Девойки скалпираха 20-годишна след обиди във Facebook

Жестоката саморазправа станала пред ресторант в Дупница
Обновена: 19 авг 2015 09:24 | 19 авг 2015 08:56,
101
Девойки скалпираха 20-годишна след обиди във Facebook
Снимка: flickr

20-годишна дупничанка беше пребита, съблечена и остана почти без коса, след като реши да подразни група момичета във Facebook.

Пострадалата Стефка не спирала да залива своите познати с обиди в интернет. В продължение на дълъг период от време тя пускала обидни коментари под снимките им в социалната мрежа, което в един момент преляло чашата.

Двете момичета, които също са на 20 години, я поканили в ресторант в Дупница, за да се разберат. Стефка се хванала на уж добронамереното предложение и отишла на уреченото място. Там я чакали и нейните връстнички. Още от вратата обаче те я нападнали. Последвал доста груб разговор между трите дами, който по-късно прераснал в бой, пише "Монитор".

Момичетата изкарали 20-годишната Стефка пред заведението и започнали да я влачат за косата. Разярени от обидите й, те дори скъсали потника на девойката, която останала само по сутиен.

Свидетели на случилото се веднага подали сигнал за женския бой на тел. 112. Цялата драма се разиграла в близост до ПГ "Христо Ботев" в Дупница. При пристигането на униформените потърпевшата започнала да пищи, че е пребита. Наложило се да я откарат до Спешен център, откъдето е освободена, тъй като нямала тежки травми.

Единствено се оплаквала от страшни болки по скалпа, тъй като двете девойки успели да я свалят на земята за косата и да оскубят доста голяма част от нея. По-късно Стефка подала жалба в полицията в Дупница.

По случая продължава да се работи, образувано е и досъдебно производство, обявиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
31
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Имам жена от Дупница :) Много е сладка мнго е любвеобилна, ама винаги си имам едно наум каква "амазонка" може да стане... :)
26
3
 
92
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
За съжаление деградираме като тъпите американци. Първо женски бой - това е по-малкото. А я ми обяснете как не се е намесил някой (няма как да е нямало поне 10 човека). Снимали са с телефоните за сеир и са чакали полицията. Нямало ли е поне един мъж, който да раздели три прости пикли. Трагедия.
25
2
 
25
 
! Отговори
3M преди 8 години
ДУПНИЦА - с извинение
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 31Снимката е по скоро на английски туристки. Не че онези простакеси са по различни. Същите "дами" са.
23
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен щяха да бият истински случай.. Един депутат от пишман националистите.. Се бе оженил за млада хубава жена , познавахме се политическа линия един два пъти сме виждали на пиячка семинар в Банско.. Непръкъснато получавах снимки на жена му във Фейсбук , беше ми писнало да го гледам как си живее с младата жена по Охрид и Гърция.. Най накрая не се стърпях.. Казах му .. "Ти жена ли си предлагаш - това са лични неща " Той като се наточи искал да ме бие , намерил ми телефона ..
22
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо свадата между някакви *** е национална новина.
21
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател... преди 8 години
Тъкмо гледам сутрешният блок на VIVA TOP 100, докато чета поредните л.***, които са се случили в "МИЛАТА" ни родина...Народе, вярвайте ми, че нищо няма да се промени никога...Не и докато аз не дойда на власт, за да насоча стадото в посока, подходяща за развитие.Всички сте такива озверели, че нямате спирачка! Ако има начин съседа ви да е зле, защо вие да сте добре?! НАЛИ?!?Възпитавайте децата си в тези непознати "традиционни български добродетели", че иначе ще измрем скоро всички.
20
1
 
27
 
! Отговори
До №5 преди 8 години
Принципно си прав. Сигурно е имало мъже наоколо които са можели да спрат боя ама я си помисли късат се потници и други дрехи те такова реалити трудно се среща и по телевизията.
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ДУПНИЦА НЕ БЕШЕ ЛИ БЛИЗО ДО СЛИВНИЦА? НЯКАКВИ 2 СМ НЕ ГИ ЛИ ДЕЛЯХА?
18
4
 
36
 
! Отговори
така де преди 8 години
Език кости нема, но език кости троши!Да е мислила, като е плюла.
17
6
 
9
 
! Отговори
ninja преди 8 години
тея вместо да звънят на 112 да бяха снимали и ний да видим селското битка ва батееееее
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз във Фейсбук не ходя защото ми образуват нерв.. Във Фейсжук националисти няма , ако си националист и патриот , не би отишъл там където подслушва окупатора..
15
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дежурните мрънкалници в сайта веднага извадиха генерални изводи за същността на българина и умственият му капацитет по една младежка свада!
14
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много индианец!
13
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А че журналята за пореден път показват умствена инвалидност с това заглавие е видно за пореден път."Скалпираха"!Вие наясно ли сте какво означана това?Каквото населението- такива ни политиците и журналята.
12
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо чудно! Погледах за 5 минути т.н. култово предаване Биг Брадър. Е, искате младите хора да изглеждат и се развиват нормално, да градят развитието си с обогатяване на знанията и подобряване на културата. Чалгата, простащки предавания като посоченото, обедняването поради тоталната корупция наложена от гробарите, емиграцията на свестните и отговорните, купуването на дипломи и моралният разпад водят до това.
11
3
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Две скуо от резервата на струмските ястреби,упражнили уменията на дедите....
10
28
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
евала, женските имат повече топки от мъжете. така се прави, а не импотентния хленч който обичайно чуваме.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирам, била е облечена по сутиен и отгоре потник. За друго не се споменава.
8
3
 
55
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
Само разбирате, че Фейбук е причина за подобни инциденти не само в България, а по цял свят, нали така!? Когато социалната медия се използва, за да се информира обществеността кога си в тоалетната, пред тоалетната и какво си ял, такива простотии ще стават. Това не е характерно само за България, а за цял свят: комплексираните хора си избиват комплексите в тези социални мрежи.