Жена загина при катастрофа край Варна

Предприела с колата си ляв завой и била ударена от бус
10 авг 2015 15:37,
3
Жена загина при катастрофа край Варна
Снимка: архив, Булфото

63-годишна жена е загинала при катастрофа на пътя от Варна за село Константиново, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден днес в 12.27 часа. Изпратеният на място автопатрул е установил, че шофьорката, която се е движела в посока село Константиново, е предприела маневра завой наляво.

Движещ се след нея микробус, управляван от 27-годишен водач, се блъска от страната на шофьора.

В резултат на удара жената е загинала на място, водачът на микробуса е откаран в болница, като все още няма данни за състоянието му, уточняват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Шофиргач преди 8 години
И годините му имат значение защото? Като бях на 20 и на 18 и на 25 като бях винаги съм карал внимателно. Да не говорим, че ми прави впечатление че възрастните шофьори защото са опитни видиш ли карат много по опасно. Няма значение на колко си стига да си възпитан да спазваш закона и да си достатъчно интелигентен да разбираш че шофирането изисква концентрация ( що не хапна баничка в X6цата, я виж жената звъни...еее ся да имах пари за хандс фрее ама скъпи 20лв нищо аз мога да карам и да говоря)
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-вероятно е на 20г.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЗИ ВОДАЧ НА МИКРОБУСА НЕ СА ЛИ ГО УЧИЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СПАЗВА ДИСТАНЦИЯ И КОГАТО НЯКОЙ ПРОМЕНЯ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ МУ СЕ ОСИГУРЯВА ПРЕДИМСТВО СЛЕД КАТО СЕ ДВИЖИШ ЗАД НЕГО??? КОЙ МУ ДАДЕ КНИЖКА НА ТОЗИ БЕ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА? ВАШАТА ***.