Десетгодишно момиченце беше прегазено в Ловеч

Гневни роднини преобърнаха две коли
14 авг 2015 07:00, Елка Василева
93
Десетгодишно момиченце беше прегазено в Ловеч
Снимка: архив, Булфото

Десетгодишно дете е било прегазено в Ловеч. Момиченцето е починало на място.

Инцидентът е станал около 22.30 часа снощи в центъра на града зад хотел "Ловеч", съобщиха от областната дирекция на МВР.

Очевидци разказаха, че детето, което е от Троян, е било на сватбата на сестра си, която са празнували в хотела.

Момичето е пресичало улицата зад хотела, когато е било прегазено от лек автомобил.

Задържани са двама души, съобщиха още от МВР.

На мястото на инцидента имаше два автомобила с ловешка регистрация, предстои да се изясни как е станала катастрофата. Служители на полицията и прокуратурата са на място и извършват оглед. Продължава установяването на участниците и очевидците на произшествието.

По повод твърденията на роднини, че става въпрос за опит за отвличане, от прокуратурата съобщиха, че няма данни за това, а за тежко пътно-транспортно произшествие.

От полицията съобщиха още, че след инцидента се е породило напрежение сред присъствалите на сватбата, които са преобърнали двата автомобила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: Ловечпрегазено дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Вижте. Разбирам болката и скръбтта на родителите на това момиченце. Също ги разбирам за това, че искат най-тежкото наказание. Но мога ли да попитам, какво е правило това момиченце толкова късно вечер по улиците. НЕ виждате ли роддителите, колко са безотговорни. Дали този шофьор заслужава най-тежкото наказание? Според мен - НЕ! Аз съм шофоьор и съм се убедил, че колкото и да внимаваш винаги има начин някой пешеходец да ти изкочи или умишлено или по невнимание, просто никой не е застрахован.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е само виновен самият шофьор-виновни са родителите на пострадалото 10 годишно момиченце! Ако толкова бяха загрижени за своето дете,защо са го пуснали да скита само извън хотела? Родителите са виновни! Те са главните виновници за смъртта на тяхното,а после шофьора! Родителите са виновни,и да не хленчат и се оплакват по медиите и да обижат полицаите !
35
3
 
18
 
! Отговори
Marg преди 8 години
Убито е дете, защото млад *** е гледал много филми (от типа бързи и яростни) и е решил, че и той може да се покаже. Не оправдавам поведението на роднините на детето, но кой може да знае как би постъпил на тяхно място...Жалко, че не са докопали състезателя безрасъдно отнел живот!!!
34
5
 
7
 
! Отговори
А Бъчвата преди 8 години
А Румяна Бъчвата разсъхната, какмво е казала? Може би следното: " Плащайте милиард и половина , за да ви избиват децата!"Ега ти управлението на тази т.н. държава. Скотове!
33
3
 
15
 
! Отговори
Бг Полиция-закриване преди 8 години
А полицията кога ще си влезе в ролята? В 22,30 пак са правили гонки ловешките наркопласьори от клана на Росен Животното.Полицията арестува баби, но не смее да пипне наркопласьор, защото е сакъ дост на полицията.Полицията в България трябва тотално да бъде закрита! Стига сме плащали на тия кретеноиди кръвен данък с децата си.А Бойко да се покае и да влезе в манастир за покаяние! Как на тия опечалени родители ще им казваш да си влизат в ролята?
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се въведе отнемане на родителски права по бързата процедураНе само детски да се раздаватКъде са организацийките на "вайките"
31
4
 
29
 
! Отговори
Ркт преди 8 години
Десет годишно дете какво прави на пътя в 22:30? Къде са му родителите? Или мятат кючеци и се събличат голи до кръста,докъто многобройната им челяд тича из улиците!? А защо не сте написали в статията си как почупиха колите,как тичаха да бият невинни хора,какви крясъци се чуваха от многобройната тълпа? И как полицаите,който бяха много по-малко на брой от тях се опитваха да ги укротят и получаваха удари?
30
0
 
10
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Гина се върна от Брюксел и ги започна из Ловешко наред.
29
0
 
20
 
! Отговори
МОРАЛ преди 8 години
Българи, днес може отново да се напише "Под игото" и то в период от 26 години в който загубите на най-ценната ни семка е по-голям от тези минали 500 години - имиграция, убийства, отвличания. Защо е така - "Четата минава през селото, всички къщи са със затворени врати и спуснати кепенци, само най-бедната дава малко лук). Жалко за нашите деца, жалко за нашите деди!
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди се изнервях от "новините" в България... само негативни, породени от неспазване на закони...породено от липса на наказания.. и така...вече се забавлявам и ми е дори интерестно докъде ще стигне нискоинтелектуалния чалгар в напъните да се самоунищожи
27
5
 
24
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Значи ние сме страшно михлив, *** и ...и не знам как да нареча народ. Всеки ден деца са убивани по пътищата, а ние мълчим. Баси долнопробното стадо дето сме тва българите, срам ме е, срам ме е и ме е гнус от вас вече. Разни прото- човеци избиват децата ни а ние мълчим.
26
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обидните "коментари" към БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ се пишат само от ***...
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи всички говорят за " Войната по пътищата" Каква война е това след като държавата не иска да я спечели? Не могат да се вземат мерки ли или не е политкоректно? Отдавна сме доказали на света, че в България се разбира само от тояга а държавата тоягата я наряза за помощи,,,, Всичко започва от мисленето първо в нашите глави а после може и до политиците да стигне (не им се отдава много този процес)
24
7
 
23
 
! Отговори
Индиец преди 8 години
Наши хора са сигурно. Българите нямаше да обръщат коли, а само щяха да псуват държавата
23
12
 
24
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Дали са роми или не- това няма значение. Днес са роми- утре, недай Боже- вашите деца!Войната по пътищата ни стана безобразна и е необходимо веднага да се предприемат мерки. Да се приеме конфискацията на МПС, без оглед на неговия собственик, когато с него е нарушен ЗДвП от пияни, каращи с висока скорост и без книжка.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да прости детето Не завиждам на човека зад волана. Ще трябва вечно да живее с тая трагедия.Всяка нощ ще сънува ужасната сцена и на всеки ъгъл ще му се привиждат картини от ужасната нощХора,карайте внимателно.
21
16
 
20
 
! Отговори
Мен преди 8 години
***. КЛОАКАТА НА СВЕТА. ЛАЙНИСТАН
20
6
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
тая седмица ударна бе, много прегазени много нещо. айде, чакаме първия обесен. знам че всички сте расли с толерастката мантрата "ако всеки беси когото му попадне какво ще стане". е, какво ще стане, едва ли ще има повече обесени за седмица, отколкото прегазени.
19
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се забрани присъствието на деца в ресторанти след 22. часа. А родителите да се лишават от родителски права по бърза процедураТова е част от съдебната реформа
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо рационално в призива произшествията с деца да се третират като умишлено убийствоМоже би така ще се спре бизнеса с хвърлянето на деца пред колите.Не одобрявам високите скорости, но да правиш бизнес като изнудваш шофьори, като хвърляш малкото си дете под гумите е зловещоКрайно време е агенцията за закрила на децата да поеме функцията си