Отстранили шефа на КАТ - София след фиш за нарушение на Йовчев

МВР: Лично министърът си плати глобата
Обновена: 21 мар 2014 20:02 | 21 мар 2014 17:31, Анисия Иванова
64
Отстранили шефа на КАТ - София след фиш за нарушение на Йовчев
Богдан Милчев, когато все още ръководеше КАТ-София. Снимка, архив Булфото

Бившият началник на КАТ-София Богдан Милчев обяви, че е бил отстранен от поста само месец, след като министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е бил глобен със 100 лева заради шофиране с превишена скорост.

Според Милчев полицаи от Главна дирекция "Национална полиция" ежедневно тормозели катаджии, за да оправят фишове и глоби на свои познати, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
Милчев твърди, че е бил махнат от поста началник на КАТ-София, защото е спрял корупцията и се е борел с далаверите в системата.

Отстраненият директор поиска оставката на вътрешния министър. Той раказа, че през август при него дошъл служител, показал му фиш и попитал - „Шефе, какво да правим с него?".

"Когато го погледнах, това беше електронен фиш на името на министър Йовчев с личния автомобил, заснет с превишена скорост“, обясни той.

Милчев бил категоричен, че ще процедират както досега, тоест фишът се пуска по общия ред.

„Изведнъж този фиш минава през цялото министерство, върти се, разхожда се и се озовава в КАТ, без аз да знам. Един началник търси друг началник на КАТ и му възлага задача да отиде да плати фиша на министъра. Този човек, който плаща фиша, е точно този, който го е издал“, завърши Милчев.

От МВР проверили случая. Министър Цветлин Йовчев наистина е бил засечен с превишена скорост, но лично той си е платил глобата, уточняват от там. От вътрешното ведомство отричат някой да е пращал служител на КАТ, за да плаща електронния фиш и определят изнесената от Богдан Милчев информация като абсолютно невярна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали сега са хванали някакъв край Враца с 252 км/ч.На бас,че е пак някой техен човек.Само не знам как новината и оттук изчезна някак си.Преди 3-4 часа беше налична.
45
1
 
7
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Ако тоя проС милиционер със звучното име "Цветлин" имаше грам мозък можеше най-кротко да си плати глобата и да превърне инцидента в положителен пиар за себе си, а и за целия кабинет. Не би обаче!
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Законите трябва да се спазват, но не от мен. От всички други, но не и от мен.
43
6
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Тоя е от *** та по-***, а който го назначил за шеф на КАТ па е най-***.
42
1
 
16
 
! Отговори
ВИСОКОМЕРИЕТО преди 10 години
ВИСОКОМЕРИЕТО ВИ ГОСПОДА МИНИСТРИ Е МНОГО ГОЛЯМО - А 10 НЕКРАМОТНИ ДРАСКАЧИ ВИ ПОДКРЕПЯТ С КОМЕНТАРИТЕ СИ ЦЯЛ ДЕН НАЙ ОБРАЗОВАНИТЕ ПИШАТ В АФЕРАДАЛАВЕРА ОЩЕ ПО ЗЛОСТНИ ПИСАНИЯ ЗА ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ОТ ПАРТИЯТА РОДИТЕЛКА . РЕВАТ ТА СЕ ДЕРАТ ДА НЕ СИ ОТИДЕ СУХОТО И ТЕЗИ ОТ МВР СА МАЛКО 20 ДУШИ ЕДНИ И СЪЩИ ДРАСКАЧИ НО ЗАРАДИ ТЯХ СЕ ПИШЕ ЛОШО ЗА ЦЯЛОТО МВР . НАЧАЛНИКА НА КАТ НЯМА ДА СЕ ВПИШЕ ДО ТЯХ.
41
3
 
