Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 123Kaкво обясняваш на русофил готов да продаде и децата си за да може да живее в Сибир.
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 103Това за Русия за какво ми го пишеш?Нали и Русия следва светлия американски пример? Нали точно Америка иска да направи руснаците като себе си? Имаше няколко масови стрелби с десетки убити в американски училища. И какво? Събраха се конгресмените и сенаторите и казаха "Не даваме да се забранят автоматичните оръжия! Не даваме да се пипат печалбите на нашите оръжейни монополи!"Ееее,на това какво му казваш?Всички опити на пострадали родители в Америка да ограничат опасните оръжия пропаднаха
114
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 122Ти можеш да заминеш за Русия да гледаш как милцията изнасилва баби на улицата. Внимавай само с водката и гледай да целунеш ядрените топки на онзи с едилов комплекс.
113
1
 
11
 
! Отговори
Гангста преди 10 години
ако това са истински гангстери никога няма да посегнат на дете и ако е станало случайно утре трябва да има трупове на издънилите се !! Ако са истински гангстери !
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 103Това за Русия за какво ми го пишеш? нали и Русия сл;едва светлия американски пример? нали точно Америка иска да направи руснаците като себе си? Имаше няколко масови стрелби с десетки убити в американски училища. И какво? Събраха се конгресмените и сенаторите и казаха "не даваме да се забраняват автоматичните оръжия! Не даваме да се пипат печалбите на нашите оръжейни монополи!" Ееее,на това какво му казваш? Всички опити на пострадали родители в Америка да ограничат опасните оръжия проп
111
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 114Да го духат САЩ ОК? Да го духа и ПУТИИИН!!!!!!! *** гадове проклети ...*** ...САЩ и Русия ли са ви по важни от това че децата ни мрът бе говедооооо!!?!?!
110
11
 
21
 
! Отговори
до 114 преди 10 години
САЩ не е държава, САЩ е клоака с 300 милиона зомбита на антидепресанти, ако ти харесва - заминавай още утре за там, аз не искам да им приемам ценностите и да живея като *** на кредит и в постоянен риск от това някой да изперка и да убие 20-30 души за добро утро!!!
109
0
 
19
 
! Отговори
До 112 преди 10 години
Детето каква вина има за престъпленията на баща й. Невинен човешки живот, дете...това само накой много голям психопат може да го направи :x
108
1
 
9
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Жената на хотелиера Веселин Тошев Северина Димитрова и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие. Те са познавали детето много добре. Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба.
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 103престанете ве ..престанете да се дракате поне за момент ве ...спрете да се ядете за сащ и за русия бе спрете бе майка ви долна бе ...спрете поне тук на тази статия не говорете за политика ве ..спрете се бееее еййййййй гадовееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!
106
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам утре като си пусна евронюз в рубриката no comment да са тези двете убийци - НАБУЧЕНИ НА КОЛ НА ВХОДА НА ПОМОРИЕ!
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 112 АЗ Желая ти жена и тъща като описаните в статията.Да си жив и здрав.
104
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за детето, лека му пръст! Да бяха утрепали баща му, ама как ще убиеш дете...***!
103
12
 
12
 
! Отговори
до 103 преди 10 години
***, САЩ е държава с размерите на Европа. А да ти извадя ли една статистика за изродските престъпления срещу деца в Русия за миналата година, а? Аман от великите "анти-западни" философи в тая държава. Преди година откриха 12-годишно дете което тежеше 20 кила да живее насред животните в сибирската гора! Заключение по твоята логика: всичките руснаци са детеубийци и канибали.
102
0
 
25
 
! Отговори
Wind of change... преди 10 години
почивай в мир малка Алекс ...ти не си виновна , че ние порасналите си правим каквото си искаме без да осъзнаваме , че децата ни страдат и мизерстват! Почивай в мир ..надявам се, че там ще си по добре ...Учим ви как да сте добри, как да не обиждате хора и да се държите прилично, как да не крадете, убивате, унижавате а да уважавате, как да сте добри във всичко и да го правите с любов ..и го изискваме от вас и после се чудим защо не става, как да става ..как? как след като ние самите не го правим:(
101
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ubistvo na dete e nai gadnoto prestyplenie , takyv 4ovek deto e ubil dete ne zaslujava da jivee, triabva da si nai dolnoprobnoto nishtejestvo na sveta za da ubiesh dete
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бясна!!!!!Може и да не са вързани.Само ги оставете на свобода.
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И наричит тоя Бизнесмен !
98
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напротив, човека не греши за U.S.A.! Точно тия нещастници ни докараха тия "идеали", и при тях е същото, всекидневно убийства и престъпления, с тази разлика, че там поне престъпниците получават наказания! Преди 30 години подобни случаи се случваха веднъж в годината, днес са ежедневие!
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа съвсем изтрещя за няколко лева... Да убиеш дете, щото баща му е лихвар? Е*и му мамата, това и в Латинска Америка го няма.