Ужасът се повтаря: Взрив във ВМЗ-Сопот, пак гърмят боеприпаси

"Нещо страшно е!", твърдят хора от района.
Обновена: 21 мар 2015 22:44 | 21 мар 2015 20:21,
228
Ужасът се повтаря: Взрив във ВМЗ-Сопот, пак гърмят боеприпаси
Снимка: архив Reuters

Взрив е избухнал в складове за боеприпаси на ВМЗ -Сопот.

Засечени са няколко последователни експлозии в района на Иганово. На този етап няма информация за жертви или ранени. Експлозиите продължават, виждат се пламъци и дим. Към района пътуват линейки и пожарни.

Още по темата
"Нещо страшно е!", твърдят хора от района.

Всички институции са вдигнати по тревога.

Не е ясно колко човека е имало в складовете в момента на първата експлозия и дали хората са евакуирани.

Експлозиите във ВМЗ – Сопот идват само няколко месеца след взривовете в бившия завод за боеприпаси „Миджур” в Горни Лом. Трагедията на 1 октомври отне живота на 15 души и стана в навечерието на парламентарните избори.

През август миналата година няколко души пострадаха при експлозия в завода от холдинга "ТЕРЕМ" в Костенец.

През 2012 година взривове избухнаха в частни складове край Петолъчката. Тогава загинаха трима души.

През 2008 година експлозии отекнаха и в поделението край Челопечене в София.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: взривВМЗ-Сопот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
3
 
! Отговори
до 172 преди 9 години
те ви оставят бре ,не четеш ли вестници ,не гледаш ли новини -вой до небесата че няма млади работници,че няма млади хора ,че няма кой да ражда деца ,свиквай -кеф в страната на дъртите червени ***:)
137
0
 
3
 
! Отговори
до 172 преди 9 години
До Анонименбивша,е бивша ,ил ип остар червен комуно-обичай най обичате да кардете /земи,пари ,Кри м,аляска .айде бай *** да псоехне на АЛяска ,драги ,сам оза сеира :)) ще има изпечено дърто комунозадници междувпрочем хора ще останат и в САЩ,ив Русия ,само хубавото е че ще измрат продажните *** в Бг ,готови да се нагъ*ят и да продадат държавата и майките си в името на путлеристите.
136
0
 
4
 
! Отговори
до 179 преди 9 години
До Анонименпо времето на Олигарски имаше 2 такива взрива ,тц ,тц изпусна процента за коментари ps :собствениците на всички бивши държавни военни заводи ,и фирмите които продават оръжията от тях -сега са частни червени мутробизнесмени ,от любимата ти партия БКП/БСП/
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До боже дай ни силида не забравяме и ежеседмичниете убийства от психопати.Мояя странаааа, моя Бългаааааариияяяя....
134
0
 
5
 
! Отговори
боже дай ни сили преди 9 години
То не бяха наводнения,то не бяха снеговалежи и лавини,а сега взривове.
133
0
 
7
 
! Отговори
ER_Dr преди 9 години
Гледам лентата с архива - юни 2012 на Петолъчката; август 2014 Костенец; октомври 2014 Горни Лом; тук трябва да се добави и от декември 2014 в Мъглиж, където загина млад мъж - не е военен завод, но все пак работи с експлозиви. Не е нормално това.
132
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изнасят се боеприпаси в чужбина и се продават на "борците за демокрация" в украйна, сирия и т.н. и после много лесно се замитат следите - това е обяснението за "честите гърмежи".. В склада не остава нищо, следите се замитат.. само няколко семейства с деца сираци
131
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво се чудите, върне ли се Ентелегинта от Б. и се почва разрухата навсекъде. Гласувате ли за него все едно гласувате за смъртната си присъда.
130
3
 
14
 
! Отговори
С тези е така! преди 9 години
Министъра вместо да назначава лелите си и братовчедите си на възлови места да беше опитал да работи! Как успяха за няколко месеца да разрушат всичко..
129
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DOIDE GERB I GOSPOD NAKAZVA BALGARIA SAS SODOM I GOMOR
128
0
 
23
 
! Отговори
AZ преди 9 години
Май пак продават незаконно боеприпаси някъде а?Кризата в Сирия и тогава май пак гърмяха складове, после върви преброй колко са гръмнали и колко ги няма!
127
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мишо бирата поздравява тиквата с песента и да имам 100 живота
126
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 184 Тиквата прибра парите от КТБ искаше да задигне и парите от пенсионните фондове , а ти му се радвай , и внуците ти ще връщат колите и замъците на ***
125
3
 
9
 
! Отговори
до 182 преди 9 години
За нищо не ставате,нищо не може да изметете,най добре е вие да се изметете от БГ.Дигнахте белото знаме бърже след 1989г и бехте по ниски от тревата.сега се гърчитено пак не сте способни,не чакайте помощ от вън ,няма как да дойде!
124
0
 
9
 
! Отговори
аааа стига вече преди 9 години
сега е ваш ред,на 2 млн. си биха камшика след като отворихте кльоновете,но пак не се получава.. ние не се оплакваме..вие ставате все по гласовити и истерични напоследъки щом не ви харесва е редно и вие да опитате като си биете камшика на изток към свободата !
123
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Собогом на ушетата А не е ли по хубаво вие с вашите хамерикански разбирания да ни оставите на мира и да си отидете в Аляска , което всъщност пак е Руска територия
122
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виновни са тиквата ,нато и ес , колкото по скоро се освободим от тях толкова по добре
121
2
 
16
 
! Отговори
me преди 9 години
На това му се вика утилизация. Гърмиш ги и не се налага да се занимаваш повече с тях. А хората кучета ги яли! Жалка държава, известна не с евтиния труд, а с евтиния човешки живот. Горките хорица!
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо чудно!Даже не ми е чудно, че така нареченият министър на икономиката, дето я няма-лукарски, е тамМоже да е засегната личната му икономика.
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Да бе ,а Тиквата и *** не са комунисти ,а?Или Цецка и Цецо не са комунисти?Неграмотен гербаджииско9 комунистически електорат. Да гласувате за комунисти!