Само за ден: 115 неправилно паркирали снима КАТ

Шофьорите нарушители ще получат фиш или акт
Обновена: 2 окт 2015 14:36 | 2 окт 2015 14:22,
48
Само за ден: 115 неправилно паркирали снима КАТ
Снимка: Булфото, ахрив

Само в рамките на един ден столичните пътни полицаи са документирали 115 случая на превозни средства, паркирани в противоречие със законовите разпоредби.

Шофьорите оставили колите си на пешеходни пътеки, спирки на масовия градски транспорт, кръстовища, тревни площи, тротоари, без да се съобразят с пътните знаци и маркировки, съобщиха от МВР.

По-голямата част от нарушенията, установени през вчерашния ден, са в районите на спирки.

Собствениците на сниманите автомобили ще бъдат призовани в "Пътна полиция", за да се запознаят със заснетото нарушение. Според тежестта му, те ще бъдат санкционирани с фиш или акт.

Този вид нарушения се документират от мобилните камери на отдел "Пътна полиция" от 1 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
12
 
! Отговори
Chuck преди 8 години
Хахаха, 115 нарушители за 1 ден, аз на път за работа днес видях сигурно 1115 :) но все е нещо! Крайно време е. Да направят по едно кръгче в крайните квартали и ще си удвоят бюджета за цялата година: )
20
6
 
3
 
! Отговори
Петкан преди 8 години
А пък вчера на един колега му дойде честита за това, че е направил ляв завой от локалното на Борис III. Какво им става от тези на КАТ, каква е причина за тези акции?
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се оплакват, че нямат пари, ами да си вършат работа. Видя се, че от глоби си избиват заплатата за един ден.
18
3
 
12
 
! Отговори
citizen преди 8 години
"Тук в форума никой не се оплаква...."Ти от Марс ли падаш, или си болен от шизофрения?Тук, във "форума" е един постоянен вой и рев, за щяло и нещяло. За заеми, глоби, данъци, работа, безработица, тъщата, фалшивата ракия и прочие и прочие.По-големи мрънкалници от "читателите" на днес.бе.ге едва ли има.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До asНяма как да си единствен, цял Перник е зад тебе :)
16
3
 
11
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 8 години
Както винаги и сега ще си изпатят най-примерните шофьори, които много рядко правят нарушения и не знаят как да се пазят.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не отидат на жълтите павета, на паркинга на парламента в края на улица Московска и да снимат колите на депутатите паркирали насред улицата минаваща през паркинга?
14
10
 
4
 
! Отговори
as преди 8 години
Kарам голф 3ка. Паркирам, където ми е удобно. Не плащам нищо. Мисля, че не съм единствен.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шофьори, внимавайте много къде паркирате, защото мен ме цакаха вече веднъж. Не е приятно - първо колата ти я няма, после трябва да намериш паркинга на тази пътна полиция и накрая се охарчих яко. Около мен имаше много други автомобили, но вса вдигнали моя. Така че късметът е до време.
12
0
 
13
 
! Отговори
До 11 Хан Крум преди 8 години
Докато се гледа само събираемост, ще сме много зле. Давам ти пример - сега всеки ден в България се извършват примерно 200 милиона нарушения на правилата за движение и паркиране. От тях КАТ санкционира 200 нарушения. Е, каквато и събираемост да има, тези 200 нарушения не са 200 милиона нарушения, колкото трябва да бъдат. Виждаш ли основният проблем - след всяко нарушение трябва да има наказание, а не както е в България с КАТ - няма наказания, освен ако не стане катастрофа.
11
1
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Изключително ми е любопитно какви автомобили преобладават при заснемането.Пълно ли е с Q7 и А8 или преобладават "VEctra","GOLF" 2,3,4 .A и също така се интересувам ако преобладават от първите модели,как ще бъдят глобени и да си платят лично?Предварително благодаря :)
10
0
 
8
 
! Отговори
До sitizen преди 8 години
Ти в кое село контактуваш с оплакващите се твои съселяни?Тук в форума никой не се оплаква, даже напротив, всички скат правилата да се спазват, а както е известно по света, правилата се спазват само когато държавата с силата си налага спазването им. В случая държавата не го прави, защото 115 неправилно паркирани за цял ден е смешно малко. Вероятно в България за този ден е имало примерно един милион неправилни паркирания.
9
4
 
10
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Въпроса е събираемост да има, иначе акции колко щеш. Вдигане с репатраци или скоби, сано така ще се оправи тоз проблем.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мога да добавя поне 10 веднага. Ама никой няма да ми обърне внимание.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМного са 2-3 часа, аз само през прозореца виждам 10 тина неправилно паркирали.По половин минута за снимка това са 5 мин.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези от КАТ много дебелокожи бе. Хвалят се с неща, от които нормалните хора се срамуват. Всеки ден се хвалят, че водят статистика колко са убитите, ранените, катастрофите, а КАТ трябва да се срамува, че ги има. Сега се хвалят с някакви си 115 неправилно паркирани коли, когато за всеки нормален човек е ясно, че само да се поразходи из някой квартал, където няма синя или зелена зона и на всяка минута ще вижда по 2-3 неправилно паркирани коли. А и в синята и зелената зона също паркират неправилно,
5
3
 
27
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Само в България, селяните се оплакват, че ги задължават да спазват законите и правилата.
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ намери начин да събира парички. Нищо за паркинги и паркиране по кварталите, само приказки, защото от глоби се изкарва повече. Мършата Фандъкова просто е една пионка на Тиквата и получава от кражбите. Тлъстият пай *** Батко, в него, в него хляба. Изберете си ги отново и има да си чакате умни решения в полза на хората!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 115 случая. Значи един служител на КАТ се е поразходил два-три часа и ги е снимал. А останалите 50000-60000 служители на МВР, през това време спаха ли?
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези от КАТ нормални ли са? Че аз, само за 15 минути, докато отида пеша на работа, виждам горе-долу 10-20 неправилно паркирани коли и то в центъра на София, където има синя и зелена зона.Само 115 - това не е за хвалене, това е срамно.