Мъж застреля пони в петричко село

Животното навлязло в имота му
19 фев 2015 16:19, Красимир Ангелов
25
Мъж застреля пони в петричко село
Снимка: Булфото

57-годишен мъж е застрелял пони в петричкото село Марикостиново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Инцидентът е станал вчера в късния следобед. Животното е било собственост на местен фермер.

След проведено разследване е установено, че на 17 февруари кончето е навлязло в частен имот, находящ се в землището на село Марикостиново. Виждайки го, 57-годишен мъж от същото село е стрелял по него със законно притежавано ловно оръжие.

По предварителни данни на полицията извършителят не е имал за цел да го умъртви, а да го сплаши. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Grigor преди 9 години
Това, което не се споменава в статията, е че това е поредното навлизане на понито-рецидивист в неприкосновената частна собственост на бай Лозан от Марикостиново. Преди да се стигне до фаталният инцидент Бай Лозан е пуснал няколко безрезултатни жалби срещу своя съселянин - собственик на полу-дивото животно. Във въпросният фатален ден, понито е прегризало собственозъбно вехтият сезал и е закрачило с бодри крачки, за да се срещне със съдбата си.
23
0
 
2
 
! Отговори
ния преди 9 години
До rustam е от такива като тебе см,е на тоя хал! *** безхаберен и тъпоъгълник!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Льольоти си болен мозък, *** се гръмни някъде по улиците в софия е пълно с бездомни кучета а на село като видят селяните бездомно животно и да стрелят така ли?
21
0
 
2
 
! Отговори
ния преди 9 години
еййййййййй мръсен македонец, ако съм на собственника ще го застрелям него ама така че нямада разбере откъде му е дошло!що за шизофреник да застреля конче! е ама сме мръсно племе няма такова!
20
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 9 години
Льольо,само да ти кажа ,че до преди земите да станат "частни собствености" са принадлежали на всички живи същества,включително и на животните!Не е редно да се стреля така,можел е да каже на стопанина му или да хвърли камък,ама не той ще се прави на трапер и ще стреля мухльото! Нямам думи просто!
19
8
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Няма значение какво е животното. Щом е на улицата и се движи свободно по нея или навлиза в частни имоти, тогава то се води безстопанствено. Правилно е постъпил човека, не го виня. Ако някой имаше претенции че е негово понито - да си го държи в тях или на въже а не да го пуска да се движи свободно по улиците. Щото ако това същото пони както си бяга по улиците и удари дете, дали собственика му пак ще реве че е негово понито или ще каже че го е пуснал защото не може да го храни? Точка по въпроса
18
2
 
5
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Съгласен съм с всички възмутени от УБИЙСТВОТО! Само че у мен възниква простичък въпрос: " Защо някъде по кълбото хората нямат огради на имотите си, но никой, ама никой не смее да припари по чуждата земя, двор, къща т.е. имот?" И по тия земи" безстопанствени"/ т.е. волно скитащи/ животни НЯМА!Навярно там *** нямат нашенската ДЕМОКРАЦИЯ ?!?!?
17
1
 
8
 
! Отговори
нона преди 9 години
и още - кончето дивеч ли е? сега ли е сезон за отстрел на понита? дали пък е било агресивно? /и ягуарът Алонсо също/... бил ли е чичото на повече от 200м от населеното място? и пак- нямаше ли кой да му набие тъпата пияна селска кратуна?
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До нонаОръжие-ми косаджията;законно-сигурно е изкарал успешно ловен курс,плаща си билетите и таксите и има право да закупи ловно оръжие;където свари-едва ли двора му е където свари;Прокуратура-сигурно щом е стигнало до нас;А ако някой му счупи пушката От гърба - и за него ще трябва прокуратура. Изчерпах се :)
15
3
 
16
 
! Отговори
нона преди 9 години
с риск да бъда изтрите:) Кой му е дал на селският *** оръжие? Какво значи "законно притежавано"? Законно ли е да стреля където свари? Сезирана ли е прокуратурата? Не се ли намери един мъж да му счупи пушката от гърба?
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До rustamТи си *** бе!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е новина. Новина щеше да е -Пони застреля мъж в къщата му
12
9
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
Ако го заварваш за десети път в нивата си след като 9 пъти си предупредил собственика какво друго ти остава?
11
4
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Има още около 400000 цеви в подобни екземпляри.
10
4
 
2
 
! Отговори
.. преди 9 години
shtqlo e da go napadne i nahape tova poni-kuche. choveka si misli za zdraveto, a puk i sega she si go hapnat.
9
15
 
5
 
! Отговори
rustam преди 9 години
КВО ДА ПРАВИ ЧОВЕКА ДИВЕЧА ДОШЪЛ НА КРАКАТА МУ КАКВО ВЕСТНИК ЛИ ДА МУ ЧЕТЕ А И ОТ ПОНИТАТА СТАВАТ МНОГО ГОТИНИ СУДЖУЦИ МОЖЕ И МАЛКО СВИНСКО ДА МУ СЛОЖИ ЧУБРИЦА ЧЕР ПИПЕР ОХХХ БЛАЗЯ МУ С ЧЕРВЕНО ВИНО
8
2
 
23
 
! Отговори
Макс преди 9 години
Човешката глупост и омраза нямат граници. Какво му е виновно кончето . Много тъпо се оправдава, искал да го сплаши. Тая глупост да я разправя на някой ***.
7
0
 
21
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
до 6Моля, само не обиждайте орангутаните!Даже дивите орангутани в джунглата се къпят със ***, който крадат от туристите, както показа едно филмче.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що го наричат 'мъж'?Тоя е орангутан. Мъжете не вадят оръжие ей-така.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да утепа стопанина не животното. То какво е виновно. Селяка е неразбиваем. У главата му ракия и цимент.