена пътна мрежа?Съгласен съм, че хората карат доста бързо и несъобразно ама пък абсолютно всеки път ли е така? Няма ли случаи в които държавата не си е свършила работата :)
2
14
 
11
 
! Отговори
инструктор преди 10 години
И да знаете,драги ми курсисти, жена-шофьор е като пиян таксиметраджия на мотор.
1
14
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Вижте добре гумите, че са без вериги а най-вероятно са и летни!!!!1Хора опомнете се!!!!Тези гуми не са подходящи за лед и сняг!