Жена е ранена при полицейско преследване в Харманли

Тя е откарана в болница, шофьорът беглец е арестуван
Обновена: 4 фев 2014 17:15 | 4 фев 2014 17:01,
25
Жена е ранена при полицейско преследване в Харманли
Мястото на катастрофата. Снимка: Булфото

Шофьор беглец предизвика катастрофа и рани младо момиче в центъра на Харманли.

Инцидентът стана около 12.30 ч. при акция, в която полицейски служители е трябвало да обискират автомобила на нарушителя.

Полицаите опитали да арестуват заподозрения, който се движил с "Фолксваген" Транспортер от бул. "България" в посока пощата.

Служителите на реда пресекли пътя му и го принудили да спре. В опита си да избяга от тях той дал заден ход и ударил спрян отзад автомобил, който пък блъснал друг.

В момента на верижния сблъсък момичето взимало чанта от багажника на втория автомобил, при което е съборено на земята. Ранена е, но в съзнание и е откарана в Спешна помощ.

Заподозреният в крайна сметка е задържан, съобщи Булфото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 10 години
До харманлийка ТАКА Е НЯМА СМИСЪЛ ДА СПОРЯ ЗАЩОТО ВСИЧКО СТЕ ОПИСАЛИ ТОЧНО. АЗ ДНЕС НАУЧИХ ПО-ПОДРОБНО СЛУЧАЯ НО НЕ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ А САМО ПРЕПРЕДАДЕН ОТ ЖЕНАТА НА РЕПА С ВЕСТНИЦИТЕ ГОРЕ НА ЪГЪЛА В ПОСОКА АПТЕКАТА.
16
0
 
2
 
! Отговори
леля Сийка преди 10 години
До Анонименвиж какво Анонимен - то полицаите в града наистина не ги бива много-много, но акцията беше мн добре организирана, просто момичето се случи на неподходящото място в момента, за което съжалявам много, но акцията нямаше други пострадали и полицаите си свършиха работата тихо и кротко, а наркотрафиканта каквото й да му се случи лошо от тук нататък - си го заслужава, но надали, те имат винаги дебели стени зад гърба си, макар, че намериха доста количество от хероина...
15
0
 
4
 
! Отговори
харманлийка преди 10 години
До ТОДОР ХРИСТОВгосподине, кметството и пощата са едно срещу друго в града и събитието е срещу кмеството и до пощата, останалото е вярно, бях очевидец на случая и между другото трафиканта се води на работа в бежанския лагер от фондация за бежанци от софия е имаше дори бач на врата си - от тук започват проблемите ни с бежанците, а и друго - затова власт имащите искат да легелезират наркотиците - да могат да си вкарват дрогата където си искат и да печелят на чужд гръб...
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно подгонения и представа си е нямал че го гонят полицаи Полицаите действат като мутри явно ги е объркалПак добре че има само една жертва при такъв полицейски професионализъм можеше да са 10-20
13
1
 
5
 
! Отговори
МОСАД преди 10 години
Кой кого заплашва не разбрах?
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще размахваш, размахваш, докато некой ден си намериш майстора, да те размаха.. Сигурно не спиш с униформата? Не вярвам и жена ти и децата ти, да си ги облекъл с униформа да ги пази?
11
3
 
6
 
! Отговори
До ФЪЪ преди 10 години
Не се и съмнявам, на това сте способни само от "полицията" Ама аз за това ти говорех, но ти пак не разбра!
10
0
 
6
 
! Отговори
ФЪЪ преди 10 години
До до ФЪЪ ХА ХА ХА ЩЕ РАЗМАХВАМ ПАЛКАТА НА ЖЕНАТА МЕЖДУ КРАКАТА ИМ А ПЪК МОЖЕ И НА ТЕБЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СЛЕТ ТОВА ДА НЕ МОЖЕШ СИ СЕДНА НА ***
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Приравнихте професията на полицая, до тая на просяка и тия дето насилствено ти мият стъклата по кръстовищата! Срам! Всички мутри станаха полицаи
8
0
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
ТИ не знаеш ли че в България на всички SUV-та им казват джипове. Това е нещо като "Какво ти е хилти-то?" "Ами Хилтито ми е Бош". Така че в БГ има форд джип, ауди джип, има и джип джип.
7
7
 
9
 
! Отговори
ФЪЪ преди 10 години
ЕЙ *** НЕ ОБИЖДАЙ ПОЛИЦАИТЕ *** ДОЛЕН
6
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я обърнете внимание малко на милиционерите в Харманли! 90% от тях не могат да си кажат името и разговарят с междуметия. Представям си какви акции провеждат, селските ***! Докато има такива прости ***, вместо полицай, ще има и жертви!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много зачестиха негативните новини от този регион. Ама така е като пуснахме гоблините на наша територия. Въздуха с нож да го режеш.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ястреби
3
1
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
никаде не видях да пише Джип... къде ли го прочете ? или по инерция?
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
джипа не е джип а микробус.
1
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TIKVATA E VINOVEN