Шофьор помете стадо овце на пътя, уби осем

Други седем животни са ранени от 24-годишния джигит
Обновена: 17 авг 2015 13:39 | 17 авг 2015 13:30, Камелия Цветанова
45
Шофьор помете стадо овце на пътя, уби осем
Снимка: Булфото, архив

24-годишен шофьор помете стадо овце на пътя между средецките села Дюлево и Русокастро, съобщиха от МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера, като младият мъж е управлявал "Сузуки Витара".

При катастрофата са убити осем овце, а други седем от животните са ранени.

Шофьорът е избягал с автомобила си от мястото на касапницата.

По-късно е издирен от полицията и е задържана, разследващите продължават работата си по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: шофьоровцестадо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
abe kakvi sa tija nashi smotani chofjori, be. vseki den ima novina za proishestnie. idete i se nau4ete da Karate, pak togava se ka4vaite na kola. bezotgovorni sastestva!
27
2
 
3
 
! Отговори
Гладен Джигит преди 8 години
Хайде на чевермето. Приготвил съм и агнешка дроб-сърма.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименкато ще ходиш да пазариш свещи, вземи и пали още някоя. Ей така за всеки случай, че ако попаднеш на някои в насрещното, дето днес не му е ден, да не си капо!
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОГАТО КАЗВАМ ЧЕ КНИЖКИ ТРЯБВА ДА ВЗИМАТ САМО ТЕЗИ НАД 35 ГОДИНИ И С ЧИСТИ КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА МНОГО ОТ ДРУГАРИТЕ ПИШЕЩИ ПО ФОРУМИТЕ МИ ЦАКАТ МИНУСИ. ВИДЯХТЕ ЛИ САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ УМРЯХА ДВЕ 16 ГОДИШНИ ДЕЦА ОТ ТАКИВА 20 ГОДИШНИ ПИЧЛЯМЕТА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО ХВЪРЧИ СЕ ЯДЕ. НЯМА НИТО ДЪРЖАВА НИТО НАРОД НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ЕТО ГО И ТОВА ДИВО СЕЛЯНЧЕ СГАЗИ ОВЦЕТЕ НА БЕДНИЯТ ЧОВЕЧЕЦ.
24
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страшна новина, в шок съм! Отивам веднага да паля свещ за овцете. И за мравките, гъсениците и мухите които е сгазил по пътя! Веднага да се спусне знамето и да се обяви 3 дневен траур! Въй, въй, въй...както казваме в Бургас...мила моя майнольо...*** до ***!
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НедоразбралАма много ли ти е забавно бе, мишле? Нали се сещаш, че на някой човек, който не кара по високоскоростните ти пътища, овцете са му единствено средство за препитание. Ей от такива тарикати като тебе, дето са загубили връзка с действителността, ядем и пием ***. Не всичко е околовръстното на София и шопинг в мола. Гордей се с утрепаните мушици и най-вече с чакала, ако изобщо знаеш чакалът пие ли се, яде ли се...
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво като е имало овце на пътя? Ще намали, ще изчака тоя ***! Или много бърза? Такива бързаци изтрепаха хората и децата ни. Прости неграмотни комплексари.
21
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Искма да я видя тази Сузуки Витара на снимка, дето си тръгнала на собствен ход след ударени 15 овце :)))
20
3
 
9
 
! Отговори
Винету преди 8 години
Сигурно е пребитият на същия ден в Русокастро от 8 мъже - любовници на загиналите овце ...
19
1
 
4
 
! Отговори
Варна преди 8 години
До анонименНе само че ще го изкарат виновен за несъобразена с пътните условия скорост, ами и собствениците на овцете миже да го осъдят за материални щети
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лично аз пострадах на това място заради стадо овце,което беше натирено от тъпия си овчар да пресече пътя,заради което аз натиснах бързо спирачки за да не се слея със добитъка .обаче познайте този който караше силничко зад мен дали не ме изтряска и помля колата ми и естествено - неговата... а овчаря си прекара стадото през пътя ,полицаите въобще не го потърсиха...добре че никой не пострада.
17
4
 
1
 
! Отговори
ivo преди 8 години
kak na kakvo osnovanie we
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УфсъНа основание чл.1 от Конституцията на НРБ... Има ПТП и е избягал. Други основания нужни ли са? Може да е пил, може да е ял, може да е бозал, всичко е възможно.
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Овчарят трябва да е спал в храстите като катаджия и овцете са се движили с несъобразена скорост по пътя
14
11
 
8
 
! Отговори
Още новини преди 8 години
Баба Пена от Долно Уно (община Кюстендил) уби 15 комара и 3 мухи. След това уморената героиня полегна под ореха и поспа около час.Събуди се отпочинала и продължи да ловува. До вечерта под мухобойката и паднаха още 10 мухи и най-малко 10 комара.
13
4
 
31
 
! Отговори
До специалистите преди 8 години
За всички, които питат какво правят овцете на пътя, да поясня:1. Овцете нямат крила.2. На паша ходят животни на няколко стопани (да си обменят новини от различни кошари, за новата люцерна с мюсли и др.) и се налага да преминават през пътните платна, за да достигнат различните части на селото.3. Чудя се как е възможно в тази държава всеки да се мисли за компетентен по теми, от които граааааам няма понятие.Оказва се, че на булгарише Шумахер му пречи всичко: пътища, животни, хора. А той - Бог.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тази *** страна,всеки ден ме учудват този тип новини. Народа тотално вече е изпращял. Селянчетата взеха да се мислят за екшън герой,абсурдите са вече ежедневие. Това е една тотална пародия на държава
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги съм бил с предубеждения към Витарата, ама щом е обърнала 15 овцИ и си е отишла на собствен ход - става.
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чете човек коментарите, остава с впечатлението, че мнозина са се скъсали да пътуват по участъка между Русокастро и Дюлево от най-новата магистрала в БГ, бързайки да се доберат я до Карнобат, я до Средец.Един отговор на въпроса, чий са го дирили овцете на пътя е доста тривиален, а и възможен - пресичали са от отчка А до точка Б, намиращ се през въпросния път. Колкото до размера на мозъка на въпросния оператор на билогични единици, явно е със същия размер на другия оператор, на ЛМПС-то!
9
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е било след някой завой, ще ги намачка не..ами...