Почина раненото момче при гонка край Лесидрен

16-годишното дете издъхна в реанимация в "Пирогов"
Обновена: 12 авг 2015 19:17 | 12 авг 2015 19:14, Камелия Цветанова
53
Почина раненото момче при гонка край Лесидрен
Снимка: Булфото, архив

Почина 16-годишното момче, което пострада при катастрофата край Лесидрен, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ "Пирогов".

Още по темата
Въпреки усилията на лекарите, в хода на реанимационните действия, в резултат на тежките наранявания момчето е починало.

По-рано днес младежът беше транспортиран с реанимобил от Ловеч до „Пирогов”.

При тежката катастрофа на място загина 16 -годишно момиче от Троян, а друго на 15 години от София е в болница с леки наранявания.

Инцидентът е станал вчера малко преди 19 ч. на пътя в посока към село Лесидрен.

Причината за катастрофата е нерегламентирано състезание между два автомобила.

По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите, мъж на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета.

Там блъска движещите се в посока Лесидрен пешеходци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липсата на казарма в България се отразява зле както на младежите така и на обществото. Енергията на тези момчета вместо към убийствени гонки с коли можеше да бъде насочена към нещо полезно,Ако те не бъдат наказани като убийци, спокойно и безотговорно ще повторят деянието си.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Chuhte li, che govedoto eventualno shtqlo da vlezne v zatvora ot 3 do 10 g.?
27
0
 
7
 
! Отговори
Aman! преди 8 години
До хххАбсолютно съм съгласна. Какво да направи полицаят, като знае, че само да посмее да повиши глас и ще се появи я Хелзинксият комитет, я някоя друга "велика" институция, която да защити правата на горкия убиец/крадец/изнасилвач, който нищо, че в живота си нищо човешко не е направил, имал бил човешки права! Човешките права ги губиш в момента, в който се превърнеш в животно!!! И в крайна сметка какво - полицаят осъден за нарушаване на човешките права, а животното - с условна присъда!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mnogo prostazi se navadiha...njama nikakvo vazpitanie i kultura. dai mu na naroda 4alga, jadene i piene i eto do tam...tova iskat mafiotite v stranata, za da moge spokoino da si vartjat dalaverite...vsi4ki sa v kombina - i politizi i polizia, na vseki lesni i barzi pari mu se privigdat
25
0
 
9
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Жители от село Лесидрен тотално уплашени от тези убийци на колелатаа. Може ли някой да ми обясни защо крият имена на тези убийци. И кметът е уплашен, неговите приказки по повод случая,като чели той крие някого или нещо. От кой се страхуват жители на Лесиндрен?
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата се занимава със ``светената``вода от Плиска.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията в София и големите градове някак си нещо прави но в провинцията си е ядене и пиене. За гонки се е знаело но за да се хванат трябвало да има жалба, официално подадена. Селяка в България се трансформира в нещо ново, без образование което значи без право на книжка но му се кара, без образование но информиран, знае, че не трябва да се пие но пие, геройство е, наши всички правят така. Жалко за деца
22
1
 
18
 
! Отговори
ххх преди 8 години
не искахте полицейщина, нали???сега гледайте как пияници газят деца , изнасилват и палят трупове по селата , наркомани убиват хора посред бял ден в центъра на София... не само полицейщина , а военен режим и камери на всеки ъгъл са нужни на тази вече пародия на държава.. а наказанията -50 пъти по жестоки от сега..
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте се правили на мъже по интернет, всички сте ***.Всеки чака друг да свърши нещо, а междувременно децата ви измират.Леваци сте!
20
4
 
16
 
! Отговори
Баща на 2 деца преди 8 години
Няма значение дали са "римляни" или не. Има твърде много такива случаи вече - *** шофьори убиват невинни хора, а още по-лошо и деца. Понеже държава *** отдавна вече няма, това ще продължава докато хората не вземат нещата в свои ръце. Убиват ти детето, убиваш и ти. Като убият 20-30 *** с книжка или без - все тая, останалите джигити ще се замислят дали им се мре. Защото простия човек не може да спазва реда и закона по вътрешно убеждение, а само от страх.
19
1
 
24
 
! Отговори
истина преди 8 години
хора те са мнозинство в българия,българите са малцинството.затова на запад/и в германия,във франция,в англия/навсякъде казват че сме африкански народ.съжелявам за децата но в българия няма съд и наказание,това е.жалко за потърпевшите/на чието място може да бъде всеки от нас/.
18
2
 
57
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
как смятате дали ще е справедливо сега тези давамата марсолковци, защото обичат миризмата на бензин и на изгорели гуми, да им се надене по една гума на врата полята с бензин и да се запали, аз лично смятам, че ще е напълно справедливо и заслужено от тяхна страна да получат подобно възмездие. Защото за справедлив съд, и дума не може да става.
17
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора не се дразнете толкова, убиецът е интегриращ се с кола. А ченгенцата прикриват престъпленията на тези, заради които имат работа. Няма да си гонят клиентите, де. Ако изчезнат едните, загиват и пълчищата нищоправещи пиявици рушветчии на държавна хранилка.
16
0
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Засега все пак е добре - крият се имената на престъпниците, трият се коментари, в други сайтове изобщо не са разрешени коментари относно определени лица.И тъй като цензурата става много явна и дразни, очаквам в най-скоро време изобщо да не се отразяват наглите престъпления.И тогава ще настане едно спокойствие и радост за душата - няма да има престъпления, няма да има престъпници!Е, който изгори - изгори.Какво толкова - важното е да се следва правилната линия, а тя е?Досещайте се.
15
0
 
23
 
! Отговори
Отмъщението , преди 8 години
е по лесно отколкото си мислите,първата стъпка е трудна ,но после се свиква,не плачете просто действайте
14
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dnes.bg вие можете да проверите убиеца може ли да чете.Ако НЕ как е взел листовки?Ако има диплома за 8 клас знае ли таблицата за умножение и деление до 100.Сега ще гледа да се измъкне и ще пропее колко е платил за книжка и кой му е я дал.Ще разберем колко сребърника струва живота на това българско дете.Не че нещо ще се промени.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тези прости полюцюнерини какво очаквате да стане. Гледам ги дремят пак като нещастници по храсталака, но поне не са навън да мародерстват тюфлеците,а кесят на климатици в колите.
12
1
 
41
 
! Отговори
КАТ пак спи преди 8 години
Тези загинали деца трябва да тежат на съвестта на КАТ, който нищо не прави за спиране на тези незаконни гонки, кскто и на останалите нарушения на пътя. Казано с други думи, КАТ са вредна структура и ако искаме да има по-малко загинали, КАТ трябва да се закрие веднага. Защо КАТ допуска да шофират неграмотни шофьори? Май защото не им изпълняват плана за глобите. За това КАТ си имат хранилки за глобяване.
11
2
 
40
 
! Отговори
.... преди 8 години
Много ми е трудно тук в Англия,и тук не е кой знае какъв рай но като гледам какви небивалици продължават да се случват наистина се замислям какво да правя.По принцип искам един ден да се прибера,да уча,да създам семейство......(отскоро съм в Англия,преди няколко седмици ми се случи да подмина двама полицаи с мотори които бяха спрели на една бензиностанция,определено от вида им би го хванало страх дори някой от нашите пишман БГ мафиоти,все едно виждах киборги,като се сетя нашите полицаи в БГ.....
10
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били са роми, ние българите сме свесни, караме културно.