Дядо застреля съпругата си и после се самоуби

Драмата се е разиграла в сливенското село Камен
Обновена: 22 окт 2015 13:13 | 22 окт 2015 11:44, Красимир Ангелов
7
Дядо застреля съпругата си и после се самоуби
Снимка: Булфото, архив

Възрастен мъж от сливенското село Камен е застрелял съпругата си и след това се е самоубил, съобщават от Областната дирекция на МВР в Сливен.

Сигналът за смъртта на семейството е получен в полицията в сряда около 19 часа. Възрастните хора са намерени в дома си, като по телата им са открити следи от огнестрелни рани.

След разследване от полицаи е установено, че 84-годишният мъж е причинил смъртта на съпругата си, след което сам е посегнал на живота си.

Оръжието на престъплението е намерено на местопроизшествието, като за него има данни, че е незаконно притежавано. В Окръжна прокуратура-Сливен е образувано досъдебно производство.

В селото разказват, че дядото не бил добре със сърцето и му предстояла операция за поставяне на байпас. Убитата пък била прекарала 3 инсулта и макар да се обслужвала сама, била трудноподвижна, съобщава "24 часа". Местните хора предполагат, че това им състояние довело до крайното им фатално решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Днес Българската държава е един огромен , отровен и кръвожаден КЪРЛЕЖ. Кърлеж на който мафията периодично сменя главата. Веднъж тя е червена като кръвта, ...веднъж тя е синя като чистото небе, ...веднъж жълта като прекрасните гербери , но винаги кръвожадна и отровна.Държавници с лимузини, хотели и дворци за роднини, самозабравени *** и политици с бели якички се раждат всеки ден. Държава от която да ти се повръща !!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са децата им ? Къде е кръвожадната държава ? Старите хора дали труда и здравето си за държава, която прогони децата им по чужди земи и ги остави в немилост и мизерия имат само една алтернатива- да напуснат този свят по собствено желание. Проклети да бъдат държавните крадци ! Дано децата им скоро да изкупят мъката на този народ , Амин ! Бог да прости старите хора.
5
4
 
6
 
! Отговори
Selqnina преди 8 години
bravo GERBERI,dobre si izpalnqvate narejdaniqta na amerika,no do kogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От хубав живот ...
3
1
 
11
 
! Отговори
втори анонимен преди 8 години
До анонименТочно така.
2
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
мизерията до това води най лошата държава в европа
1
4
 
25
 
! Отговори
Х преди 8 години
Сега Бойко с радост ще даде къщата им на бежанци.