Спипаха 7000 ментета на границата

Все Армани, Версаче, Нина Ричи...
16 ное 2015 16:50,
2
Спипаха 7000 ментета на границата
Снимка: Агенция Митници

Инспектори от митническия пункт "Капитан Андреево" конфискуваха около 7000 спортни комплекта, обувки, флакони с парфюми и тоалетни води, които са имитации на 30 различни световноизвестни марки. Това съобщават от митницата в Свиленград.

Част от фалшификатите са били открити при проверка на автобус с румънска регистрация, отклонен за щателна митническа проверка.

В личния багаж на две румънски гражданки са били намерени общо 2782 флакона с парфюми, сред които "Пако Рабан", "Нина Ричи", "Армани". Пред митническите служители жените са казали, че са купили парфюмите от Истанбул, но не са знаели, че са имитации.

Още 360 флакона с парфюми и тоалетни води били открити в личния багаж на друг румънски гражданин, който пътувал в автобус с турска регистрация от Истанбул за Букурещ. В същия автобус други двама пътници пренасяли общо 360 чифта спортни обувки с логото на "Adidas" и "Nike".

В камион с румънска регистрация, влизащ в страната от Турция и отклонен за щателна проверка, митничарите открили 1560 чифта обувки, 1045 спортни комплекта и 840 мъжки и дамски блузи с логото на световноизвестни марки.

За случаите ще бъдат информирани притежателите на търговските марки, добавят от митницата в Свиленград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари