Турист с опасност за живота, пребили го в Слънчев бряг

21-годишното момче е с фрактура на черепа
Обновена: 5 авг 2015 13:27 | 5 авг 2015 13:25,
13
Турист с опасност за живота, пребили го в Слънчев бряг
Снимка: Булфото, ахрив

21-годишен ирландски турист е с опасност за живота, след като е получил наранявания в района до дискотека "Викинг" в Слънчев бряг, съобщиха от МВР-Бургас.

Вчера сутринта, около 09.42 часа, в РПУ-Несебър е получено съобщение, че в бургаската "Шокова зала" е закаран 21-годишният ирландски турист Д.Л., който пристигнал в България на 27 юли и отседнал в Слънчев бряг.

Момчето е с фрактура на черепа, с опасност за живота. Пострадалият е настанен за лечение в отделението по неврохирургия на МБАЛ-Бургас.

Работата по уточняване на детайлите на инцидента продължава от униформените в Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
9
 
! Отговори
u преди 8 години
Да нас като ни потрошат швабите в дискотеката в лайпциг даже и линейка не викат,всеки потрошен немец или англосаксонец в БГ е радост за мойте уши както ни посрещат нас така трябва да бъдат посрещани и те!!!!
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Русия няма как да март чужди туристи, поради простата причина, че такива няма. Само за сравнение в Гърция се давят по около 400 всяка година.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен абе шапшал какво ломотиш за Русия тук става реч за отрепките англосакси дето *** по Съни
6
4
 
17
 
! Отговори
дзверилник преди 8 години
Балконинг на Слънчака! Много куул!
5
9
 
13
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Хайде на Слънчака да ваканцуваме, водка да се лей, да не се видим трезви.Столицата - Слънчака за 2 часа с БМВ-то по Тракия, кой като нас.
4
9
 
18
 
! Отговори
циника преди 8 години
интересно що за хора са тези които са натиснали бутон "харесвам" на ком. 2. Кой точно е харесал това че някакъв е убил шестте си деца заедно с бременната си жена? Какъв е социалният им статус и какво е психическото им здраве. На такива трябва да им се напарви сериозен психоанализ.
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще помни почивката. Догодина сигура пак чее на първите редици, нареден за Слънчев бряг.Те заатова и идват - да скъсат синджира за 2 седмици - поркане, секс, балконинг до забрава. И после се връщат да продължат скотското си съществуване до другото лято.
2
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия: Мъж уби шестте деца, бременната си жена и майка си - Олег Белов, подозреваемый в убийстве шестерых детей, жены и матери, вероятно, пытался подкараулить свою тещу во Владимире, чтобы убить ее, сообщил "Интерфаксу" источник в правоохранительных органах.
1
6
 
18
 
! Отговори
до строшения кратун преди 8 години
От шльокавицата ще да е! Нема да се плашиш, по-*** нема да станеш!