Млада жена и дъщеря й са открити мъртви в Джебел

Смъртта е настъпила вследствие на множество удари с хладно оръжие
Обновена: 26 апр 2014 21:25 | 26 апр 2014 18:00, Анисия Иванова
86
Млада жена и дъщеря й са открити мъртви в Джебел
Снимка, архив Булфото

Двадесет и четири годишна жена и седемгодишната й дъщеря са били открити мъртви днес в апартамент в град Джебел, съобщават от ОД на МВР Кърджали.

Сигналът е подаден от съсед. Мястото на произшествието - апартамент на първия етаж, е отцепено и пазено от полицията.

Огледът се извърши под ръководството на окръжния прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров. На мястото са директорът на ОД на МВР комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев.

Cмъртта на майката и дъщерята от Джебел е настъпила вследствие на множество удари с хладно оръжие, според криминалисти, предаде БНР. Какво е оръжието ще стане ясно в понеделник следобед, когато се очаква повече информация от Окръжната прокуратура.

По разказ на съседи жената е от Кирковско село и е живеела под наем с дъщеря си.

Била е разведена и последно е била на гурбет в Германия. Детето не е било на училище през последните четири дни. От училището не са потърсили причина защо детето отсъства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: мвринцидентКърджали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
2
 
! Отговори
Ястреб преди 10 години
До АТАКИСТБаце, пръдни да ти мине болката в корема, а? Дори може и да се наакаш в гащичките си, ако сакаш...
33
5
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 43Мангал *** нали аз ще съм първия и такива като мен, който ще си взема личния автомат от ШЗО-то в Плевен под номер 32-10 в моя случай и ще вляза у селото ви, за да не шавате никога повече.
32
3
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 39Мангал, чувал ли си за българина в турката дискоте в Истанбул и за техните 3 проблема на турците? Аз няма да ти се обяснявам. Само идваш и настава забава. Знаеш ли откога си мечтая среща с отворен резак? Нямаш со на идея.
31
5
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
До 39Жалко че не ме знаеш кой съм? Искаш да разбереш ли? Нямаш грижи . Идваш у Варна и ще те чакам подобаващо.
30
5
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
Атакист, колкото и да се мъчиш няма да намразя българите. Жалко, че не те знам кой си. Жалко.. Защото съм страшно ядосан.. Ядосан като турчин.
29
3
 
6
 
! Отговори
Ястреб преди 10 години
Единственият начин България да се оправи е над нея 40 дена и нощи бензин да вали и на 41'я ден гръм да удари! Амин!
28
0
 
0
 
! Отговори
до атакист преди 10 години
кажи си бе кажи си бе *** пари стигат ли до маймуни като теб що иде реч за турско мьрсиш и после не заплашва уиски щял да черпи какво вотка путин на ти ли харесва
27
6
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 33Ебати неграмотния умрял смешен ФЕС!После не се чудете що сте Кучета за мен!Това е една от причините!Вие сте *** БЕ!
26
2
 
4
 
! Отговори
до т.н.р атакист преди 10 години
Семе ктраставо очукано изцедено *** на човешкия род по каква причина смяташ че си повече от Господ който е сьздал човеците различни и си ги обича всичките *** долен тая уста и водата на на Байкал цялата не мой изчисти забар крастово крий се някьде кьде сльнце няма до се спасят от теб хората дявол крастав Аз казах Ювиги.
25
0
 
2
 
! Отговори
hora golqma greshka преди 10 години
Che niq v edna durjava ne se obichame....na nikoi ne vredim,a samo na rodinata sii..!!!to e qsno zashto veche sme kato djunglata...vseki si mislo che neshto ot drugiq!!!
24
3
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Do 29Ламбуров ли си Изломотен ли си у тиквата, само да те светна, че да пишеш по форумите не е като да гласуваш когато трябва и да ходиш за гъжи, за да може турският електорат да намърда пак ДПС-то в парламента. Няма се оплакваш като ходиш за гъби в деня на изботите, кавал!
23
6
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
В Нашия край няма понятие "турчин" или" бг Турчин". В нашия край на такива *** им викаме КУЧЕТА.Имаме и една приказка за тях: КУЧЕ ЛИ Е, ДА Е УБИТО БЕ!П.С. Четирикраките бозайници с това наименование, понякога ги обичаме повече и от хората.Да не се бъркат с ония потурчени ***!
22
11
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Това потурчено българско племе е най-долната *** на света, защото точно като Караибрахим на времето във време Разделно осъзнават че са потурчени българи, но имат за своя Родина не България, а Турция.Ей, никога няма да ви простя че сте такива ***, български турчета! Вие сте *** ***, по-долна и от *** ни. Те поне се имат за *** само, а не като вас.Кучета скапани, в нашия край на такива като вас- потурчените българи и викаме кучета, защото нямат род и Родина!
21
4
 
5
 
! Отговори
turchin преди 10 години
Samo si gledaite bai *** v sofiq I izobshto ne se zanimavaite s Kurdjali haide na karuchkiteee..evropeiciii...
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми е забавно да прочета тук когато някой турчин убие някой си в тази държава как казват" мръсни *** турци. Смърт за вас! Когато стане въпрос за трагедия за турци тук същите плюещи по тези турци стават за изведнъж много хуманни и състрадателни.Да ви е.а майката ***!
19
4
 
6
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Като човек, и като Българин не мога да приема коментари тук и в други статии, този е ***, ром или еди какъв си, нека мрът. Даже и мисълта, че тоз или онзи не е наш, да мрът, повече от тях не е проблем, е античовешко. И нека се знае, че Левски е казал всички да живеят равни, това значи:на тази Българска земя всички сме заедно за добро или зло.
18
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм човек българин и християнин, но се отвращавам от такива като вас, изгубили всичко човешко в себе си. Едно дете е мъртво, а вие хулите и плюете. Не се сърдете на никого, че живеете в калта, душите ви са калташки.Мир на праха им.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До неграмотния атакист, ходи да д....ш на Сидеров.
16
18
 
7
 
! Отговори
Груйчо преди 10 години
Още една палава ханъма даде фира...абе тия *** всеки ден намаляват!
15
8
 
5
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Еххх, анадолски мурафети....