Кървавата драма в Пловдив заради огромен кредит

Комшии твърдят, че мъжът изпитвал патологична ревност
Обновена: 4 яну 2016 15:37 | 4 яну 2016 15:37,
150

Снимка: БулФото

35-годишният Благой Сапунджиев е убиецът, затрил днес 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната им дъщеря Петя.

Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.

Още по темата
Семейството живеело на улица "Асен Христофоров".

Около 5 часа тази сутрин съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви и пред очите му се разкрила ужасяващата картина.

Благой работел като шофьор на цистерна, а Йорданка – като счетоводител.

Някои от съседите разказват, че двамата били разделени заради патологичната ревност на мъжа. Благой бил изключително ревнив и съседите са ставали свидетели на шумни скандали. На мястото е открито и оръжието на престъплението.

Трагедията се разигра три години след касапницата на бул. "Македония" в Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги.

Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. Впоследствие стана ясно, че причината за убийството е невъзможността им да изплащат кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си нямаш работа с банки. Банкерите и чиновниците с какви пари живеят ? С парите на нещастните хора теглили кредит. От една страна банката, от друга страна държавата, министри, закони за обир на народа.
16
3
 
40
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
ама що не ходят да гърмят банкерите в се гърмят в къщи се чудя само ...
15
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пробвах с един потребителски кредит от 3000лв и после го връщах много тегаво. Всеки може да опита и да е наясно за какво става дума, преди да тегли дългосрочен заем за жилище.
14
9
 
40
 
! Отговори
а преди 8 години
а оня ден пак в Пловдив, някаква жена от отчаяние беше изоставила ДЕТЕТО СИ! ГЕРБ и Пеевски разбират ли в какво ОТЧЯНИЕ ВКАРВАТ БЪЛГАРИЯ!!!
13
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То не бяха "пари от приятел", то не бяха "пари до заплата", то не беше "трябват ви спешно пари?" и т.н. простотии и колко му трябва на човек да се подлъже? Ама после? А и те хубаво рекламират всякакви кредити, ама никой не казва какви са лихвите, нали?
12
1
 
33
 
! Отговори
VASIL KIREV преди 8 години
МОЕТО МНЕНИЕ Е,ЧЕ ТЕГЛЕНЕТО НА ГОЛЯМИ КРЕДИТИ Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИИСТВО.И ДВЕТЕ ТРАГЕДИИ В ПЛОВДИВ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО.ЖЕНАТА И ДЕТЕТО НАДАЛИ СА ВИНОВНИ ЗА ТАЗИ БЕЗИЗХОДИЦА.НО КАТО ПРЕВЪРТИ ЧОВЕК....
11
1
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Колко лева е бил кредита ?
10
21
 
10
 
! Отговори
това е преди 8 години
това е, а нека ***, които мислят, че човек може да посегне и на детето от ревност гният в АДА. ОТЧАЯНИЕ. Не виждат надежда. Този Благой е ГЕРОЙ. Това е Кочо Честименски. Предпочита смъртта пред изродското унижение на ПОРОБИТЕЛЯ!
9
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повече от ясно че законите на ГЕРБ задушават малкия и средния бизнес. Всеки ден закони които изцеждат народа за да има пари и ухолин живот на държавните крадци.Държавната администрация се увеличи. Всички тези мързели искат пари
8
7
 
45
 
! Отговори
1chovek преди 8 години
Този е бил психопат. Кредита може да е бил повода, но не и причината.Много хора не успяват да си платят кредитите, или гаджето или жена им е изневерявала, развалили са си връзките, преживели са раздели и разочарования, но не са убили никого.Този просто е бил изперкал, това е, ако не е било за кредита или жената е щяло да стане по друг повод, но причината си е психопатологията на личността, където човек се движи само от собствени мотиви, не се съобразява с норми на поведение и с други хора.
7
25
 
22
 
! Отговори
Bataka преди 8 години
Хайде, хайде битови престъпления си имаше и при соца , но никой не ги тръбеше по медиите.
6
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОКОГА БЕ НАРОДЕ ЩЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА МУТРЕНСКИТЕ БАНКИ И ЩЕ ВЗИМАТЕ КРЕДИТИ НА КОИТО ЛИХВАТА Е БЕЗБОЖНА???? САМО ХЛЯБ И СОЛ ЩЕ ЯМ НО НИКОГА КРЕДИТ ОТ МУТРЕНСКА БАНКА НЯМА ДА ВЗЕМА!!!
5
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А в същото време бълват ли бълват реклами на бързи кредити.... и простите хора теглят ли теглят и после олеле, как да ги върна! Моя позната дължи над 20 хил. И като я питахме защо са и били тия пари "Ами всички теглиха и реших и аз!" Не, че са били за нещо спешно, просто така защото съседката теглила. Изяла ги, изпила ги и сега работи на 3 места. Е, така се прави! И после ревете! Че кой ви е виновен?
4
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УБИЙ ЖЕНАТА НО ЗАЩО ДЕТЕТО!!!!!!!!!!!!ДА УБИЕШ ЕДИНСТВЕНОТО СИ СОБСТВЕНО ДЕТЕ БЕЗ ПРИЧИНА И ТО НА 5 ГОДИНКИ
3
2
 
114
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Бъди себе си, живей сега... Рекламите на банките трябва да се излъчват с предупредителни надписи(като цигарите, например)!
2
8
 
63
 
! Отговори
x преди 8 години
Отчаяние, безпътица, умопомрачение - новите спътници на българина след 26 години демокрация.
1
5
 
20
 
! Отговори
иха преди 8 години
болни хора коментират тука май