Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи

Момчетата са били предизвикани, твърди шефът им
Обновена: 25 фев 2016 18:20 | 25 фев 2016 18:14, Красимир Ангелов
171
Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи
Кадри: YouTube

Ивайло Борисов – Ториното, на когото са гардове биячите от Околовръстното в София, защити своите служители.

"Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски биячи", посочи приближеният до Златко Баретата бизнесмен пред bTV.

Още по темата
Кървавата разправа стана вчера около 17:30 часа в София. Както Dnes.bg, писа четирима мъже пребиха шофьор, защото им свирнал с клаксон заради агресивно шофиране. Биячите не пощадиха и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, която излязла от колата и също била бита.

След побоя мъжете си тръгнали спокойно и продължили своя път по Околовръстното, но късно снощи бяха задържани от полицията. Всички те до един са охранители на Ивайло Борисов - Ториното, но самият той не е бил на мястото на инцидента.

"По пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", твърди пред телевизията Ивайло Борисов.

Трима от задържаните са познати на полицията. Някои от тях са арестувани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
От такива като Ториното обществото полза няма. Като са здрави като волове да им дадат по една кирка и марш в мините да копат.
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се,че не са обикновени махленски "охранители"- това са руски барети,назначени от руснака,представящ се с фалшивото име "Златко Баретата" да се представят за такива,докато получат заповед за действие от Москва срещу правителството на Бойко:https://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/
113
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете си клип в нета, обирджии нападат жена в Тексас, Паркинг на супермаркет, охранителни камери. Ще видите какво се случва - лелята извади пистолет и изстреля 15 патрона по крадците, поне двама го отнесоха, пък колата им стана на кайма. Представяте ли си тая за една пазарска чанта с покупки за 100 долара какво направи, а ако бият мъжа и, сигурно щеше и да презареди поне веднъж /още един пълнител/. Ама тука е мутристан, само бандюгите могат да имат законно оръжие. Пък тъпите граждани кучета
112
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нагласена работа
111
0
 
12
 
! Отговори
Тошо снайпера преди 8 години
Не са махленски биячи разбира се! Махленските биячи не налитат на жени като минимум. Тия са някакви супер ***, взели му били палката на момчето - я вижте клипа, ако не се убедите, елате да вземете моята палка, та да ви подгоня с макаровия дето го имам подарък от министъра на ВР.
110
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откровени лъжи! Сега е момента да осъдят Ториното за лъжесвидетелстване! Къде спят институциите?
109
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Торино по 9грама и за теб и шайката ти
108
0
 
7
 
! Отговори
ge преди 8 години
Tova ne e opravdanie Jalko za picha i jena mu Che sa nqma li vazmojnosta da im prusnat mozacite na tiq bokluci
107
0
 
22
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Журналисти, какъв бизнесмен е Ториното? Това се нарича наркотрафикант, колеги. Бизнесменът не може да си позволи четирима бодигардови мутри. Това, че няма държава не значи, че не виждаме очевидните неща.
106
0
 
19
 
! Отговори
Между другото преди 8 години
Оня ден шефът на КАТ, обяснявайки как колегите му са си свършили работата и са задържали извършителите, някак услужливо не коментира защо подчинените му проспиват наглото шофиране на подобни циклопи, които се изживяват като кортежа на Обама, а всъщност вардят не особено сложен регионален мениджър на верига за бЕло. Проспиват се и затъмнените стъкла, които стават все по-често срещани сред "играчите". Не че подобни изпълнения не се случват и от разни *** с Алфа 147 или Астра от 96'та де...
105
0
 
15
 
! Отговори
666 преди 8 години
Е сега Торино ли си какъв си заради тъпите ти мутри и ти ще го изядеш!!!
104
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Те не са махленски биячи...".А какви са-национални биячи ли са?
103
16
 
10
 
! Отговори
дядомраз преди 8 години
Мутрите бият но и жената не спира да кълне и обижда. Срамна работа това Софията. Лоши хора.
102
0
 
33
 
! Отговори
Ториното преди 8 години
Този сам се удари с палката, свирил е и моите момчета понеже не са махленски биячи са спрели да видят какво става, добре ли е човека. А той излязъл от колата и започнал да се удря с палка. Моите момчета понеже са добри и човечни хора са му изтръгнали палката от ръцете. Той обаче извадил пистолет, но те и пистолета са му взели и така са го спасили от сигурна смърт.
101
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе като гледах клипчето....тоя как ги "хранеше"....и жена му как ги нареждаше и заплашваше...и ако добавим факта че пича "закъснявал за работа и изпреварвал от ляво и от дясно и бучал с клаксона"....мииииии изобщо не ги оправдавам ама и аз закъснявам за работа понякога,ама не хвърча в ляво и дясно и не свиря като луд,
100
5
 
20
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Като разбрах на кого са гардове и ситуацията се изясни мигновенно. Ако прокуратурата се излъже да ги обвини ще има "тук ме боли", "там ме боли", "отивам в чужбина на лечение", "вдигнах кръвно" и общо взето с това ще се свърши цирка. Хора - бягайте от тази ***, колкото по-рано, толкова по-добре.
99
1
 
36
 
! Отговори
Американ преди 8 години
Според този мутралан - Триното - едно бипкане е повод четири маймунека да скочат на сам човек, като при това очевидно блокират движението?Интересно защо като някои са криминално проявени все пак носят законо оръжие?Прочее в подобен сценарий в Америка жената на посрадалия нямаше да снима, а да стреля по нападателите, както си му е реда.
98
0
 
24
 
! Отговори
охранител сот преди 8 години
Имам такава палка на въоражение, макар че закона я забранява! Все пак за мен е оправдано да се използва ако скочат 3-4 от милета с хладно оръжие да те трепеят някъде в тъмното!Но да се ползва с/у бял и невъораже е долно и нечовешко, никога не бих го направил! Няколко пъти съм влизал в схватки и разправи с нарушители, но през ум не ми е минавало да я ползвам защото е много опасна!Немога да си обясня, защо тези "колеги" налагат така долно човека без да го жалят!? Като нищо е можело да го убият!
97
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смехурани,мен ако ме нападнат жена ми няма да снима поради уплахата и риска за здравето ни а най вероятно ще звани на 112.Смехурани пак ва направиха за смях.Борисов и Цацаров имаха нужда от този цирк ,а със помощта на атакистките профили във фейсбук ва накараха да повярвате
96
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смехурани ,сега пак пръв ще ви отворя очите а утре очаквам философите от атака да праят копи пейст и да се напраят ,че не са се вързали.Та ,това е добре организиран и перфектно заснет цирк,винаги е така когато Борисов и Пеевски имат проблем ,особено когато номера със заплахите за животите им не мина.Смехорани ,пак ва направиха за смях.Смехорани добре ,че този номер мина иначе утре щяха да убият човек в стил цар Киро или Йоско който така и не разследваха Мислете щот не съм вечен