Побойник наплю полицай и се закани: Ще ви изколя!

Първо пребил жена си, после налетял и на униформените
50
Побойник наплю полицай и се закани: Ще ви изколя!
Снимка: Булфото, архив

21-годишен домашен побойник попадна в ареста и ще бъде съден по бързото производство, след като преби жена си, обижда и дори наплю полицаи, дошли да го озаптят.

Случката се разиграла минути след 20 ч. в сряда. 71-годишна пенсионерка сигнализирала в полицейското управление в Горна Оряховица, че е нанесен побой на внучката й, съобщи "24 часа".

20-годишната жена станала жертва на мъжа, с когото живеела на семейни начала. Незабавно на ул. "Янтра" в града пристигнали униформени.

Буйстващият Христо отказал да съдейства за изясняване на случая. Вместо това насочил гнева си срещу полицаите и започнал да сипе псувни и закани: "Мърши, ще ви изколя", крещял разяреният насилник.

После се изплюл върху един от блюстителите на реда, който се опитал да го задържи. В крайна сметка побойникът бил закопчан с белезници и отведен в ареста. Оказало се, че е криминално проявен и осъждан.

Срещу него е започнато бързо полицейско производство за обида на полицаи и възпрепятстване на орган на реда да изпълни задълженията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 8 години
стига сте ни занимавали с ц...и га нско ежедневие.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чък Норис ще го научи
27
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 8 години
В тубата гледах едно клипче, мъж на улицата говореше на висок тон на полицай в Щатите, защото не се е отзовал бързо на сигнал, в момента, в който се приближи до полицая на половин метър и оня го нокаутира с един тупаник.
26
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Знаете ли какво щеше да се случи ако беше направил това в САЩ, Германия или Турция, а?? Ама тук ченгетата са неграмотни *** и не могат да си отвоюват правата. Както и целия ни скапан народ межувпрочем.
25
0
 
5
 
! Отговори
Димо преди 8 години
хМ...чудя се , ако бе наплюл американско пътно ченге, какво ли щеше да му се случи ?:)))
24
0
 
5
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Споко. Ще го накажат с подписка. Или ще му се извинят и ще набият бабата и момичето че са му секнали спокойствоето. Да сте чули за друго правосъдив в ***-Лайнистан?
23
0
 
0
 
! Отговори
Тръпков преди 8 години
крАСАВци
22
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
az go pravq tova vsqka sedmica, razlikata e che si plashtam i me puskat
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да беше ги изнасилил тъпите ченгета!Какво го чакат да плюе - бой по тиквата и в ареста бе!
20
2
 
2
 
! Отговори
PAVE преди 8 години
PO BURZATA PROCEDURA I POLAGA OB6TESTVENNO POLEZEN TRUD.TOVA AKO SE BE6E SLU4ILO V PRAVOVA STRANA,OT TOZI NQMA6E DA IMA I SLEDA.
19
7
 
15
 
! Отговори
Високопланински чвор преди 8 години
Само ще припомня случая с ошамарените *** посред нощ от служители на първо районно в столицата и какъв отзвук имаше в обществото. Сега са пред уволнение . Каква реакция очаквате от останалите ?
18
4
 
11
 
! Отговори
Високопланински чвор преди 8 години
До морскиНе знам дали си морски или горски . Ако го бяха ошамарили сега всички щяхте да ги плюете за полицейски произвол. Ни така , ни така. А това е само началото на малоумията на които ще станем свидетели на две мъртво растящи поколения без морал и ценностна система.
17
4
 
0
 
! Отговори
Нема шанс дори един преди 8 години
До Мераклийка за шамариАз не съм , колкото и да са ме изкарвали извън нерви. Достатъчно са ударени от природата та и аз да ги удрям. Закон - жена освен с единадесетият си пръст с друго не съм удрял.
16
4
 
25
 
! Отговори
Белене преди 8 години
Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там домашния побойник от Горна Оряховица, плюещ полицаите.
15
0
 
17
 
! Отговори
СЛАВКО преди 8 години
Съдията:Виновен. Наказание:Виновния да наплюе Майк Тайсън.
14
4
 
21
 
! Отговори
морски преди 8 години
То българския полицай само за майтап става,за нищо друго.По време на социализма милицията си беше на мястото.
13
4
 
29
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Този доста зор е видял в ареста ми се струва... Такива дето налитат рядко ги оставят да спят през ноща - основно дежурните се упражняват върху тях как да удрят без да остават видими белези... Е понякога неуспешно, но трябва да се мине през това.А девойчето като го знае какъв *** е този защо се е хванала с него? Този ще му ударят палките и пак е на свобода. А тя ще си се върне при него до следващия побой. После пак търсете лоши момчета. Дано и дойде акъла и да го остави ама надали...
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък ще чакам след половин година някой съсед заснел случая с телефон да прати видеото на онези от "господари на ефира" и от там да обяват поредния случай с "полицейско насилие"......
11
4
 
11
 
! Отговори
Мераклийка за шамари преди 8 години
Нямам думи, четейки коментарите ви. Внучката била виновна, а за великия мъж нищо не споменавате. И си задавам въпроса - колко от вас никога не са удряли жени?
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на разпита е имало ПОЧЕРПИ СЕ С ЛУКЧЕ И СИ ИЗБЕРИ ШКАФЧЕ... :d