Кола уби жена на зебра в Русе, шофьорът избяга

Пешеходката е била блъсната от черно "Волво"
Обновена: 7 мар 2015 22:34 | 7 мар 2015 21:35,
42
Кола уби жена на зебра в Русе, шофьорът избяга
Снимка: Архив Булфото

Възрастна жена бе блъсната на пешеходна пътека в Русе тази вечер. Тя е загинала на място, а виновният шофьор е избягал и се издирва от полицията, съобщи bTV.

Инцидентът е станал на бул. "Христо Ботев" в Русе, в близост до кръстовището за кварталите "Чародейка" и "Дружба". Сигналът за откритото тяло е подаден към 19,20 часа тази вечер.

Жената, която е малко над 60 години, е пресичала, когато върху нея е връхлетял лек автомобил "Волво", черен на цвят. Той е блъснал пешеходката и я влачил 20-ина метра.

По думите на двама очевидци шофьорът и спътникът му са избягали от местопроизшествието.

Жената е починала на място.

Двамата свидетели са подали сигнал на тел.112 и веднага са били изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". Медиците само са констатирали смъртта на жената.

Заради инцидента движението в района бе затруднено. Полицията издирва автомобила и пътуващите в него, като моли всеки, който има някаква информация за произшествието, да се обади в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: трупРусекола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До AZbonaka se predade i moje sledvashtiq da si ti na negovo mqsto toi shte si poluchi prisudata i shte q izleji no ne zabravqi che ti si na vun
22
1
 
1
 
! Отговори
vvi преди 9 години
V normalnite darjdavi shtom peshehodec stapi na patekata shofiorite spirat, a tuk narochno vdigat skorostta , za da te izprevarqt , za sajalenie, mnogo peshehodsci ne sa go razbrali. Ili pusni selqndura da te mine kato malka gara, ili shte se okajesh pod gumite . Kato ruska roletka e presichaneto v Balgaria!!! Vnimavaite precenqite vremeto i skorostta na divia selqn predi da presichate.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пешеходна пътека без предимство за пешеходеца???? Това от кой закон е?---------Няма го вече този закон, той беше преди, сега всички пешеходни са еднакви!
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е ,че има доста замаени пешеходци и направо си ``търсят`` някой да ги блъсне.Не казвам ,че този случай е такъв
19
2
 
3
 
! Отговори
AZ преди 9 години
ei bunakili se predai na policiata ili shte izpisa nomera na KOLATA TI
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЧародейкаПешеходна пътека без предимство за пешеходеца???? Това от кой закон е?
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Шаран -БГа сега не е ли очарователна Прага???
16
27
 
10
 
! Отговори
Чародейка преди 9 години
Само да уточня, че пешеходната пътека е на булевард и е БЕЗ предимство за пешеходеца. Но там хората винаги бързат като пресичат, а колите фучат като по Цариградско шосе... Можете да си представите такава пешеходна пътека. Решението е само едно- подлез.
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обществото е болно и апатично! Най страшното е, че малко знаят какво се крие зад думата "отговорност".
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Германия,а и други нормални държави има камери на всяко кръщовище! Ние си играем на Шерлок Холмс.
13
24
 
3
 
! Отговори
www преди 9 години
ЖЕНАТА Е ЯЗДЕЛА ЗЕБРА....
12
3
 
24
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Какви *** коментарии ?!?! Това не е ли човешки живот? Ако родната Ви баба бе премазана,ще псувате, нали? Животът не е американски /САЩ/ филм, където за час биват унищожени поне 50 човешки живота!Да, комунистите имаха много трески за дялане, но поне не насъждаха такива извратени "ценности" в съзнанието на хората! През 80те години черно боядисани коли бяха само правителствените/като на найголеми престъпници/, другите бяха с цветовете на дъгата! Прага бе очароветелна!!
11
6
 
19
 
! Отговори
колио преди 9 години
Каква полиция каква прокоратура какьв сьд каква дьржава каква община.Всеки нормално работещ човек в часния сектор знае че пьрво трябва да направи услуга или да предостави продукт за да получи пари а тези горе посочените пьрво искат пари а послебедвали не можеби си размьрдват задниците.
10
5
 
25
 
! Отговори
Минчо преди 9 години
В този сняг, едва ли ще стигант далече, въпросът е когато ги хванат колко ще им дадат?
9
2
 
37
 
! Отговори
атом преди 9 години
Жалка картинка сме.Съболезнования за близките,но за жалост ще продължаваме да ставаме само свидетели на подобни случаи.Докато не се организираме и да създадем единно общество търсещо наказателна и морална отговорност от лицата и от тези в чиито ръце е правосъдието ще сме на този хал.Докога ще ги търпиме разните му тв звезди от новините,политически и икономически *** да ни смачкват живота.Малко ли е това че разни хрантутници на държавата ни превърнаха от хора в работен ***.Събудете се хор
8
5
 
39
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
Колко черни Волво има примерно в Русе...едва ли са повече от 50-100. Т.е. до 1-2 дни трябва да е ясно кой е този престъпник. Ако не е от Русе---тогава е малко по-сложно....
7
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При не работещо правосъдие, полиция и държава, всички го удрят през просото. *** е бил пиян или дрогиран или може би без книжка, но дори и да го заловят милостивите съдии ще му дадат едно мижавко наказание и така всеки път. Ставийски пиян уби едно момче, осакати едно момиче и какво му е наказанието? Не е само той, такива вече има мнооого.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kola ne moje da ubie chovek, a debilat, koito e ypravlqval kolata. korigiraite si zaglavieto Shofior ubi chovek.
5
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лека и пръст на жената! Този дето е избягал, той сега и да избяга от ада няма да избяга!
4
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 5Викаш "ЧехалА на Американците" -------> Провери в Търговския регистър, другарю.Юридическите лица притежаващи 90% от активите у нас ---> Руские