Незаконни цигари в туби от почистващи препарати

Шофьорът ги получил "като пратка с препарати и храни за Румъния"
20 авг 2015 15:19, Анисия Иванова
2
Незаконни цигари в туби от почистващи препарати
Снимка: Агенция "Митници"

Цигари, укрити в туби от почистващи препарати за домакински съдове, откриха митническите служители на митнически пункт "Малко Търново" при проверка на туристически автобус, съобщиха от Агенция "Митници".

Автобусът с турска регистрация е превозвал туристи от Турция през България за Румъния. Шофьорът и всички пътници са обявили на българския митнически пункт, че не внасят нищо за деклариране.

При извършената митническа проверка митничарите се усъмняват в теглото и съдържанието на шест найлонови чувала с почистващи препарати във фабрични туби, поставени на различни места в автобуса.

Оказва се, че тубите са с изрязано дъно и са пълни с общо 850 кутии (17 000 къса) цигари без акцизен бандерол. Според обясненията на шофьора на автобуса, найлоновите торби с цигари в необичайни тайници са му били предадени в Истанбул "като пратка с препарати и храни за Румъния".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Цигарите от тази марка може да се намерят на най невероятни места,преди няколко дни някакви жени ги бяха скрили на място,което би отказало доста хора от цигарите