20-годишен велосипедист блъсна възрастна жена

60-годишната жена е болница, с опасност за живота
23 мар 2016 09:00,
12
20-годишен велосипедист блъсна възрастна жена
Снимка: Булфото, архив

66-годишна жена е блъсната от 20-годишен велосипедист през изминалото денонощие в Бургас, съобщи за "Фокус" дежурният на МВР в града.

Инцидентът е станал вчера в к-с "Меден рудник" около 10:05 часа преди обед.

Пострадалата е настанена за лечение в болница с диагноза "закрито счупване на основата на черепа", с опасност за живота.

Общо 15 катастрофи са станали през денонощието. Няма пострадали или убити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
2
 
! Отговори
Алеи преди 8 години
А хората които се разхождат по велоалеите - какво? Цялата работа се гради на възпитание и съобразяване с останалите пешеходци или участници в движението. Дано пострадалата женица се оправи напълно.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден много велосипедисти блъскат хора, но не пишат за това, защото обикновено има само леки натъртвания или леки наранявания. В този случай обаче жената е с опасност за живота и пишат за това. Много е възможно след още няколко подобни по-тежки случаи, да се стигне до промени в законите, за да се опитат да задължат велосипедистите да спазват законите, вкл. и да на карат по тротоарите. Днес един до мен мина на червено на светофара, после се качи на един тесен тротоар и запраши срещу хората!!!
7
2
 
12
 
! Отговори
До Ха-ха-ха преди 8 години
Защо все още не можеш да направиш разлика между велоалея и тротоар? Тук става дума за тротоари, а не за велоалеи направени като се очертае част от тротоара, което само по себе си е пълно безумие, но какво друго да очакваме от такива кметове и общинари.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 годишен велосипедист блъснал жена, която сега е с опасност за живота - логично е, след като разрешават на велосипедистите да не спазват никакви правила. Интересно къде велосипедиста е блъснал жената? На тротора ли или на пешеходна пътека?
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тротоар не значи велоалея. Трябва да си съвсем бе мозък в главата, за да мислиш така.
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли кой да ги махне тези колелета от тротоарите? Писна ми от тях.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изобщо не са безопасни по тротоарите - минават прекалено близко до хората и а случайно си мръднал 10-15 см встрани и идващия отзад велосипедист ще те блъсне лошо. А като са срещу теб искат ти да се дръпнеш, за да има къде да минат - диващина отвсякъде. Тези дето карат по тротоарите трябва яко да се глобяват. По закон на тротоара карат колело само децата до 12 години.
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ако караха само по тротоарите нямаше да са участници в движението,а по тротоарите са и най-безопасни.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В последните години велосипедистите станаха едни от най-опасните участници в движението. Карат без да спазват никакви правила - минават на червено, карат в насрещното, за тях пешеходните пътеки не съществуват, освен когато в нарушение на правилата шофират по тях и искат да са с предимството на пешеходци и т.н., а освен това карат и по тротоарите ...