Жертвите от ада край Български извор – съпрузи

Мъжът и жената от Севлиево са изгорели в "Трабант"-а
9 фев 2014 22:00,
26
Жертвите от ада край Български извор – съпрузи
Мястото на катастрофата. Снимка: Dnes.bg

68-годишен мъж от Севлиево и 64-годишната му съпруга са жертвите на тежката катастрофата, станала следобед при Български извор, съобщиха от МВР.

Още по темата

Десет минути пред 15 часа в полицията е получен сигнал, че на пътя София-Варна в района на селото, е станал челен сблъсък между "Мерцедес" със софийска регистрация и "Трабант" с габровска.

В резултат на удара двата автомобила се запалват и изгарят, а шофьорът на "Трабант"-а и съпругата му са починали в пламъците.

Водачът на "Мерцедес"-а е без опасност за живота. 46-годишният мъж и неговата майка са откарани в тетевенската болница.

По случая е образвувано досъдебно производство, като още не се знае причината за тежкото ПТП.

В късния следобед бе възстановено и движението в района, като преминаването на автомобили се извършва нормално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
... преди 10 години
До ПакоЗависи кой е нарушил правилата.А това може да стори както водачът на мерцедеса, така и този, на трабанта.Докато не сте наясно с фактите, няма и как да си правите изводи за вини само на база марка на автомобила. Другото е точно селтащина.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жестоко и гадно, лека им пръст на хорицата. Тези хора сигурно имат по 35 години трудов стаж и са взимали мизерна пенсия с която са преживявали. Доходите им са стигнали за едни трабант. Дядото сигурно е карал с максимум 60-70. Мила и тъжна гледка, но много истинска, българска и реална. Ако тези двамата бяха в Германия щяха и те да карат мерцедес, но не с 200, а с 60-70 км. и може би щяха да са все още живи.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13американска хонда ? Хей пич, ония с дръпнатите очички ще ти се разсърдят много яко
15
1
 
2
 
! Отговори
Tyler Durden преди 10 години
До до 13Много си ***, ***! Къде съм казал, че се блъскам АЗ? Като ме засичат зверски, по 10 пъти на ден разни катили като тоя по-надолу с Мерцедесите и БМВ-тата, само щото са лъскави ри'йш ли, просто не си правя труда да намалявам! После на тях им пишат актове, и те си носят решетките в багажниците! *** можеш да викаш на ***, на сина ѝ! Аз не съм пришълец в София, за разлика от теб, плиткоумнико! Да беше прочел по-добре, преди да се изказваш, чукча!
14
3
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Два тона са ти комплексите. Значи се блъскаш с другите коли и чупиш решетки,така ли? Заради такива прости ***, като теб, загиват хора по пътищата.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До коментар 12Здраво си се объркал относно "социално слабите ***". Доволен си от това, че нацията ти е социално слаба и *** или се радваш на хубавата си кола измежду "социално слабите ***" с трабанти? Ако мислиш, че хората живеят в мизерия, а ти само зареди хубавата си кола живееш в рай-а, много лошо си се объркал. Далеч от истината си относно причината, зареди която хората сочат Мерцедеси и т.н., като виновни. "Иначе ти благодаря за пожеланието!"
12
5
 
10
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
А дали искаш да пробваш мерцедеса си срещу мойта 2-тонна американска хонда, а? ***! Ще те изнасят насипно! Най-обичам гъзета с мерцедеси и хикс-грозници да ми се пънат и да засичат, и после да се опитват да бягат! Ама не само вие сте с 200 коня под капака! Вярно, издрана ми е колата, ама някои от вас, богопомазани богаташчета, още си жалят пукнатите маски и решетки и огънатите калници! Такъв социалнослаб *** ще ти дам, че... тъпанарЛека им пръст на хорицата, не са заслужавали такава участ!
11
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5 - Трабанта е виновен, защото няма въздушни възглавници.До 10 - Ще си карам каквото съм си купил, а вие, социалнослаби ***, плюйте по всяка по-хубава кола по улиците и грухтете доволно в мизерията си.
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо толкова упорито се опитаха да наложат задължителното шофиране с дневни или къси светлини като гарант за липсата на жертви по пътищата?
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До коментар 8Внимавай, като излизаш с Мерцедеса си следващият път да не те вкараме и тебе в тази група. Много си прав, който кара мерцедес е ВИНОВЕН. Затова драги собственици на Мерцедеси, давайте пример на другите хора как се шофира. Случайно, ако не сте съгласни с предложението ми, поне гледайте като убивате някой и той да е с Мерцедес(в краен случай БМВ/Голф 3/4/5... Ще ни направите услуга.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната катастрофа с фатален край, причинена от неразчетено изпреварване.
7
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом е с Мерцедес, значи е виновен. ***.
6
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За виновника с мерцедеса-ни дума,ни вопъл,ни стон!Явно е наше момче,виден "НАШИСТ"!
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мерцедес vs Трабант? Е, то ясно кой ще победи. Мир на душите им.
4
3
 
61
 
! Отговори
Пако преди 10 години
Интересно кой е виновния - 30 годишен Трабант с макс. скорост 80 км/ч или немски автомобил няколко пъти по-мощен и бърз ?
3
3
 
25
 
! Отговори
maya преди 10 години
az karah golf4e i popatya za moreto na 2pati izka4at golemi koli sre6tu mene nezavisimo 4e ne netryabva ako ne ida blizo do kanafkata sa me otnesli bez da im migne okoto
2
65
 
10
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Жалко за Трабантчето!
1
3
 
141
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Каква страшна кончина! Мир и покой на душите им!