16
 
! Отговори
Bigfoot преди 10 години
Предлагам на Овчев и Гей Сатанишев да уволнят всички милиционери от КАТ и на тяхно място да назначат *** с доказан произход от Северозапада в съотношение 1:10!Да могат да налагат глоби за неправилно паркиране,храчене и секнене,авантаджиите в градския транспорт и прочее характеристики от бита,като получават 50% от тях!Така комунистите ще преизпълнят поне 1 предизборно обещание за 500 000 работни места,а уволнените ще се циганизират!
40
17
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Не мога да разбера защо статията "ГЕРБ са обещавали "Карадере" на инвеститори" в десета глуха?Нали вчера разни гербераси тръбяха новината? Ко стана? Нещо се покриха, а?Ваш'та верица фашистичка!Пък и този мухъл какво ли ще направи? Какво ли ще постигне? Боко го хващаха 4-5 пъти с грандиозни скандали и записи и к'во? Нищо! Тиквата така е обсебил гладките чалгарски мозъци на ***, че ако застреля бременна жена на площада рейтингът му ще падне с 1.25%!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MAFIA ! Kakvo kato e ministar? Losh primer dava
38
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лично министърът си плати глобата c nashite pari
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки ден уволнения, а безработицата расте и левът се обезценява.
36
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
35
7
 
11
 
! Отговори
до гербераста надолу преди 10 години
"Типично по комунистически ! Йовчев - оставка ! "Ами той е ваш кадър бе хапльо! Искай оставката и на вожда си, че и той е един от най-големите комунисти! Не, Борисов и комунист не е, те поне са смели, а той е безподобен страхливец и двуличник!
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
- Добре,но това не е достатъчно!- И без това съм паркирал неправилно,сега на излизане ще си тегля една глоба 20лв. и ще се обадя на колегите с паяка,да ми вдигнат колата.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MAFIA tova e istnata , MYTRITE vyn ot 1989g. nasam, vreme e ZAKON.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Офицер от КАТ отива да се влива в редиците на ГЕРБ.Приема го Генерал Борисов:- Докажете,че не сте агент-провокатор от друга политическа сила!- Току що завърших полицейската академия,на 23 съм !- А как ще докажете,че сте съвестен и достоен за нашата партия?- Преди 3 дни отказах да получа подарък от гаджето ел.самобръсначка за рожденният ми ден(усъмних се,че ме корумпира). Вчера си погледнах километража и като видях 140,спрях и си написах акт за 200лв.Генералът го погледнал с типичният си строг поглед:- Добре,но това не е достатъчно!- И без това съм паркирал неправилно,сега на из
31
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е 100% герберски *** Всички полицейски коли могат да карат с колкото си искат,а Министърът на МВР не може.Шпионите с дипломатически паспорти имат право да карат колкото могат машините им,а Министърът на МВР не бива.Имунизираните *** от парламента също могат да бъдат джигити на пътя,но Министърът на МВР - не може.Много е *** ситуацията.
30
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Милчев е типичен лъжец от системата на КАТ.Сега изпълнява поръчка на герберастите,с надежда да го върнат отново в далаверите му,но по всичко личи,че няма как да му се отвори парашута и ще си остане долен подлизурко.Сигурен съм,че сега крие парите от далаверите,но няма да изтрае дълго и всичко ще излезе наяве.
29
0
 
22
 
! Отговори
продавач преди 10 години
Коментара на 20 е абсолютно точен. Елате на бул.В.Левски да видите какво чудо правят мафиотите от КАТ. Седят с черните очила все едно, че улицата е тяхна. Не знам кой какво прави, но това е срамно и грозно.
28
14
 
11
 
! Отговори
Палкаджиев преди 10 години
На този му спряха кранчето и започна да говори за оставки. Йовчев и Богомил Бонев са единствените министри, които спяха рекета на пътя. Тия корумпирани катаджийчета, само тормозеха и без това изтормозения български народ. Сега пак започнаха да надигат глави за подкупи, тия безподобни гащници и дрипльовци.
27
1
 
16
 
! Отговори
Негърчо преди 10 години
ostavka vednaga