Баща избесня, нахлу в час и стовари стол в гърба на ученик

Две момчета си разменили реплики, едното обаче извикало баща си
16 фев 2016 17:52,
47
Баща избесня, нахлу в час и стовари стол в гърба на ученик
Снимка: flickr

Баща на ученик е влязъл в Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен и е ударил ученик със стол в гърба.

До инцидента се стигнало, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това бащата - Милен А. решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасието.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Бащата бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

За случката разказа пред журналисти днес Жечка Димитрова - директор на учебното заведение.

Произшествието станало в час по скулптура. На него присъствали учителят по скулптура и двама класни ръководители. Извикана била охраната и родителят бил изведен от училището, поясни Димитрова пред БТА.

"Аз мога да накажа учениците, но не и родителите", коментира директорът.

Сигнал за инцидента е подаден в Първо РПУ в Плевен днес от родител на едно от пострадалите деца.

Извършителят Милен А. се издирва. По думите на директорката той й казал, че сега е извън града и ще се върне в края на седмицата - в неделя.

Районната прокуратура в Плевен вече е образувала бързо производство срещу бащата. Срещу него се води разследване за причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди на две непълнолетни лица.

Родителите на трите деца знаят за случая и вече имат медицински свидетелства. Димитрова допълни, че децата, замесени в инцидента - Цветан, Мартин и Георги, който е само свидетел на побоя - са добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
az kakvo bih napravil na negovo myasto...Izchakvam biyachite na sina i karam sina da ide i da vurne resto v nosa,posle idva drugiyat bashta i mu hvurlyam na nego edin kyutek,no ne vurhu deteto...tova e simptom na kompleks,imat go voennite
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Училището винаги е било зверилник. Аз като сравнително кротък винаги ми се е налагало да се сблъсквам с агресивни пишлемета. Отбраняваш се както можеш.
14
0
 
15
 
! Отговори
кой е виновния преди 8 години
Ало, дезинформация. П-малкият е бир в 7-ми, а не в 8-ми клас. По-големия е бил деветокласник. По-големия ступал по-малкия, който се оплакал в къщи. Понякога по-големите изнудват по-малките и ги обират. вероятно по-малкия се е опънал и е изял тупаника. След като учители и директор са възпрепятствани от закона, идва правосъдие отвън. Променете закона, дайте права на учитилите, учениците трябва да бъдат законно задължени да спазват дисциплината.
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера защо чак толкова *** народ броди из държавата. Защо ти трябва да ходиш в училището и там да го биеш лекенцето? Най-много да го направиш герой.причкваш го някъде по улиците с една по-дебела сопа и там нравоучително му налагаш кухата манерка. Докато се напикае.
12
5
 
10
 
! Отговори
Потребител преди 8 години
Бързо производство за бащата и пробация - поне 200 часа обществено полезен труд, официално извинение публикувано в местен вестни и в училището и 1 година под наблюдение.
11
3
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
След като знае че въпроса няма да се реши по друг начин . Какво и да е направило пострадалото дете , не може да носи съдебна отговорност ... Незнам каква е причината да се стигне до тук , но има деца които в действителност оказват тормоз на другите - физически , психически дори сексуален . След като училището не е взело адекватни мерки за стопиране , след като съда не играе роля , остава шамаро- раздавателната система .
10
1
 
13
 
! Отговори
Ру преди 8 години
Охраната защо е извела бащата от училището щом се саморазправя и бие деца? Не трябва ли веднага да се извика полицията?
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 5000 лв.А бе 5000 я може да им плати, я не, ама по-яко ще е да положи обществено полезен труд в училището. Такъв урок ще държи повече влага.
8
3
 
8
 
! Отговори
жж преди 8 години
До УчителНе, тя е в Брюксел и хленчи, че на Румъния им спират мониторинга, а на нас не. Да се чудиш защо. А още повече да се чудиш от какъв зор ТЯ трябва да се занимава с тая работа.А по повод случката, това вече е н-ти път, стана ежедневие. Явно наказанията за подобни прояви са много меки или нямат достатъчно гласност по медиите, че да бъдат озаптени такива избесняли родители.
7
3
 
3
 
! Отговори
еи балъми преди 8 години
Удри докат' шава шеврантията
6
2
 
17
 
! Отговори
даскал преди 8 години
Първо къде спи охраната, второ какво значи не могат да го намерят полицаите - нали това им е работата. Или пак министърката не си гони подчинените.
5
0
 
30
 
! Отговори
Учител преди 8 години
Какво прави новата министърка по тези въпроси? Има ли представа ккаво е днес състоянието на дисциплината вклас и безсилиено на учителя да въведе ред.
4
4
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Така става когато в училището няма ред и дисциплина.
3
3
 
35
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Полиция няма - ред и морал няма. Затова ще цари саморазправата в тая държава.
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двамата сбили се ученици е трябвало да бъдат напердашени - всеки от своя си родител!
1
5
 
1
 
! Отговори
Точно така... преди 8 години
БОППППППППппппп