Пияна девойка без книжка се заби в оградa

Според дрегера тя седнала зад волана с 1,57 промила алкохол
17
Пияна девойка без книжка се заби в оградa
Снимка: архив, Булфото

19-годишна девойка се заби в оградата на частен дом в аксаковското село Въглен, след като седна пияна зад волана, въпреки че няма шофьорска книжка. Момичето е задържано за 24 часа и ще бъде съдено по бързата процедура. Пострадали при сблъсъка с оградата няма, но БМВ-то е смачкано сериозно.

Инцидентът станал късно през нощта. Момичето явно решило, че алкохолът не му пречи, но когато минавало през центъра на селото, изтървало контрола над автомобила и излетяло от пътя.

Пристигналите на място полицаи тествали девойката за алкохол, защото била видимо пияна. Според дрегера тя седнала зад волана с концентрация от 1.57 промила в издишания въздух. Като видяла резултатите, тя отказала да даде кръвна проба.

Още един пиян шофьор ще бъде съден по бързата процедура. За разлика от девойката, той имал книжка, но в рамките на 10 работни дни съдът ще реши за колко време да му я отнеме. 25-годишният „герой“ от село Гроздьово бил спрян за рутинна проверка в село Цонево. Дрегерът показал 1,25 промила в издишания въздух. На водача е издаден талон за медицинско изследване, взета e кръвна проба. Той също изкарал едно денонощие в ареста.

С 1,89 промила зад волана на варненски "Ситроен" е засечен 49-годишен жител на морската столица. Той бил спрян за рутинна проверка на ул. „Народни будители“ и успял наистина да изненада униформените, тъй като часът бил едва 7.50 сутринта. След като отказал кръвна проба, мъжът бил откаран в ареста на Четвърто РПУ да изтрезнее.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъмзи, поинтересувай се малко какви ги вършее сестра ти бре булгал!
10
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 9 години
Така е на село да си пръв трябва и какво ли не дават за да са такива,и ето до къде се стига
9
1
 
2
 
! Отговори
КАТ преди 9 години
Браво на момичето така се прави и правилно няма какво да и вземат и няма да се притеснява за контролни точки . Извода е че е без мислено да се изкарват книжки излишни пари и нерви на вятъра .
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се налочи с мляко, по примера на пияния граничар убиец.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СалахадинАко говориш за включените ламби - светеха...ама кво от това?
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пише,че мъжът бил родом от село Гроздьово.Какво да очакваме от човек ,роден в населено място с толкова алкохолно име.
5
3
 
7
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Другари,мислите ли ,че е назрял момента да обсъдим един закон ,който е единственно лобистки и със нищо не предотвратява големия брой катастрофи??? :)
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма ли кой да и подаде 4 кофички кислео млекце да изтрезней по-бърже?
3
2
 
3
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
ЕВАЛА!
2
6
 
28
 
! Отговори
Свинаря преди 9 години
Пияна жЕна - бясна *** !
1
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако са карали на ФАРОВЕ, пускайте ги. Нали и тримата не са предизвикали ПТП с ЖЕРТВИ. Нали оревахте света, че карането без ФАРОВЕ причинявало жертвите по пътищата, сега пък АЛКОХОЛЪТ ви бил виновен, да но нито един от тримата задържани не са причинили ЖЕРТВИ по пътищата.