Осмокласник заплаши с бомба школото си в Момин проход

Тийнейджърът признал, че го направил от скука
10 ное 2015 15:16, Анисия Иванова
5
Осмокласник заплаши с бомба школото си в Момин проход
Архив: Булфото

Автор на фалшив сигнал за бомба в училище е разкрит след светкавични действия на полицаи от Костенец, съобщава МВР.  Установено е, че авторът на злоумишленото телефонно обаждане е осмокласник в същото училище.

Около 8:50 часа тази сутрин чрез спешния телефон 112 в полицията постъпил анонимен сигнал за поставена бомба в основното училище в Момин проход.

Веднага след сигнала била създадена организация за гарантиране сигурността на учениците, учителите и персонала, които бързо били изведени на безопасно разстояние, а сградата - поставена под полицейска охрана.

Полицейските служители извършили обстойна проверка на помещенията в учебното заведение, при която взривно устройство не е открито.

Пред служителите на реда задържаният осмокласник обяснил, че го е направил от скука. Учебният процес за днес е преустановен. По случая в РУ- Костенец е образувана преписка за извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
Съгласен съм и гласувам с двете ръце родителите да си платят, а синковеца един месец да копае канал след часовете,за да не скучае! КАЗАХ !!!
3
0
 
2
 
! Отговори
8 преди 8 години
АКО СЕГА МАМА И ТАТЕ ПЛАТЯТ РАЗХОДИТЕ В ПЕТОРЕН РАЗМЕР,А ПУБЕРА СИ ОСТАНЕ ЗА НОВА ГОДИНА САМО СЪС СКУКАТА, ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОВТОРИ ШЕГИЧКАТА СИ.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето като бях ученик имахме един път бомбозаплаха, и един път се пусна слух, че има бомбозаплаха. И двете се оказаха фалшиви, а телефонният терорист не беше заловен. Не е нещо ново във всеки случаи де :)
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бързо попиваме негативите, новините от нашите училища все повече заприличват на тези от хамериканските.