Спецакция затвори границата на пункт Лесово

Операцията е свързана с корупция
26 сеп 2015 20:40, Александър Попов
25
Спецакция затвори границата на пункт Лесово
Снимка: Булфото, архив

Спецакция на МВР и ДАНС под надзора на Окръжна прокуратура-Ямбол затвори движението прз граничния пункт Лесово.

Очакват се и арести, тъй като операцията е свързана с корупция. В тази връзка движението през ГКПП-Лесово е преустановено.

"Пътникопотокът е пренасочен за следващите няколко часа към ГКПП-Малко Търново и ГКПП-Капитан Андреево", обясни главният секретар на МВР Георги Костов, цитиран от Фокус.

Той уточни, че до три часа се очаква да бъде пуснато движението по ГКПП-Лесово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: МВРДАНСГКПП-Лесово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Боко и Цвъко, кога?
13
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Шумни акции като за пред телевизии и пред избори, след което следва тихо пускане на всички обвинени. Стар филм - made in ГЕРБ /режисьор Бо.Бо/
12
0
 
5
 
! Отговори
Охранител преди 8 години
Очакваме с нетърпение, подобна акция да спретнат и на фирма БГ.СОД гр. Варна. Вместо по 5-6 човека по обектите са оставили по двама -трима с работно време по 24 часа през ден. и все пари за заплати няма,а общината им привежда парите навреме. НЯМА ЛИ КОЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕ. ЕГАТИ И ТЪПАТА ДЪРЖАВА.
11
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 8 години
Стара изпипана схема на Боко,преди изборите почва акции и тормоз в митниците и граничните пунктове,после всичко се размива,само левовето които опъват той и партийката му си остават без коментар.То не беше Варна,Капитан Андреево,Дунав Мост,Малко търново и Калотина ...! Че корупция има сигурно спор няма,ама защо все преди изборите се почва с това.И доколкото се е написало и знам от тези акции полза никаква и един лев не е влезнал в държавата,въпроса е защо се правят и какво точно се случва после?
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички налитат на евра и долари включително и командированите полицаи в елхово и грудово
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Населението разчита на тях да пазят границите, а тези предатели пускат имигранти за пари. Ето затова винаги ще има корупция. Как да бъде спряна щом самите органи на реда са участници? Ако това е вярно се надявам да ги пъхнат в пандиза за много дълго време.
8
1
 
15
 
! Отговори
Човека преди 8 години
Тези *** ненаситни, няма сила в нашата псевдо държава която да ги накара да работят както трябва. Правят каквото си искат и превръщат работното си място в бащиния, държат се нагло и арогантно, а като ги хванат и започват да се жалват, като ученички. Всички сме с ниски заплати и това не е тайна за никой, и не е оправдание... Ако на някой не му се работи да си стои у дома, не да тормози хората около себе си и да злоупотребява със служебното си положение.Когато някой сгреши ще си носи кръста.
7
3
 
34
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Много българи напуснаха страната по икономически причини. Доктори, инженери, строители, програмисти... Но няма митничари, гранични полицаи и катаджии, напуснали България.
6
14
 
3
 
! Отговори
мм преди 8 години
Сега си първи мерач скрит зад пердето и се държиш за 57мм гилза.... Красота!
5
15
 
4
 
! Отговори
до10 преди 8 години
Още съм на служба,льольо! Голям си разбирач,а! Колко ли лопати и метли са ти минали през ръцете. И ако си хващал автомат някога,то е било до клетвата. Айде вади снимките да се видиш що за солдат си бил...
4
7
 
5
 
! Отговори
до старшина Лазов преди 8 години
Май на теб не ти е ясно щом не можеш правилно да изпишеш думичката...
3
0
 
7
 
! Отговори
оцеляваща преди 8 години
До Анонимен 1АКО Е ИСТИНА,ТОВА,КОЕТО ПИШЕТЕ,ТО ТОГАВА,НИКАКВА ЗАПЛАТА,КОЛКОТО И ГОЛЯМА ДА Е,НЯМА ДА Е ДОСТАТЪЧНА-ТОВА Е АЛЧНОСТ БЕЗНАКАЗАНА-ЗАЩО ЛИ?ТАМ ГОРЕ,КОЛКО ЛИ ПЪК ВЗЕМАТ,ЩОМ ТЕЗИ ПОДКУПИ ИМ СЕ СТРУВАТ ДРЕБНИ И НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ.....
2
1
 
11
 
! Отговори
за преди 8 години
КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО НА ГРАНИЧАРЯ ГЕОРГИ ИВАНОВ ОТ СЪЩОТО ТОВА ГКПП-ЛЕСОВО, КОЙТО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА С ЛИЧНИЯ СИ АВТОМОБИЛ ПРЕВОЗВАШЕ И ПРЕВЕЖДАШЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА НА СТРАНАТА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ. ДОРИ БЕШЕ НА РАБОТА ПО ТОВА ВРЕМЕ.
1
9
 
9
 
! Отговори
Компетентен преди 8 години
Компетентни коментари, явно писани от "работещи" в сферата на граничния контрол и митниците, знаещи как се процедира на "платното"! Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава, така че да спрем да се правим на моралисти..Ако на тези хора заплатите им бяха прилични, дали щяха да ходят да се занимават с каналджийство и трафик на хора? Каквато ни е държавната политика спрямо бежанци, трафик на хора и превенция, такава е и по отношение на държавните служители - жалка!!!