Застреляха 39-годишен мъж в София

Загиналият е варненският бизнесмен Борислав Манджуков
Обновена: 24 мар 2014 23:05 | 24 мар 2014 22:06, Красимир Ангелов
159
Застреляха 39-годишен мъж в София
Снимка: Булфото, архив

39-годишен мъж е бил застрелян тази вечер около 20 часа на столичния бул. „България“, съобщи МВР. Сигналът за нападението е подаден от живеещи в кооперация в близост до мястото на убийството.

На мястото на инцидента веднага са изпратени полицейски патрул и екип на Бърза помощ, който е констатирал смъртта на мъжа.

Установено е, че загиналият е 39-годишен. На мястото се извършва оглед.

Действията по разследването продължават. По информация на БНР застреляният е варненският бизнесмен Борислав Манджуков.

Името на Манджуков нашумя през лятото на 2012 година, когато той бе арестуван при акция "Цигараджиите". Тогава общо седем души бяха задържани по време на акцията срещу незаконен трафик на цигари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
44
 
! Отговори
Темида преди 10 години
А казват че в България няма правосъдие
39
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Познавам едни хора , които щяха да си изпатят жестоко от тоя, който се опита да ги измами за покупко- продажба на имоти , късмет последният момент се усетили че договора е подвеждащ, да ги избиват такива не ми пука , колкото по малко толкова по добре.
38
1
 
75
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Срещу този има 48 висящи наказателни производства. Там където няма държава друг взима правосъдието в свои ръце. Поне на прокуратурата ще и олекне от тия 48 производства.Както и да е - още един *** по-малко. Дано цифрата ежедневно се увеличава, а ако има вътре бивши премиери, министри, депутати и т.н. ще бъде още по-добре. Може и настоящи.
37
1
 
41
 
! Отговори
БРАВО, ЙОВЧЕВ ! преди 10 години
Една добра новина една МУТРА по малко БРАВО , БРАВО , БРАВО, министър ЙОВЧЕВ.Продължавайте в същия дух, колкото по-малко МУТРИ, толкова по-добре за НАРОДА.
36
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен29"Докога в БГ ще наричате престъпниците бизнесмени ? "А-а-а и депутати им казват на някои от тях :))
35
20
 
37
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
До 35Боко я се скрий бе! Нямало убийства и отвличания!? Мирослава от Перник и самоубилия се арестант как ще ги коментираш!? А след това че над трупа на детето говореше че кучето заслужава пържоли за "добре свършена работа" при положение че детето беше мъртво!? А че арестувахте клошар за убийството на Яна докато убиецът пътуваше за Турция!? А че братя Галеви изчезнаха брзследно при положение че бяха под домашен арест!? Най-жалкото управление беше това на ГЕРБ
34
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До капиталист"Станишев би казал: Борисов е виновен....А Местан би възкликнал: И Цветанов и Цветанов."И би имало голяма логика. За този е известно, че е виден спонсор на столетницата във Варна. Едва ли са почнали да си трепят сами спонсорите.
33
4
 
28
 
! Отговори
Китов преди 10 години
"Петър Димитров: Боби Манджуков е спонсорирал БСП" - изказване от 2012
32
4
 
12
 
! Отговори
kreti преди 10 години
През януари 2013 г. 39-годишният предприемач се изправи пред магистратите заради дело за имотна измама.Повдигнато му бе обвинение за периода 2004-2006 г. За това време Манджуков поддържал заблуждение у варненец, че ще му построи жилище. Апартаментът трябвало да се намира в апетитен имот в Гръцката махала. Потърпевшият платил на три вноски 26 000 долара. Манджуков му издавал подписани записи на заповед, но когато идвало време за връщане на парите, ги късал и издавал нови, с нови срокове.
31
31
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То по големи КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ няма и НЯМА да ИМА!За сведение на заминаващите на четвърти коловоз...
30
2
 
30
 
! Отговори
kreti преди 10 години
Една добра новина една МУТРА по малко БРАВО , БРАВО , БРАВОЗавлякъл е много хора с пари.
29
5
 
12
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Баща му е един от най-големите оръжеиѝни търговци у нас
28
24
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При Герб за 4 години бяха позабравени тези неща, но дойдат ли комунисти на влас-убийства, грабежи, отвличания, убити полицаи и пълна анархия и беззаконие. Липсва всякаква сигурност по улиците за нормалните хора.
27
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен ми прилича на случая с Мишо Бирата - отново дългата ръка на Банкянската мутра, недосегаем от закона.
26
1
 
20
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
За един два два ***. Ако нещата продължат по същия начин след два-три месеца ще бъда по-оптимистично настроен за тази територия.
25
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде да е хаирлия - дано повлече крак и в близките дни да има и още.
24
7
 
50
 
! Отговори
Факти преди 10 години
Обърнете внимание, какво се случва откакто червено-турското правителство взе властта. Започнаха пак отвличания, поръчкови убийства, бум на битовите кражби, та дори и катастрофите. Пуши се кой където му скимне, пожари и взривове. Така е, щото разбойниците се чувстват като недосегаеми. Как ще е друго след като ни управляват криминални престъпници?
23
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога в БГ ще наричате престъпниците бизнесмени ?
22
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че дойде Йовчев на власт за да започне да чисти мършата от стадато. При Цветанов престъпниците си правеха каквото си искат. Само кухи ПР-акции и никакав ефект.Утре очаквам още *** да даде фира.
21
2
 
35
 
! Отговори
калейчо преди 10 години
..след всички измами и далавери как може да пишете че този *** разплакал не една и две майки е Бизнесмен??!?!...Господ си знае работата...ама и много работа има да наваксва още...