67-годишен мъж е застрелян край зала "Универсиада"

79-годишният убиец е задържан, районът е отцепен
Обновена: 20 юли 2015 20:12 | 20 юли 2015 17:00,
52
67-годишен мъж е застрелян край зала "Универсиада"
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 67 години е застрелян в София, малко след 16.00 часа, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал в района на зала Универсиада, в административна сграда на ул."Александър Жендов".

Жертвата е геодезистът Александър Василев, а убиецът - мъж на 79 години, е задържан.

При инцидента са се чули два изстрела.

Засега не е ясно дали е имало престрелка между двамата мъже или пенсионерът е опитал да се застреля, след като е поразил противника си.

Все още няма официална версия какво е провокирало престъплението.

Колеги на геодезиста допуснаха, че убиецът му е негов клиент, който не е бил доволен от изготвен от Василев проект миналата година и затова е решил да го заличи.

Към момента информацията от полицията е оскъдна.

По непотвърдена информация, 79-годишният убиец, чието име все още не се споменава, се е занимавал със строителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГ дето язовирите не били окрадени.Грешно заключение. Много голям брой язовири се използват досущ като частни имоти от разни другари.
30
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 8 години
НАИСТИНА ОСТАНАХА САМО ЯЗОВИРИТЕ,НО ТЕ СА ГОЛЕМИ И НЯМА КАК ДА СЕ ОКРАДАТ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМ И ОБАИСЛИ НЕЩО,ЧЕ СА ОТ ТУРСКО РОБСТВО,ПОЛИВНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА МИЛИОНИ ДЕКАРИ СЕ ИЗВАДИХА,НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗАКРИХА СЕ ЗАВОДИ ФАБРИКИ,КООПЕРАЦИИ ДАВАЩИ ХЛЯБ И ОБРАЗОВАНИЕ НА МИЛИОНИ СЕ ЗАТРИХА И ОКРАДОХА,НИЩО НЕ ОСТАНА,ЕДНА ЗЕМЯ НЕ ВЪРНАХА, КАТО ХОРАТА ЗА ДА СЕ ИЗБИЕМ.ПОЗОР.
29
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ПОРЕДНОТО ДЕМОНКРАТИЧНО УБИЙСТВО НА НАСАДЕНАТА НИ ОТ АМЕРИКА ДЕМОКРАДАЦИЯ,ДОКАТО НЕ НИ ЗАЛИЧАТ НЯМА ДА СПРАТ.САМИ ЩЕ СЕ ИЗТРЕПИМ ЗА ДА НЯМА ВИНОВНИ,ЩЕ ОСТАНАТ САМО БОГАТИТЕ,НО КОЙ ЩЕ ИМ СЛУГУВА,РОМИТЕ И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ.ПИШАТ СТАТИИ И НИЩО НЕ Е ЯСНО,КРИЯТ ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯ НАРОЧНО ЗА ДА НЕСЕ ПЕТНИ ДЕМОНКРАДАЦИЯТА.ТАКА ЩЕ СИ ОТИДЕМ ЕДИН ПО ЕДИН,А СМЕ РАБОТИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ,НАПРАВИХА НИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПАК КОМУНИСТИТЕ ВИНОВНИ.ВИНОВНИ СА ДЕТО ИМАМЕ ВОДА И ТОК ВЪВ ВСЯКА КЪЩА,ЯЗОВИРИ.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До селянин - Когато в държавата липсва справедливост и начело е поредната комунистическа ***...Народната мъдрост казва: Една птичка пролет не прави. Може да се обобщава: Една комунистическа ***, комунистическа *** не прави.За *** трябват множество ***. Налице ли са?
27
1
 
5
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Тази дейност трябва да се извършва от държавни служители и да се обжалват пред административните съдилища. Сега плащаш на геодезиста и кадастъра приема това изпълнение едно към едно и почват проблемите. Понякога даже хорат не знаят и в един хубав ден разбират че имота им е даден на друг. Говори се че при изготвяне на кадастралните карти допустимо било 15% грешки. Агенцита по кадастъра да се закрие и общините да поемат защото там се правят и изготвят плановете. Това е решението.
26
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
за една скица на нива ти вземат 60 лв а трябваще да бъдат безплатни не ти дават твоите нивиа некакви измислени намаляват размерите изобщо частните фирми си правят кой как имплати
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво особенно . убития е геодезист и явно а направил скица на имота не както иска другия и решил да го накаше
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свидетели щом липсват, явно се е случило при самозащита
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правораздаване в действие. А нашите политици, управляващите тикви и деформатори, се чешат по главата още дали да има реформа...
22
4
 
31
 
! Отговори
Пресцентъра на МВР преди 8 години
Това е явна провокация, която има за цел да дискредитира Г-жа Министърката Бъчварова, този светъл лъч в тъмата на престъпността. Има ретроградни сили в българското общество, които с всички сили искат да изхвърлят от системата тази компетентна и високоорганизирана личност! Но не! Тя няма да се поддаде на тези провокации, тя ще се фръцне и ще игнорира провокаторите! Хвала на таквиз люде!От Пресцентъра на МВР
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изстрела може да бъде и от стрела. Не мислиш ли!
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До cky2kbgtekila, spokoino samo
19
1
 
31
 
! Отговори
пореден преди 8 години
..на 20 метра от 1во РПУ ... от пушека на цигарите не са могли да го видят
18
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дойде ли Боко на власт отстрела става ежедневие.Причините са без значение.Вече няма страх.
17
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
любовна драма?
16
3
 
16
 
! Отговори
Monster cocky преди 8 години
До 19Изстрел се възпроизвежда само от огнестрелно оръжие.
15
3
 
9
 
! Отговори
Грешка преди 8 години
До Анонимен 15, нещо бъркате фирмите, в тази сграда има много офиси със свободен наем, само най-големите имат табели на фасадата, оттам се бъркат и репортерите.
14
3
 
7
 
! Отговори
КДС преди 8 години
Бивши ченгета от Външно май са си спомняли старити времена, друга *** сграда там май на жендов
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забележете къде е убийството и го свържете веднага с някой интересни събития: кой стреля по Манол Велев и натиснаха жена му Весела Лечева да продаде акциите на Боровец на безценица...кой купи Боровец...кой го препродаде на Оманския фонд...кой вкара Оманския Фонд в КТБ...кой печели 99% от поръчките за стратегически обекти по програми! Кой има басейн на Белчин бани и защо там? И кои са неговите собственици??? После ще ви стане кристално ясно защо точно в тая сграда има убийство? Всички събития случайни ли са? Я да се пробваме да ги навържем едно с друго и да видим какво става зад кадър ...
12
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не напишете, че жертвата е активист на ГЕРБ и приближен лично на Бойко Борисов. Все пак неговата фирма, печели редовно Обществени поръчки през целия Първи мандат на ГЕРБ. Сега също участва в ремонта на Руски паметник.