Сутрин, спирка... Един мъж, един нож, едно момиче - 13 удара

28-годишен рецидивист опитал да убие Зорница на спирка в Перник
73
Сутрин, спирка... Един мъж, един нож, едно момиче - 13 удара
Снимка: Булфото, архив

28-годишен мъж е задържан за нападението на 15-годишната Зорница Спасова в Перник.

Радослав Колев от Радомир ще бъде обвинен в опит за убийство, съобщиха от Окръжната прокуратура  пред "24 часа".

Още по темата

Момичето вече е оперирано в болницата в Перник и според лекарите няма опасност за живота му.  Зорница е в съзнание след пълната упойка.

В социалната мрежа Facebook е отправен зов за помощ към всички, които могат да дарят кръв за пострадалото момиче. Майката на Зорница е оставила телефонен номер за връзка - 087 87 82 977087 87 82 977.

Момичето е в реанимация, се казва в поста и е необходимо да се дари кръв - независимо от това каква кръвна група са дарителите.

Според познати на момичето нейн бивш приятел е опитал да я убие, явно в момент на ярост или безсилие. Според разследващите Радослав я нападнал по хулигански причини, без да има личен мотив.

Мъжът е многократно осъждан – за хулиганство, за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, за държане на наркотични вещества и за грабеж. Последното си наказание той е изтърпял в Затвора Бобов дол. Излязъл е оттам на 23 юли 2013 г.

Радослав нападна Зорница тази сутрин около 7.30 часа на Начална спирка. Момичето чакало автобус №16, когато автобусът дошъл, озверелият мъж започнал да нанася удари с нож.

Момичето е наръгано 13 пъти. Прободена е както в гърба, така и в корема.

Зорница започнала да пищи за помощ. Шофьорът на автобуса махнал табелата и тръгнал да кара към болницата, но в този момент се появила линейка и полиция на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
11
 
! Отговори
не преди 8 години
Не властта е виновна, а:1.ПРОСТОТИЯТА, липса на ДУХОВЕН живот.3.Липса на стремеж към ПОЗНАНИЕ, липса на философски поглед за живота.Тогава, когато си АВТОНОМЕН, не те интересува, че "някой( някоя)" те енапуснал(а).Всеки има право на свое мнение,но не и да убива, трови, унищожава ДРУГИЯ.Това е ставало понякога в Средновековието.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Предполагай още, палячно :) Бил съм с достатъчно жени и само като ти чета недъгавия коментар съм сигурен, че мога лесно да ти сложа рога."Сигурен ли си, че наистина си бил с други жени освен жена ти? А ако знаеше жена ти какви ги върши...
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една такава в университета си имаше един, който я заплашваше и тормозеше - накрая прокурори, полиция.Хванала гамена като била ученичка, нахална и голямо самочувствие.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Предполагам ти винаги си бил "добрякът от съседния клас" който винаги е бил пренебрегван от момичетата заради "лошите момчета" и затова си израснал сексуален нудачник."Предполагай още, палячно :) Бил съм с достатъчно жени и само като ти чета недъгавия коментар съм сигурен, че мога лесно да ти сложа рога. Не една или две обвързани съм минавал. Точно ей такива тарикати като теб са най-лесната плячка, щото сте големи мъже и си пренебрегвате половинките :) Пиши още, че ми е забавно.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По същата причина, поради която Северен Кюрдистан все още се води турска държава.
9
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, като си малка кифла и искаш "лошо момче" а добрякът от съседния клас ти е "смотан" и "задръстен" после ще си патиш! Колко такива истории има: психически тормоз, едни тежки връзки по няколко години, родителите безсилни и един гамен ги тормози и ги плаши. Или физическо насили, страх, шамари, крещене по нощите, бясна ревност, изнудване.Мъж на 28 ако не може да си намери жена между 22 и 32 е комплексиран *** или агресивен гамен и хлапетия на 15 НЯМА какво да прави с него! Аман!!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Варг, точно ти ли трябваше да се изцепиш по темата след всичките твои прегрешения ???
7
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е като случката в двора на онова училище май в Търново беше ... Лошооо ученички с чички после се колят, Гери-Никол непълнолетната върти гол г*з, била секссимвол на годината, след като такива се лансират да не се чудим защо ученичките ни ходят с двойно и тройно по дърти от тях...деградацията ни стремглаво върви напред! Тъжно ми е RIP България ...!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargТи познаваш ли я, че си толкова сигурен или директно раздаваш присъди на базата на вестникарски спекулации? А дори да е била гадже с тоя какво? Заслужава ли да я заколят като прасе?
5
9
 
46
 
! Отговори
Х преди 8 години
15 годишно с 28 годишен престъпник-каквото търсило ,това намерило.Но първо държавата е виновна ,защото този трябваше да бъде осъден като педофил.След това родителите и накрая престъпника.
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пернишка свалка се нарича това.
3
1
 
9
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
До do 1щото перник не е в България, може би Мадагаскар или Лесото....
2
3
 
28
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
В Перник турци не е имало.....ако се чудиш, дали е така, питай в местната джамия.....а, чакай....такава няма
1
2
 
60
 
! Отговори
Ujas преди 8 години
Кажетеми подяволите тия хора защо са навън,боже тая държава съвсем пропада утре може да е някой от нас !!!