Откриха мъртви майка и син, предполагат ракия-убиец

Те редовно си купували нелицензиран алкохол
12 яну 2016 14:37,
13
Откриха мъртви майка и син, предполагат ракия-убиец
Снимка: Булфото, ахрив

Възрастна жена и синът й са открити мъртви в дома им в Ямбол. Сигналът е бил подаден от близки на загиналите, а медиците, дошли на място, са констатирали смъртта им.

Според съдебния лекар смъртта е настъпила преди 24 часа.

Една от версиите е, че 75-годишната жена и 54-годишният мъж са се отровили с фалшив алкохол. Според съседи двамата редовно си купували алкохол от нелицензирани производители, съобщи bTV.

Работи се и по втора версия – отравянето да е от въглероден диоксид от печка на твърдо гориво.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
един преди 8 години
До Я гледай....Глупости говориш човек, хората не могат да се натровят от домашна ракия, сварена както трябва... тровят се от бъркочите които забъркват разни *** с цел продажба. От истинска домашна ракия изобщо няма как да се отровиш
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има безопасен и опасен алкохол. Безопасна е домашната ракия, която е и в пъти по-хубава, а опасна е ракията-менте производство на лицензираните винзаводи или от нелицензирани прозводители от тип цар Киро. В общи линии правената ракия е опасна и отвратителна на вкус, така че ракия от винзавод не купувам, както и правена ракия от същите тези суровини, които се използват в винзавода.
6
0
 
8
 
! Отговори
чичо преди 8 години
От както ограничиха варенето на ракия, взеха да намятат всичко на нея.ЦЕЛ чичо да не вари ракия а да купува от големите производители. Чийто ракия няма нищо общо ни с гроздовата ни със сливовата. Спирт разреден с вода подправени с есенции, и глицерин. В чайника ще си варя ракия но не купувам такива.
5
1
 
9
 
! Отговори
Истината преди 8 години
И най-скъпият алкохол от завод е по-некачествен и от най-евтината домашна ракия.Досега отровен от домашна ракия няма. Друг е въпросът, че лобито на заводите за алкохол ни внушава, че ментетата, които тровят хората, били домашна ракия, както и че това не можело да се случи с алкохол от лицензиран завод за алкохол, което не е вярно - това не е домашна ракия и аз познавам хора, натровени с такъв алкохол.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Купешка ракия не пия. Купешкият алкохол не е опасен, но е гнуген. Да не говорим, че е 8 пъти по-скъп от собственото производство.
3
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И най-евтиният алкохол от завод е по-качествен от най-хубавата домашна ракия. Или поне по-безопасен.
2
6
 
38
 
! Отговори
Живков преди 8 години
Как по времето на Тодор живков нямаше фалшиви неща, та нашите баби живяха до 100 години, асега всичко е фалшиво, защото всички крадат
1
36
 
5
 
! Отговори
Я гледай.... преди 8 години
Как така бе? Нали според селските разбирачи по -хубава от домашната ракия нямало? Мизерници и тарикати , да минат тънко.