Йовчев за изчезналото в Поморие дете: Работим по различни версии

Вътрешният министър отказа да коментира дали става въпрос за отвличане
Обновена: 11 апр 2014 16:12 | 11 апр 2014 14:01, Камелия Цветанова
40
Йовчев за изчезналото в Поморие дете: Работим по различни версии
Снимка: Булфото

Вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

От бургаската полиция съобщиха по-рано днес, че 8-годишната Александра е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата
Нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство и побои. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.  Заради това по неофициална информация полицията работи и по версията за отвличане.

В момента се водят разпити в училището и на съседи на семейството, уточниха от МВР-Бургас.
 
Все още няма и съществен напредък в разследваното за палежа на колата на журналиста Генка Шикерова, съобщи още Йовчев.

По думите му в момента се прави анализ как ще се отрази на работата на службите решението на съда на Европейския съюз в Люксембург, с което се отмени директивата за запазване на лични данни на потребителите на телекомуникационни услуги.

Аргументът на съда е, че по този начин се нарушават основните права на гражданите за зачитане на личния живот и за защита на личните данни. Директивата, приета като част от антитерористчните мерки през 2006 г., изискваше елекомуникационните компании да пазят до 2 години данните, създадени или обработени във връзка с предоставянето на съобщителни услуги.

"В момента правим анализ дали това решение на съда ще повлияе директно или косвено върху работата, имаме готовност, ако това е така, да се пренастройваме и в минимална степен да повлияе", обясни вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
Митре преди 10 години
Вероятно е в насипно състояние вече....
13
2
 
14
 
! Отговори
Абе нямам думи преди 10 години
А ако беше обикновен гражданин ????? А Овчев ??? Сигурно полицията в Поморие още щеше да се пощипва и да си прехвърля топката !!!!!??? А сега 1000 човека търсят детето на един Мафиот ! Много показателно просто
12
1
 
15
 
! Отговори
Мндааа.... преди 10 години
Нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство и побои. И какво сега? Този е наел цялата полиция на Поморие да търси дъщеря му, която по-всяка вероятност е изчезнала заради това че е мафиот и престъпник?!? Вярна ще се окаже онази приказка че у нас мафията си има МВР и държава...
11
1
 
22
 
! Отговори
Мене преди 10 години
Толкова ли не се намери един снайперист да отгърми тази ***, която трови народа толкова дълго време...
10
0
 
3
 
! Отговори
$$$ преди 10 години
Pusta prestapnost - nyama li koi da ya "ozapti" ?! Mashtabite sa chudovishtni i nishto ne gi spira tezi "mashtabi" ! Postoyanno i navsyakade se sluchva kakvo li ne ! Kato che li nyama zakoni za tolkova mnogo prestapleniya ili pone se unscenira dejnost , koyato ne uspyava da razreshi problema ! Zatova i s lekota si pozvolyavat tolkova mnogo choveci da boravyat v obshtestvoto po prestapen nachin ! I ne se znae veche koi , kogo i za kakvo napada - haosat e unikalen , a Evropa ni gleda siira otdavna
9
4
 
24
 
! Отговори
N преди 10 години
Ами то при тяхното управление отвличанията и убийствата станаха като Добър ден!
8
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
КЪМ БАНДИТИТЕ, ако бащата ви пречи или е виновен, вземете него ВЪРНЕТЕ ДЕТЕТО то няма вина за това ви действие да помните от мен: Рано или късно Господ ще ви накаже вие или децата ви ще умрете като кучета - ВЪРНЕТЕ ДЕТЕТО !
7
2
 
32
 
! Отговори
Елемаг преди 10 години
Kакво става с Белнейски и с Мирослава?Кой е последно е виновен и как така се "самоубиват" обвиняеми с белезници?При Костов пък имаше една майка доста нормална ,която пък си беше удушила детето уж сама.Абе едни такива дела, все ми се въртят в прехода.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпият моряк става само за шамандура, толкоз е *** завалията
5
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
я докато почивате и да поработите
4
3
 
38
 
! Отговори
?!?!?!? преди 10 години
Тоя всеки ден обяснява как престъпността й е счупен гръбнака (АХАХАХА) а междувременно обяснява по колко и различни случаи работят,аман от демагози ! О-С-Т-А-В-К-А ! ! !
3
2
 
26
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Докато работите вземете и свършете малко работа бе!
2
4
 
30
 
! Отговори
MiB преди 10 години
Добре че престъпността е намаляла... Некадърници за нищо не ставате... Ходете си по-скоро...
1
8
 
31
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Работите вие, що ли не ви вярвам, червени *** и л*йнари.