Митничари откриха стоки ментета на Лесово

Иззели 600 комплекта с герои на Дисни и над 4600 чифта чорапи
8 ное 2014 14:45,
9
Митничари откриха стоки ментета на Лесово
Снимка: БТА, архив

Недекларирани стоки и текстилни изделия, имитиращи известни търговски марки, откриха и задържаха служителите от мобилни митнически групи на МП "Лесово", съобщават от агенцията "Митници".

При проверка на български камион, пътуващ от Турция през България за Румъния, са задържани 235 комплекта детски анцузи "Мики Маус", 400 комплекта пижами "Мики Маус", 190 комплекта анцузи "Найк" и 4680 чифта чорапи "Адидас".

При проверка на български камион, пътуващ с ТИР-карнет от Турция през България за Украйна, мобилната митническа група на МП "Лесово" е открила и задържала 600 детски комплекта с принтове и надписи, имитиращи анимационните герои на "Дисни".

В украински микробус, пътуващ от Турция през България за Украйна, служителите от мобилна митническа група на МП "Малко Търново" са открили недекларирани 600 чифта панталони и пижами. В превозното средство са намерени и цигари и тютюн за пушене без акцизен бандерол.

В български бус, пътуващ от Гърция за България, служителите от мобилна митническа група в района на ГКПП  "Маказа" са открили и са задържали 360 чифта спортни обувки, имитиращи марките "Адидас", "Найк" и "Рийбок".

По случаите са съставени актове.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Така е Пена! Но нали трябва да отчетем дейност ! РБ е зарината със всякакви "ментета" и ***, но НИЕ ще я очистим ЗА ЕДИН ДЕН ! Алчни и некомпетентни хорица дал Господ!
5
0
 
10
 
! Отговори
Пена преди 9 години
Тия на Лесово, митничарите, нали ги задържаха всичките, сега мобилни дружинки ли правят проверки? Да вземат да се разходят и към Капитан Андреево, там е ямата, която снабдява политиците. Лесово е един забутан пункт - прах в очите на простолюдието..
4
1
 
1
 
! Отговори
готин преди 9 години
еееее започват полека лека да затягат мамка му
3
6
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
Секнаха им лесните пари, защото турските шофъори се оплакоха. Сега се изнервиха и започнаха да бавят трафика. Е няма по долно същество от българина. Срамувам се че съм българин. Срам ме е в чужбина да кажа че съм българин.
2
1
 
4
 
! Отговори
xmen7 преди 9 години
Много работят тези!
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BRAVO,BRAVO.BLAGODARIM VI.NASHATA STOKA PRISTIGN NEPOKATNATA.