Нощен екшън: Спипаха трима автокрадци в София

Задържането е извършено от екип "Кобра"
Обновена: 15 мар 2016 15:56 | 14 мар 2016 22:45,
13
Нощен екшън: Спипаха трима автокрадци в София
Снимка: Архив Булфото

Проведена е акция на "Криминална полиция", екип "Кобра" е задържал трима автокрадци, съобщи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

"Задържани са три лица с прекаран от тях краден автомобил в посока Перник, към Владая", обясни старши комисар Маринов.

Той уточни, че задържането е извършено от екип "Кобра", тъй като лицата са се опитали да осуетят проверката и да се укрият.

В преследването крадците са блъснали два полицейски автомобила.

Престъпната група е известна с автокражбите си по поръчка. Седмично те крадат по 4-5 скъпи коли - среден и висок клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: аресткобраавтокрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
3
 
! Отговори
12 преди 8 години
Пич, а защо гражданите не протестират срещу тези, които направиха полицията това което е? Защо гражданите не мразят съда или прокуратурата? Ще ти обясня по български- гражданите уважават тоя който може да им пръсне халката, и ритат тоя, който и властимащите ритат. Управниците от години подритват полицията и я правят за посмешище, за това и вие гражданите точно като кучетата лаете по пръста. Фуражката е ден допладне но някой трябва да я носи а вие искате да разчитате на него. Но няма да можете.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Престъпната група е известна с автокражбите си по поръчка. Седмично те крадат по 4-5 скъпи коли - среден и висок клас."Един *** въпрос от *** човек: КАТО СА ИЗВЕСТНИ, ЗАЩО СА НА СВОБОДА И ПРОДЪЛЖАВАТ (по 4-5 пъти седмично)?
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо нищо не казвате че с тях имало хубава мацка.Поне тя да плати лихвите на пострадалите.А на винкелите по 15г нагоре защото са нервирали стотици семеиства който са спестявали и теглйли кредити за да си купят една читава кола
6
0
 
16
 
! Отговори
Бай Пешо преди 8 години
Не знам в колко часа ще ги освободят ама поне да им устроят една среща с хората чиито коли са откраднали. И поканят Цацата да види какво е правосъдие, а не сам да си задава клазуси сам да си отговаря. Разбира се на срещата контакти да има без право на убиване.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е нормално за винкелшрасе!
4
15
 
14
 
! Отговори
12 преди 8 години
хахахахаха цъкайте минуси, администрацията расте, форменият полицай става екзотично животно, реформата напредва хахахаха цъкайте смело, сега като паднат заплатите тия, които са дошли там за "едната заплата" както каза горанов съвсем ще намалеят, като разбият министерството на 5 агенции всяка от които с администрация наблъскана до тавана ще се уверите а до тогава цъкайте минуси смело и се веселете а и аз покрай вас хахахахахахаха
3
11
 
6
 
! Отговори
12 преди 8 години
при служба 20 години , или 50 лева на месец при служба 30 години без лихвите/ горе долу една четвърт от парите ви за цигари/ , за което допълнително ще ви плюят но вие ще бъдете благодарни. Късмет на тези, решили да правят това , и БЛАГОДАРЯ!
2
22
 
24
 
! Отговори
12 преди 8 години
Има свободни места в полицията. Кандидатствайте, покажете как се служи достойно на обществото. Вярно ще ви стрелят, плюят, блъскат с коли, ще ви гонят роми с брадви или пияни с ножове, ще ви мразят граждани и престъпници, но пък заплатата е добра и ще се пенсионирате на 54. Ще имате също куп привилегии- безплатно пътуване в градския транспорт или правото да превърнете личния автомобил в служебен ако сте някъде в селски райони. Накрая ще получите 20 заплати накуп което е дефакто 90 лева на месец
1
0
 
41
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Дай боже все такива хубави новини да има!