Пластики изпаднаха от крачола на апаш до банкомат

Полицаите изловили съмнителния тип на столична улица
Обновена: 12 дек 2015 14:08 | 12 дек 2015 12:55,
14
Пластики изпаднаха от крачола на апаш до банкомат
Снимка: flickr

37-годишен мъж е бил изненадан половин час след полунощ в четвъртък по време на тарашене на банкомат в центъра на София.

Полицаите получили сигнал, че човек със съмнително поведение се навърта около банкомат, монтиран в супермаркет на улица "Бузлуджа".

Изпратен на мястото полицейски екип установил, че там наистина има човек, а докато проверявали документите му, от крачола на панталона му изпаднали банкноти и две пластинки.

Полицаите го обискирали детайлно и намерили 13 бели пластики. След това проверили и жилището му, където открили още вещи в подкрепа на подозренията им, че се занимава с източване на банкомати, пише "Телеграф".

Когато банката, до чийто банкомат бил задържан апашът направила проверка, открила, че в същия ден от машината са направени 13 източвания на суми от сметки в други банки.

Сега се уточнява дали това е работа на собствениците на сметките или на задържания мъж. Справка показала, че той е криминално проявен, осъждан е два пъти за подобни престъпления.

Едната от присъдите му е условна, след споразумение с прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Допълвам 11:"неграмотни Д.Ж.О.Р.НА.Л.Я"(за да не се самоизтрива)
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ПЛАСТИКИ изпаднаха ..." Пластика е синоним на "пластично изкуство""Полицаите ИЗЛОВИХА ..."В литературния български език няма дума "изловиха" Авторът или се прави на интересен с нелитературния си език, или трябва да се върне в шести клас. Затова хората измислиха израза "неграмотни ***"
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами 3 тият път с мотиката и у главата и не ни занимавайте повече,,докато не се върне смъртното наказание нема да имат страх от нищо
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
толкова ли няма банкомати та баш в центъра на софия ще ползва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1------------------------------------------------------------------------------------------------ И КОЛКО ВРЕМЕ Е ВИСЯЛ ЩОМ ПОЛИЦИЯТА ГО Е ХВАНАЛА СРАМ!!!ПЪРВО ДОКАТО МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НЯКОЙ ПОНЕ 5 МИНУТИ ДОКАТО ДОЙДЕ КОЛАТА ОЩЕ ПОНЕ 5 МИНУТИ!!!-----------------ИЛИ НИ ЛЪЖАТ ОТ МВРЕТО ОТНОВО ЗА ДА СИМУЛИРАТ ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ ИЛИ ТОЯ НЕ Е БИЛ УРЕД!!!!!!!
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗЛОВИЛИ!!!! А бе ей ДЖОРНАЛЯ вие български знаете ли бе?????????
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В 24 часа писаха, че на бандита майка му е съдийка. Това променя коренно нещата. Ще му се извинят и ще го пуснат.Даже и парите ще му върнат щото биле на баба му от пенсията.Пластиките намерил преди да го хванат и тъкмо на сутринта щял да ги носи в РПУто.Записите от охранителните камери? След 10 торна експертиза ще се излезе със становище че не може да се каже че точно синчето е бандита от записа. Айде че бързам!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SLED,,SPORAZUMENIE"S PROKURATURATA I ,,ADVOKATA"MU
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
изловили....!!!!
2
0
 
14
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
И след 72 часа поради липса на доказателства бе пуснат. Това,че притежаваш ядрена бомба не те прави престъпник.
1
2
 
14
 
! Отговори
ахаха преди 8 години
Епик Фейл