Жена е убита на пешеходна пътека в Бургас

Ударена е от самосвал, шофьорът не я видял
Обновена: 25 апр 2015 14:02 | 25 апр 2015 12:51, Елка Василева
54
Жена е убита на пешеходна пътека в Бургас
Снимка: Булфото

Жена на видима възраст около 35 години, пресичаща на пешеходна пътека, е била блъсната от самосвал в Бургас. Тя е починала на място, съобщи „Фокус“, като се позова на говорителя на ОД на МВР Цветелина Рандева.

Инцидентът е станал около 10.30 часа на кръстовището в кв. Възраждане и голям търговски обект.

45-годишен мъж от с. Черно море, управляващ тежкотоварния автомобил с бургаска регистрация, блъснал пресичащата жена. Шофьорът е обяснил, че не е забелязал пешеходката.

От отдел „Издирване” на Криминална полиция правят необходимото, за да разберат самоличността на жената и да уведомят близките й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се обърне каруцата, съветващи много!
15
0
 
21
 
! Отговори
Иван преди 9 години
"Ама не видях пешеходеца." На 30 метра преди пешеходната пътека винаги има предупредителен знак. Тогава си ДЛЪЖЕН да намалиш скоростта и да караш внимателно. Като стигнеш пешенодната пътека си ДЛЪЖЕН да караш така, че да можеш да спреш всеки момент.
14
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е вярно че шофьорите не спират на пешеходни пътеки.Но някои пешеходци забравят ,че и те са участници в движението.Все едно са излезли на разходка в парка или се държат като млекодайна биологична единица.
13
4
 
19
 
! Отговори
от Бургас преди 9 години
В Бургас даже и да те забележат много често не се дава предимство на пешеходна пътека, случвало се е да съм направил 4 крачки по пътеката и да трябва да се върна понеже идва някой засилен ***. Много жалко за жената аз съм от същия квартал
12
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Да му сложат 40-50 години затвор на тоя, да видим дали няма да спират на пешеходните пътеки.
11
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора в провинцията на пешеходни пътеки не само, че НЕ СЕ СПИРА, но и не намаляватт даже! Не се учудвам, че се е случил такъв инцидент..
10
0
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
каквото и да си говорим шофьорите блеят на 85% от карането си !!!! за това е виновен и трябва да е отговорен контролния орган който се чеше през 90% от работното си време!! пълен абсурд!!!
9
15
 
11
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
много ме е яд на пешеходците! мислят се за терминатори без да гледат! само в асфалта гледат и не мислят че е възможно да ги удари колата!!!яд ме е защото и аз пресичам НО ГЛЕДАМ КАКВО СТАВА С ДВИЖЕНИЕТО И КЪДЕ ЩЕ ПРЕЧА! и колите ги пускам дори като съм пеша! най-много ме е яд на всички *** които са дошли и си мислят че е като на село - няма никой освен тях на пътя и си карат и пресичат където си искат но забравят - ЧЕ СА В ГРАДА!! там има различна динамика и нещата се случват по-бързо!!!
8
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И стига сте писали глупости, че не се спира на пеш.пътеки. В София се спира!!! Някои искат на пеш.пътека да си пишат СМСи и пият кафенце. Други нарочно се движат едвам, едвам. Нека има разбиране от двете страни.
7
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
te bimzita sa izvesni po gazene na pe6ehodci na pe6ehodna piteka
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много жалко за жената!!! Пешеходците трябва да разберат едно, те имат абсолютното предимство на пътеката но това не им гарантира живота!!! Гледам всеки ден, особено жените, те се хвърлят като антилопи на пътеката без да се замислят. Преди време беше решено като в Япония, искаш да пресечеш и си вдигаш ръката. Вижда се и не е срамно, защо не се спазва? Добре е и за двете страни. И какво като жената е била в правото си? Да се внимава като се пресича и да не се изскача. Спирачният път не е 1 метър.
5
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
как ще я види и чуе като чалгата се чува на километър
4
10
 
19
 
! Отговори
Пазете се! преди 9 години
Много рядко коли спират пред пешеходните пътеки, когато преминават пешеходци. Масово преминават с *** газ. Какво спестяват - 20 секунди!
3
1
 
21
 
! Отговори
конрой преди 9 години
трябва да се отнасяме така с хората,както искаме те да се отнасят с нас! когато шофираме и видим хора,които се готвят да пресичат,представете си,че са вашите деца и близки
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там живеят промити мозъци - сигурно е бързал за поредния бетон!
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЕЗ ИМЕ-значи "ястреб"