Закланата българка лежала два дни до мъртвия си мъж

Двамата имали две деца, които били оставени в България
4 фев 2016 15:37,
23
Закланата българка лежала два дни до мъртвия си мъж
Снимка: Reuters. архив

Закланата българка в Лондон е лежала поне два дни до мъртвия си съпруг, съобщава британският "Стандарт".

Двамата били женени. Пристигнали в Лондон рез 2007 г.

Още по темата

Сюлмейман Кардез, служител в магазин за храна, разказва, че двамата били редовни клиенти. Били мили. След работа мъжът често ходил при него да си говорят.

"Бяха женени, а тя беше бременна. Мисля, че имат и още две деца в България. Мъжът ми каза, че тя е бременна, изглеждаше, че е щастлив от този факт", разказва продавачът.

"Той май планираше да прати жена си обратно в България при децата си, а той искаше да си намери по-добра работа тук, да намери по-добър дом и да ги върне обратно тук всички", допълва той.

Късно снощи полицейска лента опаса кръчмата, над която се намира апартамента, в който е станало престъплението.

Самоличността на двамата българи все още не е изяснена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Лондонубийствобългари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сюлмейман Кардез, служител. След работа мъжът често ходил при него да си говорят........................Mдаааа, говорели са си на български, щото му било мъчно за България.
21
3
 
16
 
! Отговори
ВВВ преди 8 години
УЖАС! Да се напада явно бременна жена с нож - това е кошмар и няма никакво значение етносът й. Какво е виновно нероденото детенце? Това е опит за двойно убийство и дано си остане опит, да оцелеят и тя, и детето.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрахте ли, че Лондон е колонизиран от представители от бившите колoнии. Там всеки с мазна колoниална усмивка, захапал зaдника на местният меринджей е върха на еволюцията. Всякакви същества са на почит там. Нищо чудно, че като заклaха англичанин в центъра на Лондон, хората които излезоха на протест бяха разпръснати все едно са прoкажени. Нормалните хора нямат права там, ако не излиза по-евтино на съответния работодател. А колко пък са незаконните дошли от гз на географията.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ei fantazyori,ubeden sum che sa bili bulgari jertvite.* nyama da idat na pub.No kakvo znachenie ima v kraina smetka,prestuplenieto nyama koreni..jalko...jalko..za horata..
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някой 14Ами някои поддържаме автомобили и др. превозни средства например, не е само телефончето ти с нета разноска! Който сам си е шеф отговаря и за "оръдията си на труда" и за много други неща. Най-*** и несигурно е да си назначен.
17
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ли ми намирисва, че са от едни определени "българи", които заминават не за да работят, а заради далаверата? Е, ама накрая винаги се намира някой по-голям тарикат от тях.
16
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво е при такива трагедии да се упоменава етноса, за да се спестят тревогите на повечето българи!
15
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте кво, ако са някой *** българи все ми е тая...
14
4
 
24
 
! Отговори
някой преди 8 години
Браво бе, 10-ти, къде са тия "други сметки за 100 евро", аз плащам 60 евро ток, 120 за парно (целогодишно) и 50 евро вода (кубикът е 5 евро, не че много ползвам). 27 евро ми е интернетът и 20-на телефонът. Да не говорим как се живее с 200 евро за храна при 2 евро хляб.
13
8
 
26
 
! Отговори
11 преди 8 години
Значи без професия за 3 години имаш фирма и местните работят за теб :) Това го разправяй на някой, който не е стъпвал по-западно от Скопие :)
12
4
 
45
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
в Германия за да взимаш 3000 чисто значи брутната ти тр да е минимум 5200 хаха и как става тоя номер При положение че минимално на час е 8,5евро Фризьорите в Германия взимат с късмет 1100 чисто той тръгнал да пише за 3000 Асистент лекар получава в началото едва 2500 чисто Малко лвтиш в облаците многознайко
11
21
 
21
 
! Отговори
успял преди 8 години
До ..Далеч си от истината. Наистина някой хора си мислят, че на запад парите падат от небето, но малко си пресолил манджата. Дойдох със заплата 1000 евро и мизерни условия. Бачкал съм на 3 работи. Живеех мизерно, но прибрах семейството си жена и 2 деца при мен. тя започна да работи. Едната заплата е харчехме, а другата спестявахме. Направих си фирма, наех си работници. Работите потръгнаха. В момента давам работа на коренните жители, а аз си купих къща в супер квартал и карам скъпи коли.
10
6
 
18
 
! Отговори
.... преди 8 години
До ..Много специалисти пак. 3000 евро чисто си е голяма сума. В Холандия и 1500 да взимаш чисто пак е добре. 700 за квартира, 200 за храна, 100 за други сметки и си пич. Останалото си го харчиш както си искаш. Това че нашите масово обаче работят на черно или ниско-квалифициран труд си е друг въпрос.
9
9
 
56
 
! Отговори
.. преди 8 години
Мъжът се е забъркал в някоя арабо-турска далавера с наркотици и са ги заклали местните отпадъци. Малко хора в България си дават сметка, че в Лондон, Париж, Брюксел и т.н. престъпността е в пъти по-висока. В пъти. На Запад си заслужава да отидеш, ако имаш добра професия, подписан договор и поне 3000 евро чисти. Всичко под тези пари е оцеляване като в България. Не мога да разбера хората, които отиват в някое гето и си мислят, че за 1-2 години ще станат милиардери. НЯМА ДА СТАНЕ!
8
8
 
21
 
! Отговори
чужд преди 8 години
Според Вас има ли значение какви са ........ най важното е, че всички сме хора ...........................
7
0
 
22
 
! Отговори
До 4 преди 8 години
Сашо, и в твоята да те заколят, ефектът е същия.
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете нещо за състоянието и, а не само жълтини, кой какво чул, кой какво казал на баба Злата на шурито. Тези хора имат семейства, кой знае каквто са бързи от Външно министерство дали са уведомени въобще...
5
1
 
25
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Щирлиц: тя Марчето толкова си може ... Няма защо да им се сърдим на "журналистите" .
4
0
 
18
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Да почиват в мир. Да те заколят в чужда държава.....
3
0
 
87
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Мир на праха им!За съжаление обаче за пореден път, чета нещо написано тук от което малко може да се разбере, освен това, че написалият го е леко казано мaлoyмeн. Значи:Закланата българка лежала два дни до мъртвия си мъжа той бил умрял преди 3 дни сигурно или след нея или по време на 2-рото пришествие. Нивото ви от ден на ден пада. Пишещите статии с какъв конКУРс ги вземате? По некадърност и глупота ли или имате специални изисквания за тАпота и oлигoфpeния?