Вероятно роми са убили дядото от Бутан, за пари

Старецът даже почерпил убийците си преди нападението
30 сеп 2015 17:37,
34
Вероятно роми са убили дядото от Бутан, за пари
Снимка: 24 часа, къщата на убития Георги

Вероятно роми са убили самотноживеещият дядо, който бе открит мъртъв в дома си в село Бутан, пише "24 часа".

На обленият в кръв 71-годишен инвалид Георги Цветков се натъкнали най-напред съседите му, обезпокоени че не се мяркал през деня.

При огледа полицията установила множество контузни рани по тялото на възрастния мъж. Главата му била затисната с възглавница и буквално размазана, както се е установило по-късно, с чук.

Още по темата

В къщата всичко било разхвърляно. Съседи разказали на униформените, че от известно време дядо Георги често бил посещаван от роми, които казвали, че искат да купят къщата му.

Според запознати най-вероятно мъжът сам е пуснал ромите в къщата си и дори ги почерпил преди да го нападнат.

Гостите му обаче решили, че дядото къта доста пари и го пребили, когато отрекъл, че държи спестяванията си в къщата.

Днес в ареста са били задържани двама мъже от ромски произход от близкото с. Хайредин, които са заподозрени за обира и убийството на дядото от Бутан.

24-годишният Красимир Йорданов и 23-годишният Бисер Димитров признали, че задигнали от дома на инвалида 20 лв., но отрекли да са му посягали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма адекватно действие от страна на полицията, няма адекватно повдигнато обвинение, няма и присъда, която да отговаря на деянието.. дерибейства на воля, изнасилва, коли и ограбва възрастни и беззащитни хорица.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВР е създадено не да пази народа, а да ПАЗИ ВЛАСТТА ОТ НАРОДА!За това им дават по 2 000 000 000 лв на година, башка колкото си откраднат допълнително.Управляващите комунисти плащат тези пари, за да са сигурни, че и утре ще дерибействат над народа.
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците така и така плющат братята им в Сирия, да минат оттук изстребителите над Столипоново и Филиповци
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10Преди Герб , кой управляваше една година ? Преди тази година беше пак герб , а преди него , кой управляваше ? Айде стига с това герб. Не само те , ами всяко едно управление до сега няма волята да се справи с този проблем и решението му за употребата на оръжието. И ако човек си напъне малкото останало сиво вещество ще се сети защо.
12
1
 
20
 
! Отговори
гъзолизци преди 8 години
Стига с това роми бе нещастници. Дори проверката на правописа я подчертава , като грешна.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такова чудо и през турско време не е било, убеден съм-всичко е измишльотини на историята.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще е дереджето, докато управляват гербери ченгета и ***. Ако бяха приели предложените от Атака промени в НПК и закона за оръжията, касаещи самозащитата, за да могат хората да защитят живота, честта и имота си нямаше да е този ежедневен бандитизъм и терор. Така че пак си изберете герб и ревете по форумите.
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два милиарда лева е бюджета на родната полиция.2000 милина лева!Защо нямат участъци по селата?
8
17
 
2
 
! Отговори
обикновен българин преди 8 години
Не че защитавам ромите, *** такава информация - "Вероятно роми са убили дядото...", наблягам на вероятно, ми звъчи несериозно, особенно когато става въпрос за убийство! Аз също мога да дам такава информация без грам идея да си нямам от случая, мога да кажа обаче, че вероятно може да са полицаите, политиците, извънземните, майката на тоя дет го е казал..... и т.н. Я се съобразявайте бе ееее, за убийство става въпрос, не за тикви и ябълки!
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РеконкистаНие не сме на нивото на 21-и век. Ние сме на равнището на САЩ след Гражданската война между Севера и Юга, нали вследствие на нея робите от южните щати са получили свобода и, не знаейки какво да правят с нея, масово се превърнали в мързеливи ***-просяци или в разбойници. За да защитят семействата си и плодовете на своя труд, градивните личности прилагали линч, когато хванат подобен крадец или убиец. А за справяне с наглеците, които калпавите закони закриляли, бил създаден ККК.
6
0
 
63
 
! Отговори
Реконкиста преди 8 години
Така изглежда геноцидът в 21ви век в България! Къде хелзинския комитет!???
5
4
 
14
 
! Отговори
R преди 8 години
До КуКлКлРезултата 15/15 явно е бил от интелигенцията, щом са гласували за герб :)Пустите му гербаджии, взеха та забраниха носенето на огнестрелно оръжие , а таман от БСП и ДПС го бяха разрешили със закон.
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Строги наказания са наложителни
3
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Италианци? От Рим? Сигурни ли сте в информацията, която разпространявате, dnes.bg? Да не стане скандал, че набедявате чужди граждани в такива тежки престъпления !!!
2
4
 
50
 
! Отговори
КуКлКл преди 8 години
Герб са най големия враг на българския народ ! Както казва коментар номер 1 .....защо са против въоръжената самоотбрана ? Единствената причина е да запазят ромите за сметка на българите ......не пращат полицаи в селата защо ? Въобще не правят нищо за българите ! Най-лошото е че именно българи заедно с ромите гласуват за Герб ..................
1
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРб отказват да върнат смъртното наказание и разширят въоръжената самоотбрана.