Арестуваха 18-годишен за двойното убийство в Джебел

Той ще остане за 72 часа в ареста с постановление на прокуратурата
Обновена: 27 апр 2014 11:43 | 27 апр 2014 11:41, Красимир Ангелов
145
Арестуваха 18-годишен за двойното убийство в Джебел
Снимка: Булфото, архив

18-годишен ученик е задържан за двойното убийство в Джебел, при което бяха убити 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали.

Мъжът с инициали М.Ш. е задържан в 01.00 часа тази нощ, за срок до 72 часа, с постановление на прокуратурата. Той е преведен в следствения арест в Кърджали.

Както Dnes.bg съобщи, двете тела бяха открити в събота в апартамент в град Джебел. Сигналът е подаден от съсед. Жената и малкото й дете са били убити с хладно оръжие, като по непотвърдена от полицията информация двойното убийство е било извършено с брадва.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдение на Окръжната прокуратура в Кърджали.

Задържаният е привлечен като обвиняем по чл.116, ал.1, т.4 и т.6 от Наказателния кодекс за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост. Той е ученик в местната гимназия по тютюн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само търсите поводи да се противопоставяте и да се скарате, а поводът за статията е трагичен. Нещастието трябва да обединява, а не да разделя хората. Да се помисли какво да се направи в бъдеще, за да намалее престъпността. Това засяга всички нас.Аз си спомням какво беше казал един чуждестранен наблюдател в първите години след промените: "Вие се противопоставяте един на друг, но не знаете колко подобни сте един на друг в очите на външен наблюдател." Това беше казано за балканските народи изобщо
114
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До чичо мNie sme evropeyski musulmani i tezi prikazki za hvarleni svinski glavi v dvora na djamiite nishto ne ozna4ava za nas razbra li zlobno sashtestvo takova
113
3
 
13
 
! Отговори
@ 107 преди 9 години
Не Ястреб , в България българите са българи , *** са *** , а потурчени са мангалоподобни същества с ниска култура , празни тикви и голямо самочувствие , тия глупости дето всички сме българи ги дрънкат по телевизията и разните там политици загубили всякаква връзка с народа си.
112
1
 
21
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Дали да съжалявам или да се радвам че изчезваме като народ? Как може да има толкова злоба в хората умът ми не побира! Няма държава, закони, възпитание,култура, човещина. Станахме стадо скотове. Да почиват в мир и извършителят да бъде наказан.
111
0
 
1
 
! Отговори
до 116 преди 9 години
Нещо май ни вкарваш в някакви филми........разбивал входната врата с чук , касата паднала , а металната врата била огъната .......защо не хващаш букварите , че утре си на училище....п.п. дори и малко от написаното да е вярно - кражба по смисъла на НК не е извършена , а повреждане и унищожаване , а ако си извикал полиция при всички случай ще му образуват дело за да си оправят разриваемостта - все пак има известен извършител..
110
21
 
4
 
! Отговори
Кадър на ДПС преди 9 години
към Анонимен 120Не е детенце а туркиня, убита от турчин. Всички печелим
109
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрете се бе боклу.и вие сте психичноболни.Става въпрос за 4г.детенце оставете го да почива в мир.
108
17
 
14
 
! Отговори
marsian преди 9 години
Сега разбирам защо бугарите умират рано .Злобата ги убива .
107
0
 
2
 
! Отговори
До Иво 105 преди 9 години
Имах предвид снимки от други сайтове, в които е показана сградата, и то в различни аспекти.
106
11
 
5
 
! Отговори
Св. Ястреб Родопски преди 9 години
До Анонимен 115Мангализиран българино, научи се на четмо и писмо и след това раздавай от оскъдния си акъл наляво и надясно, *** балкански!
105
1
 
2
 
! Отговори
ds_ преди 9 години
За съжаление едва ли прокуратурата ще направи нещо. Имам съсед Радослав Тодоров от Варна, хванах го да ми разбива вратата за да ми окраде апартамента, разбиваше я с чук беше изкъртил касата от стената и металната врата беше огъната цялата. Не знам защо реших да не го пребивам на място, а да извикам полиция и да го осъдя за да лежи в затвора и така да защитя и други хора от обир. Извиках на место полиция..., подадох жалба и бях сигурен че нещата ще се развият както трябва...докато получих отговор
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
jstreb potu4eno chekleme , mahni tozi 4erven parcal deto e do bulgarskoto zname ,tozi 4erven parcal moje da si barhish zadnika samo za drugo ne stava
103
1
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
До Св. Ястреб мангалскиЗЛОБЕЕШ ЛИ бе ***
102
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
v Bulgaria niama turci, ima potur4eni bulgari ot edno vreme , i tur4eeshti se ***
101
11
 
13
 
! Отговори
чичо м преди 9 години
искате ли братя БЪЛГАРИ да се се справим много лесно с *** всеки който му се падне от където и да е умряло прасе да го хвърля в джамиите им само това ще ни отърве така джамиите ще бъдат затворени ДОКАЗАНО ИЗПРОБВАНО
100
1
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
БЕЗРОДНАТА *** определяща се като "ястреб" се появи
99
1
 
9
 
! Отговори
до св.ясгреб мангалс преди 9 години
АМА ИСТИНАТА БОЛИ ЛИ БЕ кюпек
98
0
 
3
 
! Отговори
чичо м преди 9 години
само за 72 часа ли .
97
18
 
3
 
! Отговори
Св. Ястреб Родопски преди 9 години
До Анонимен 103Какви турци те клатят бе *** български?! В България всички са българи, нали е така по българския *** на мангализираните българи?!И нещо друго - не турци, ангели да са, няма как едно същество след известно съжителствуване с това пропаднало племе българомангалско да не се изпорти и подивее! Това са неоспорими факти от миналото, и жестоката реалност на настоящето.
96
1
 
5
 
! Отговори
до марсианката преди 9 години
минусите са *** А ти пак имаш най много