Семейство сводници е задържано в Бургас

Двамата примамвали и непълнолетни момичета от страната
5 ное 2014 11:47, Анисия Иванова
8
Семейство сводници е задържано в Бургас
Архив: Булфото

Съпрузи сводници са задържани в Бургас, съобщиха от полицията в града.

Мъжът е на 42 г., с инициали Х.М. Той е с постоянна мярка "задържане под стража", а на 19-годишната му съпруга е наложена парична гаранция от 2000 лева, тъй като отглежда малко дете. Сводническата дейност на двамата е следена от октомври миналата година.

Съпрузите осигурявали жилища за "развратни действия" на момичета от цялата страна, сред които и непълнолетни. На момичетата било обещавано парите да се делят наполовина.

В един апартамент сексуални услуги извършвали между пет и осем момичета, тарифата била 100-120 лева.

Претърсен е един от използваните апартаменти в бургаския комплекс "Братя Миладинови". Оттам са иззети служебни телефони, компютри, пари, фотоапарати.

До момента са установени пет момичета, част от които са разпитани пред съдия и са потвърдили за сводническата дейност на семейството. По думите на някои от тях в случай на неразбирателство с Х.М. се стигало и до побой над
компаньонките.

Разследването на служителите на отдел "Криминална полиция" при ОД на МВР-Бургас е под прякото ръководство на Районната прокуратура в града, където са докладвани и събраните до момента доказателства по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: БургасМВРсводничество
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съмнявам се, че са турци.По-вероятно е да са едни други, дето се турчеят.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турскaтa рaботa винaги е билa хубaвa!!!!!!
4
6
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Поздрaви от шекер мaхaлa aбеее вaшите одминaвaт нaшите по бройкa в гермaнски секс клубове
3
0
 
9
 
! Отговори
Неприятна история, преди 9 години
щом са намесени и непълнолетни.Важно е да се установи, дали някои не са били лъгани, че ще работят нещо друго, а после да са задържани насила.Наистина ли са получавали половината от парите и защо се е стигало до побои?Тези въпроси са важни, за да се установи каква е вината на сводниците.Защото има и друг вариант - момите да са по на 16-17 г., но вече да имат 2-3-годишен опит на Околовръстното и да са заминали с желание да работят в Бургас.И така да е, щом са под 18 г., сводникът ще го отнесе.
2
0
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
zashto ne vzemat deteto i i da go dadat v priemno semeistvo,kakto praviat s bednite.TA KAK,SHTE GO VAZPITAVA,KATO E SVODNICHKA.tOVA DETE SHTE RASTE V OPASNA SREDA,KADE SA SOCIALNITE SLUJBI,ILI SI POLUCHIHA PODKUPA I SI MALCHAT
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като прочетеш, че той е на 42, а тя на 19 и веднага ти става ясно за кой етнос става дума. Че то при тях това да продават жените, сестрите и дъщерите си е "културна особеност".