Справяме се с битовата престъпност до края на 2014

Кризата била овладяна, убеден е главният секретар на МВР
Обновена: 6 фев 2014 08:05 | 6 фев 2014 07:22, Анисия Иванова
71
Справяме се с битовата престъпност до края на 2014
Главният секретар на МВР главен комисар Светослав Лазаров. Снимка, архив: Булфото

До края на годината ще се усетят резултати в борбата с битовата престъпност, уверява в интервю за "Сега" главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По думите му определено има криза с проблема битова престъпност и той не е от днес или  вчера, а е заложен назад във времето. Хубавото е, че кризата е овладяна.

Има около 1-1,5% намаляване на престъпленията, което реално дава възможност да се постигнат по-добри резултати. В държавите, към които се стремим, полицията сътрудничи много успешно с местната власт и с охранителните фирми при справянето с този проблем, посочва Лазаров.

Според него е целесъобразно да се поставят камери и на основните пътни артерии в страната. Това ще даде възможност за достатъчно информация и да се освободи и пренасочи човешки ресурс към малките населени места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
17
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Е тоя виц нали вчера го каза министърчето.Ама нищо,вица е хубав.
16
3
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Аз бе отворко , аз предложих. Доволен ли си? Айде пий си хапченцето
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя май не живее на земята!
14
0
 
15
 
! Отговори
бг преди 10 години
нагъл нахален долен лъжец.........................вън от правителството докато не унищожите държавата както унищожавате МВР.........
13
2
 
10
 
! Отговори
ггггг преди 10 години
Няма държава която да е изкоренила битовата престъпност. Даже тач където разстрелват за кражба.
12
0
 
29
 
! Отговори
.bg преди 10 години
Този ме взриви с лъжа... Как ще се справите с циганит - вашите избиратели. Та вие не искате, щото няма да видите власт. Оставка, блгароубийци!
11
1
 
34
 
! Отговори
Да ама Не преди 10 години
До Рали1"безработни, живеещи от помощи роми"!? Ами айде да помислим малко! Тия *** значи живеят на село и са безработни. Ама то като не ти се работи, няма някой да дойде насила да те накара! По тоталитарно време повечето *** работеха, защото ги принуждаваха! Истината е че ги мързи! А на село има много работа! Обрали пенсионери, откраднали им прасето и т.н. Значи една пенсионерка на 80г може да гледа прасе и градина, а 30 годишен *** не?! ***!
10
0
 
30
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Защо това нещо ми звучи като 1000 минимална заплата,която обещаваше една партия,за всяко дете таблет, нямам думи колко лесно се обещават неща които никога няма да станат.
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ? КОЙ? КОЙ ПРЕДЛОЖИ? КОЙ?
8
0
 
33
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
Кризата била овладяна?! Събуди се бе комсомолец, бълнуваш! Истината е че *** са по умни и по кадърни от вас, щом продължават да си крадат! Сложете камери че и тях да откраднат! Сега ща светна как се решава този проблем!1. Строги закони и гласуване на неограничени права на всеки в собствения му дом!2. Прилагане на закона - всеки заловен да си получава наказанието!3. Полицията да не ходят наперени само, а да си вършат работата!4. Строг контрол на пунктовете за вторични суровини!ПОНИМАЙШ?
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аха, ще има ПРИСТЪПИ на ПРИСТЪПНОСТ значи !!
6
0
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
В основата на повечето престъпления от битов характер е ГЛАДЪТ;пустите къщи в повечето населени места са притегателна сила за безработните,живеещи от помощи роми.И решението е -заетост и добро заплащане,а след това идват санкциониращите мерки .Само ,че обещавате работните места до края на мандата -така че няма да е тази година.В най-засегнатата част севозападна и централна България полицаите от някои населени места са на границата,да чакат бежанците.В кабинетите ви са само намалените престъпле
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На луди за връзване никой не вярва. Но...те не спират да говорят глупости, защото има кой да им ги разпространява безплатно. То добре че е така, макар да са ни омръзнали. Така научаваме за ниското ниво, до което са стигнали. Май има още да се дълбае това дъно.
4
0
 
31
 
! Отговори
SAUER преди 10 години
Тоя слабоумник дали изобщо ходи на работа или е неадекватен.Поне да гледа телевизия какво правят *** в северна България. До като не пуснат пещите на Кремиковци и не почне производството на катранен *** против пърхут нещата ще стават по -зле.
3
0
 
35
 
! Отговори
така ли преди 10 години
Този в някаква друга, паралелна Вселена ли живее??!!!
2
0
 
24
 
! Отговори
2 преди 10 години
ПРиСТЪПНОСТ!?!Тия,дето ще се справят и те,ако са такива интелигенти-няма скоро да се справяме с нищо!*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА!!!
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми е ясно само как ще се справите с *** дето са основния генератор на тази престъпност г-н Главен секретар ?