Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 10 години
До АнонименНаивник...
35
17
 
22
 
! Отговори
>< преди 10 години
При ГЕРБ имаше повече рекет и престъпност, заплатите бяха замразени, цареше страх от сикаджийската Мутра, която заедно с ЦЦ вилнееха из България и разсипваха икономиката!
34
1
 
15
 
! Отговори
Севриев преди 10 години
До Да живее демокрациятБлагодаря Ти за хубавите спомени, беше ми развалено настроението, но се оправи. Дай още малко? Ще допълня, че до 23ч. се стигаше след безброй призиви: Радко, прибирай се, и отговори: "още малко", "ей сега", "добре, ама Стефчо не го викат ..........
33
0
 
20
 
! Отговори
Valio преди 10 години
Jalko e nevinno dete da plashta za deqniata na bashta si....
32
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 18"Много ви е мъчно за социализъма бе, робски душички... и тъй като предусещам червеното тролене, ще ви кажа следното - замислете се, дали демокрацията е такава, когато е режисирана от комунисти..."Още малко напън и ще ти повярваме, че демокрацията е режисирана от и е дело на комунисти.
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GADOVE!!!!AKO IMAT NESHTO S BASHTATA KAKVO IM E NAPRAVILO DETENCETO?DOJIVOTEN ZATVOR!!!!!
30
15
 
19
 
! Отговори
до 15 преди 10 години
Ей ***, то пък при Борисов беше много хубаво, сума млади хора се самозапалиха и самоубиха, и отвличания имаше повече! Герберски ***, спри да месиш политиката с този случай!
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами, то от политическите партии зависи редът и законността в страната. Това е петото поръчково отвличане откакто Станишев заграби властта с измама. Когато БСП е на власт винаги има огромен ръст на престъпност, защото тази партия веднага пуска от затворите измамниците, крадците и убийците защото така най-лесно се контролира народа като е смачкан!
28
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 15 Честно казано, не мога да преценя чие управление е по-добро - на Орешарски или на Боко Сикаджията!!! И все пак не желая да ме управлява мутра - дава лош пример на децата ми,които ще израснат с убеждението, че да си неук бандит е достатъчно условие, за да успееш в живота.
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека все пак да изчакаме допълнителна информация.Ако това е отмъщение за деянията на бащата, интересно какво е причинил той на някого? Макар че детето му не е виновно.Може и друго да е станало - злополука, или, не дай Боже, да е дело на психопат.Само се питам, третата съпруга на бизнесмена, с какво толкова е била заета, та не е отишла да посрещне детето си?Бог да прости горкото детенце.
26
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е забавно как обвиняват политически партии за случая.
25
2
 
28
 
! Отговори
police преди 10 години
*** не мога да разберем защо плащаме на тия наши полицаи заплати...а сме на първите места в Европа по полицаи на глава от населението...защо детето не беше открито живо!?
24
8
 
24
 
! Отговори
ан преди 10 години
ПРОЧЕТОХ ДНЕС НА ОБЯД ЕДНА ВРАЧКА ПРЕДРЕЧЕ ЧЕ ДО 17 ЧАСА АКО НЕ ГО НАМЕРЯТ ДЕТЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НИЕЩО МНОГО ЛОШО.АКО Е ИСТИНА ЧЕ ДЕТЕТО Е МЪРТВО ТАЗИ ВРАЧКА СЕ ОКАЗА ПРОРОЧИЦА. ДАНО ДА НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ДЕТЕТО Е МЪРТВО. БОГ ДА СЕ СМИЛИ НАД ДЕТЕНЦЕТО А БАЩА МУ ДА ГО ПРАТИ В АДА.
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бащата да не се чуди, а да вади връзките и пушките на яве!!!
22
2
 
12
 
! Отговори
чеченец преди 10 години
Е това ни е проблема не само трябва да плащат но и баби и дядовци,това е истинската справедливост.Родиш ли *** и ти и внуците ти.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тежко на бащата.
20
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
утре очаквайте, и това да е нещастен случай, детето е минало точно там където от някъде за нещо и поради нещо е летял куршума, ама той куршума не е виновен, детето е минало точно там и точно тогава, то се е виновно или да не е виновно - нещастен случай нищо страшно - Орешарски е на власт и тук нищо не се е случило и нищо не се случва, спете спокйно овце, като дойдат избори пак ще ви разбудим и ще ви подкараме към урните
19
3
 
44
 
! Отговори
КАЛАШНИКОВ преди 10 години
Най-лошото е, че невинните деца страдат заради родителите си
18
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
трябвя смъртното наказание да се върне и тогава ще видим дали така се убива да горът в ада убиците на това дете
17
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Да живее демокрациятМного ви е мъчно за социализъма бе, робски душички... и тъй като предусещам червеното тролене, ще ви кажа следното - замислете се, дали демокрацията е такава, когато е режисирана от комунисти...